An itibari ile 57 kilo çıktım tartı da şimdi de yemek yiyorum
Yok canım o kadar acımasız değilim ac kalmana gönlüm razı gelmedi kuzumKofteyi cok yemişsin 4de kalsin dersin diye bekliyordum ama
Afiyet olsun canımBugunku menum
Kahvaltı 11.00
1 has. Yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik
1 dilim ekmek
1. Ara
1 elma
2. Ara
Yarim avuc yer fıstığı
3 hurma .
1 y.k. kuru üzüm
Akşam 19.00
Kiymali yumurta
3.4 y.k. yoğurt
2 dilim ekmek
Birazdan türk kahvesi içerim
2.5 litre su
Spor yok (vaktim olmuyo yapmaya
Zipzip- E Elif_Eylul
Sağol canım sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun ben bu ara böyle oldum eskiden iyiydim
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah aç karnına limonlu su
Yarım saat bisiklet
Kahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Tam buğday ekmeği bir dilim
Ara öğün
Hibüsküz çayı
Öğlen yemeği 1:30
Izgara Tavuk eti
Salata
Bir lavaş
Ara öğün
Hibüsküz çayı
Akşam yemeği 19:30
Izgara köfte
Salata
Afiyet olsun canımSelam kızlar eve geldik şükür
Sabah
1 h. Yumurta
2 çatal fırın patates
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 dilim ekmek
Akşam
2 et köfte
3 kş makarna
Yeşillik
1 Br ayran
2 lt su
29 Mart spor bildirimim
156 dk. Eva yaptim. Alışveriş falan yaptım. 27.034 adım hesapladı.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Iyi aksamlar canım insallah sorunlar çözülürİyi akşamlar kızlar. Ben artık devam edemeyeceğim sizinle. Ailevi bir sebepten dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım (eşimin ailesiyle ilgili) burayı ve sizleri de çok sevdim ve iyi de gidiyordum. Bugün adımlarımı on bin adıma da tamamlamıştım yarış için. Neyse kızlar umarım sorun tez zamanda halledilir de buraya geri dönerim. Bu süreçte menüme ve spora vakit ayıramayacağım için ayrılıyorum . KaptanımZipzip- takım yardımcıları E Elif_Eylul ve N Nidsalii haklarınızı helal edin çok uğraştınız . Umarım diğer arkadaşlarım da en yakın zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar. Kendinize iyi bakın kızlar hayırlı akşamlar..
Canim sorun herneyse insallah tez vakitte çözülürİyi akşamlar kızlar. Ben artık devam edemeyeceğim sizinle. Ailevi bir sebepten dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım (eşimin ailesiyle ilgili) burayı ve sizleri de çok sevdim ve iyi de gidiyordum. Bugün adımlarımı on bin adıma da tamamlamıştım yarış için. Neyse kızlar umarım sorun tez zamanda halledilir de buraya geri dönerim. Bu süreçte menüme ve spora vakit ayıramayacağım için ayrılıyorum . KaptanımZipzip- takım yardımcıları E Elif_Eylul ve N Nidsalii haklarınızı helal edin çok uğraştınız . Umarım diğer arkadaşlarım da en yakın zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar. Kendinize iyi bakın kızlar hayırlı akşamlar..
Sağol kaptanım inşallah teşekkür ederimIyi aksamlar canım insallah sorunlar çözülür
Biz burdayiz bekleriz her zaman
İnşallah canım çok sağol sizde Allah’a emanet olunCanim sorun herneyse insallah tez vakitte çözülür
Biz hep burdayiz Allaha emanet ol
Canım benim rqbbim tez zamanda ferahlatır sizi inşalahİyi akşamlar kızlar. Ben artık devam edemeyeceğim sizinle. Ailevi bir sebepten dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım (eşimin ailesiyle ilgili) burayı ve sizleri de çok sevdim ve iyi de gidiyordum. Bugün adımlarımı on bin adıma da tamamlamıştım yarış için. Neyse kızlar umarım sorun tez zamanda halledilir de buraya geri dönerim. Bu süreçte menüme ve spora vakit ayıramayacağım için ayrılıyorum . KaptanımZipzip- takım yardımcıları E Elif_Eylul ve N Nidsalii haklarınızı helal edin çok uğraştınız . Umarım diğer arkadaşlarım da en yakın zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar. Kendinize iyi bakın kızlar hayırlı akşamlar..
Amin canım Allah razı olsunCanım benim rqbbim tez zamanda ferahlatır sizi inşalah
Canım umarım kısa sürede çözülür kendine iyi bakİyi akşamlar kızlar. Ben artık devam edemeyeceğim sizinle. Ailevi bir sebepten dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım (eşimin ailesiyle ilgili) burayı ve sizleri de çok sevdim ve iyi de gidiyordum. Bugün adımlarımı on bin adıma da tamamlamıştım yarış için. Neyse kızlar umarım sorun tez zamanda halledilir de buraya geri dönerim. Bu süreçte menüme ve spora vakit ayıramayacağım için ayrılıyorum . KaptanımZipzip- takım yardımcıları E Elif_Eylul ve N Nidsalii haklarınızı helal edin çok uğraştınız . Umarım diğer arkadaşlarım da en yakın zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar. Kendinize iyi bakın kızlar hayırlı akşamlar..
Çok sağol canım inşallah sende kendine iyi bakCanım umarım kısa sürede çözülür kendine iyi bak
İnşallah sorunlar çözülür. Hakkında hayırlısı.İyi akşamlar kızlar. Ben artık devam edemeyeceğim sizinle. Ailevi bir sebepten dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım (eşimin ailesiyle ilgili) burayı ve sizleri de çok sevdim ve iyi de gidiyordum. Bugün adımlarımı on bin adıma da tamamlamıştım yarış için. Neyse kızlar umarım sorun tez zamanda halledilir de buraya geri dönerim. Bu süreçte menüme ve spora vakit ayıramayacağım için ayrılıyorum . KaptanımZipzip- takım yardımcıları E Elif_Eylul ve N Nidsalii haklarınızı helal edin çok uğraştınız . Umarım diğer arkadaşlarım da en yakın zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar. Kendinize iyi bakın kızlar hayırlı akşamlar..
Kız ben başlarda yapıyordum da sonra bi durdumBana böyle adımlarla gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?