10000 tamamlarsin bugün benceAyyy ben yarışmada yokum ama sizi okuyunca iştahla geldim kızı uyutup yürüdüm ama 6000 de kaldım
Gelirim inşaallah.. sporu da düzene sokuyorum daha rahat kilo veririm ..Cumaya guzel eksi ile gelirsin
Kizinin dogum günü de kutlu olsun nice saglikli mutlu yaşları olsun
Bende memnunum canim aylik,haftalik adimlar sayesinde kalkip adim atiyorum yoksa 0 yazacak
Eksin guzel canım
Benim daha yok gibi
Günaydın abla artin cok degil cumaya eksi gelecek
Sabit gelmende guzel canim
Maşallah kuzuyaTeşekkür ederim cnm benimAkranmis kuzularimiz Her geçen gün daha bir tatli oluyorlae sanki.Konusmayada basladi teyzesi bıcır bıcır ölüyorum eriyorum resmen
Çok çok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirSlm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim
Üzücü bi haber aldim
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis
Cook geçmiş olsun abla Allah sifa versinSlm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim
Üzücü bi haber aldim
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis
Dilek saat olmasa bile adimsayarlar var cnm pedometre deniyor heraldeBende bugün erken bitirdim işleri eliptik yapicqm biraZdan ..Dukan bırası yaptım odemide atiyim bugün
Çok çok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir
Aminn insallahCook geçmiş olsun abla Allah sifa versin
Bizim kizdada olmustu tekrar etme cnmMaşallah kuzuya
Ya benim kızım 1.5 yaşında konuşmaya başladı kelime haznesi o kadar çok ki duyduğu 1 kelimeyi asla unutmaz
Ama bir haftadır cümleye başlarken tekrar etmeye başladı anne anne anne diye mesela cümlenin ilk kelimesi
Doktoru aradım sordum normal dedi yaşıtlarından önde gittiği için onları yakalıyor dedi amma çok korktum kendiliğinden geçer dedi bakalım
maşaallah. varya bende ölüyorum bicir bicir konuşmalara. maşallah . 4 yaşında benim kızım ama çok büyük zevkle dinliyorumTeşekkür ederim cnm benimAkranmis kuzularimiz Her geçen gün daha bir tatli oluyorlae sanki.Konusmayada basladi teyzesi bıcır bıcır ölüyorum eriyorum resmen
Ne kadar sürmüştüBizim kizdada olmustu tekrar etme cnm
O bi dönem heralde
Doktor normal demis evham yapma bencede cnm.. heyecanli bir şey anlatinca özellikle tekrarlama olurdu büyük kızımda benimdeMaşallah kuzuya
Ya benim kızım 1.5 yaşında konuşmaya başladı kelime haznesi o kadar çok ki duyduğu 1 kelimeyi asla unutmaz
Ama bir haftadır cümleye başlarken tekrar etmeye başladı anne anne anne diye mesela cümlenin ilk kelimesi
Doktoru aradım sordum normal dedi yaşıtlarından önde gittiği için onları yakalıyor dedi amma çok korktum kendiliğinden geçer dedi bakalım
Kiz ptesi niye eksi geliyorsun cok ayip hafta sonunun anlami ne
Az da olsa eksisin regle ragmen cuma guzel eksi gelecek 7 li rakamları göreceksinEvde degilim simdi bakabildim
Cuma: 80.5
Ptesi:80.45
Fark: 50g cik ama reglin ikinci günü gayet normal dimi ben ilk uc gun siserim sorna iner
Eki Görüntüle 2812320
Hic hatirlamiyorum cnm ama cok uzun süre degildiNe kadar sürmüştü
Bunlarda cok pratik oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?