Profil mesajlarinda yazmislarda bdv den cikamiyoruz diyeOlurmu biri kurabiye takip ediyo biri kendi havasinda
Bizde yüruyoz iste napalim onlar muhabbet etsinlerProfil mesajlarinda yazmislarda bdv den cikamiyoruz diye
Aynen öyle canımBizde yüruyoz iste napalim onlar muhabbet etsinler
Moral bozmak yok canım arada böyle takılmalar olurArkadaşlar günaydın herkese mutlu bir salı olsun inşallah
Dün yazan herkesi alıntılamak istemedim akışı bozmamak adına geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim.
Regl dönemine geldim ama 2 gündür regl olamadım.
Acayip gerildim gerçekten bu stresten. Tartı sabah 66.8 gösterdi moral motivasyon baya yerlere düştü bende.
Annesiyle güzel bir ömrü olsun prensesin.Teşekkür ederim ablamkizima doğum günü yaptım
Teşekkür ederim canlarım
Canım kizimin doğum günü kendisi 6 yaşında olduteşekkür ederim
Bende bir taraftan eylülle burtaraftan yemekle bide yüruyomAynen öyle canım
Ben hem yuruyorum arada buraya yaziyorum
Senin adimlari 2 ya da 3 le carpmak lazimBende bir taraftan eylülle burtaraftan yemekle bide yüruyom
Şuan bende yürüyorum.Bizde yüruyoz iste napalim onlar muhabbet etsinler
Tam üstene yazdın çok hızlı koştum nefesim kesildi
Kurabiyeden çıkamıyorum nayırrrrr nolamazzzzzOlurmu biri kurabiye takip ediyo biri kendi havasinda
Nice yıllara inşallahTeşekkür ederim ablamkizima doğum günü yaptım
Teşekkür ederim canlarım
Canım kizimin doğum günü kendisi 6 yaşında olduteşekkür ederim
Bir kurabiye yaptin ordan gelemiyosunKurabiyeden çıkamıyorum nayırrrrr nolamazzzzz
Sabah boş derste yazacaktım canım. Bir öğretmen hastalanmış onun yazılisina görevli girdim. Arada kaynadı gitti. Bu akşam ikisini de yazar etiketlerim dünürüm .ayyy ne mutlu banaaaaa
güzel haberlerle günü başlatırım diyorsun canımmmmmm menünü göremedik bak iki oldu yazıom haberin ola ben mi göremedim kız yoksa
bak bu olabilir.Özelden konusuyorlardir ya da yürüyüş yapiyorlardir
iyi yürümeler canımmŞuan bende yürüyorum.
şimdilik bu kadarcık dediğin ne kadarcık farkında mısın rakibemm.. süperr süper nazar değmesin maşallahhŞimdilik bu kadarcik...
Takimcak koşacağız. Bu adımlar ne ki bize....şimdilik bu kadarcık dediğin ne kadarcık farkında mısın rakibemm.. süperr süper nazar değmesin maşallahh
5 bine geldim az dinleneyim demistim ama senin adımları gorunce yurumeye devam edeceğimTakimcak koşacağız. Bu adımlar ne ki bize....
Ne güzel enerjik takım arkadaşlarım var benim yaaaTakimcak koşacağız. Bu adımlar ne ki bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?