Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim

Üzücü bi haber aldim
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis

Gelirim inşaallah.. sporu da düzene sokuyorum daha rahat kilo veririm ..

Teşekkür ederim cnm

daha rahat

Teşekkür ederim cnm benim Akranmis kuzularimizHer geçen gün daha bir tatli oluyorlae sanki.Konusmayada basladi teyzesi bıcır bıcır ölüyorum eriyorum resmen
Maşallah kuzuya

Ya benim kızım 1.5 yaşında konuşmaya başladı kelime haznesi o kadar çok ki duyduğu 1 kelimeyi asla unutmaz

Ama bir haftadır cümleye başlarken tekrar etmeye başladı anne anne anne diye mesela cümlenin ilk kelimesi

Doktoru aradım sordum normal dedi yaşıtlarından önde gittiği için onları yakalıyor dedi amma çok korktum kendiliğinden geçer dedi bakalım

Çok çok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir

Cook geçmiş olsun abla Allah sifa versin

Bende bugün erken bitirdim işleri eliptik yapicqm biraZdan ..Dukan bırası yaptım odemide atiyim bugün
Dilek saat olmasa bile adimsayarlar var cnm pedometre deniyor heralde
Kiyafetine takabiliyorsun. Benim onceden ondan vardi
Baya uygun oluyor onlar
Istersen nete bi bak

Bizim kizdada olmustu tekrar etme cnm
O bi dönem heralde

Teşekkür ederim cnm benim Akranmis kuzularimizHer geçen gün daha bir tatli oluyorlae sanki.Konusmayada basladi teyzesi bıcır bıcır ölüyorum eriyorum resmen
maşaallah. varya bende ölüyorum bicir bicir konuşmalara. maşallah . 4 yaşında benim kızım ama çok büyük zevkle dinliyorum

Doktor normal demis evham yapma bencede cnm.. heyecanli bir şey anlatinca özellikle tekrarlama olurdu büyük kızımda benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…