Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de enerji yolluyorum. İnşallah.

Sen 7 leride görürsün canım ha gayret

Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma

Sen 7 leride görürsün canım ha gayret
Teşekkür ederim canım
En son 5 sene önce 79.9u gördüm 1 hafta, öncesini zaten hatırlamıyorum
2011 de falan 75 falan oldum sanırım bi ara babamla aynı kilodayım falan diyordum, adam hala 75 kilo

Teşekkür ederim canım
En son 5 sene önce 79.9u gördüm 1 hafta, öncesini zaten hatırlamıyorum
2011 de falan 75 falan oldum sanırım bi ara babamla aynı kilodayım falan diyordum, adam hala 75 kilo
Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallah

Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma
Bırakmam asla
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde

Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallah

Bugün etek elbise falan giydim kaç sene olmuştu giymeyeli, mutlu oldum.
baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.

baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Bölgesel sıkılaştırıyor her gün agırlık ver derim

Boylarımız çok yakın vücut tipin nasıl simitler deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…