Ben de enerji yolluyorum. İnşallah.Bu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanarcumaya 80ni göreceğim inşallah
Sen 7 leride görürsün canım ha gayretBu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanarcumaya 80ni göreceğim inşallah
Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakmaBu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanarcumaya 80ni göreceğim inşallah
Keyfin yerine gelmiş.Sen 7 leride görürsün canım ha gayret
Teşekkür ederim canımSen 7 leride görürsün canım ha gayret
Benim de bugün de sabitti. Yarından umutluyum.Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma
Sağol canım ya yerinde olmasada normal hayatta da hep güler yüzlü biriyimKeyfin yerine gelmiş.
Canım son güne kadar 58i gördüm mezun olduğum haftaBenim de bugün de sabitti. Yarından umutluyum.
Sen nasıl Aslan burcusun? Ben hiç içime atmam.Sağol canım ya yerinde olmasada normal hayatta da hep güler yüzlü biriyimiçime atarım genelde
Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallahTeşekkür ederim canım
En son 5 sene önce 79.9u gördüm 1 hafta, öncesini zaten hatırlamıyorum
2011 de falan 75 falan oldum sanırım bi ara babamla aynı kilodayım falan diyordum, adam hala 75 kilo
Bırakmam aslaCuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma
Valla ben cins aslanlardanımSen nasıl Aslan burcusun? Ben hiç içime atmam.
Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallah
Sen de mi aslansın?Sen nasıl Aslan burcusun? Ben hiç içime atmam.
Bölgesel sıkılaştırıyor her gün agırlık ver derim
Bugün etek elbise falan giydim kaç sene olmuştu giymeyeli, mutlu oldum.
baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Pirasanin çorbasını ilk defa duydum nasıl bişey oluyorSabah = 1 tatlı kaşığı pekmez
4 5 kaşık yoğurt 5 zeytin
1 tb ekmek
Öğlen =pırasa çorba
Akşam 17.00
3 adet mercimek köfte
Salata
4 bardak ayran
Zipzip- @Elif Eylul @Mucizemsn
Bende balığım ama hiç alakam yokSen de mi aslansın?
Ben de duygularını bastırmış bir aslanım, aslında her türlü özelliğini içimde yaşıyorum ama dışarı göstermem
Boylarımız çok yakın vücut tipin nasıl simitler deyince
Bugün etek elbise falan giydim kaç sene olmuştu giymeyeli, mutlu oldum.
baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?