Sogani rendeleyip suyunu sikabilirsin cnm cay kaşıgiyla kulagina damlatirsinSoğan suyu mu onu nasıl yapacağım sağolasın ablacım
Cansucum gün icinde sohbete de gelsene cnmBugünkü menüm
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı saat 9:30
H. Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık domates
Tam buğday ekmeği 1 dilim
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğlen yemeği saat 13:30
Kıymalı pırasa yemeği
Salata+Tam buğday ekmeği 1 dilim
Ara öğün
Hibuskuz çayı
Bir kivi
Akşam yemeği 19:30
Şehriye çorbası
Bir kase
Yatmadan 3 adet kuru kayısı
Bir bardak yeşil çay
4 litre su
Spor yok
İnsülin direnci için 3 aylık bir ilaçNe ilaci canm?
Hiç denemedim ki abla valla sabahı bi göreydim hemen doktora gideceğimSogani rendeleyip suyunu sikabilirsin cnm cay kaşıgiyla kulagina damlatirsin
Yada benim gelin sogani ikiye kesip kulagina koyup şapka giydiriyodu
Sağol tatlım. Cuma günü gideyim o zaman.Iyi geceler hanimlar, yengem yillardir zayiflamak icin ugrasir durur (tabi bende öyle) kendince biseyler ypmaya calisti ama oyle bi kilo veremedi.gecen hafta ilk defa karar verip diyetisyens gitti bugun kontrolünde masalllah 4.5 kg sadece yağdan verdi. Diyet listesini gordum gunde 6dilim ekmek var ve cok cok doyurucu bi liste.Aranizda gercektwn butun cabalarina ragmen veremwyen arkadaslar varsa bence gecikmeden diyetisyene basvurulmalidir. Bende en kisa zamanda oruc tutacagim icin ona gore liste vermelerini rica edecegim.
Bu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanarBu hafta da güzel kilo gidecek kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?