- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Kollarım kalın, gögsüm normal, belim yokBoylarımız çok yakın vücut tipin nasıl simitler deyince
Eşimizinden ailemizinden arkadaşlarımızdan gormedigimiz desteği burda ki hiç gormedigimiz diyetdaslarimzdan görüyoruzBırakmam asla
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde
Herkesin vücut tipi ne kadar farklı yaKollarım kalın, gögsüm normal, belim yokkalın yani, şimdilerde bel oyuntumu görür oldum , simitler ergenlikten beri fazla, body giymek hayalim, göbek 2 sezeryandan sarkık, bu diyetle çok gitti kilo olarak ama sarkık, popo yok dümdüz, basen de yok sayılır, baldırlar kalından inceliyor, dizin altı inceldi, bileklerim ince.
Resim yükleyebilseydim yükledim, cm cm anlattım
Canım benimBırakmam asla
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde
Hı hi. Keşke ben de göstermesem.Sen de mi aslansın?
Ben de duygularını bastırmış bir aslanım, aslında her türlü özelliğini içimde yaşıyorum ama dışarı göstermem
Benim için de aynı durum... Burada olmak çok motive ediyor. Ben de tüm takim arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bırakmam asla
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Çalışıyorum fırsatım olmuyor kiCansucum gün icinde sohbete de gelsene cnm
Sadece menü yazip cikarsan, kaynaşamayiz :))
Valla hayırlısı olsun ilerde ne olacak onu hiç düşünemiyorumTa ki ergen olana kadar çok tatli gelir o konuşmaları ergen olunca sinir olursun
Genelde15 yaşında ergen anasi olarak tecrübe ile sabittir
Gecmis olsin rakibem gecenlerde bende evin icinde hasta ettim cocuklari iki balkondan baktik gordugu ruzgar oydu kucukler nereden alacaklari belli olmuyorKâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmezsabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?