Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boylarımız çok yakın vücut tipin nasıl simitler deyince
Kollarım kalın, gögsüm normal, belim yok kalın yani, şimdilerde bel oyuntumu görür oldum, simitler ergenlikten beri fazla, body giymek hayalim, göbek 2 sezeryandan sarkık, bu diyetle çok gitti kilo olarak ama sarkık, popo yok dümdüz, basen de yok sayılır, baldırlar kalından inceliyor, dizin altı inceldi, bileklerim ince.

Resim yükleyebilseydim yükledim, cm cm anlattım

Bırakmam asla
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde
Eşimizinden ailemizinden arkadaşlarımızdan gormedigimiz desteği burda ki hiç gormedigimiz diyetdaslarimzdan görüyoruz
Esekten düşeni esekten düşen anlarin hesabı birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Aklı olan hedefe ulaşana kadar ulaşıp korumayi tamamı ile öğrenene kadar burda kopmamasi lazım ...

bur

Herkesin vücut tipi ne kadar farklı ya gidecek hepsi inşallah

Bırakmam asla
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde
Canım benim birazda insanın içinden gelmesi lazım bazı şeyler maşallah senin azmine buradaki herkese azicikta olsa destek olduysam ne mutlu bana

Doğru bildiğim şeyleri sizinle paylasmakta benim için ayrı bir zevk Yeter ki hepimiz sağlıkla istediğimiz hedeflere ulaşalım

Bırakmam asla
Benim için de aynı durum... Burada olmak çok motive ediyor. Ben de tüm takim arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Günaydın
Dün bogaz agrısından yutkunamıyorum
Havadan sanırım ailecek gribiz
3 te izin alıp eve gittim yatayım dedım yatamadım çamaşirları makineye attım bu sefer kurutma makinesi demode çıktı 4 dk dan 9 dk ya atıyor revel atlıyor sık sık bunu yaptı eşim de farketti ne olduğu bende bilmiyorum servisçiyi çagiracagiz

Kâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmez sabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum

Gecmis olsin rakibem gecenlerde bende evin icinde hasta ettim cocuklari iki balkondan baktik gordugu ruzgar oydu kucukler nereden alacaklari belli olmuyor kulakta cok zor olur yazik minige buyuk dis sarimsagi hafif ısıtıp kulagina koy ama uyurken yapmak gerekli cok ise yariyor ilaca destek olur ilaç etki edene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…