Rakibem dün coşmuşun :))) bu kadar yormasanmi kendini
Geçmiş olsun tatlimGünaydın
Dün bogaz agrısından yutkunamıyorum
Havadan sanırımailecek gribiz
3 te izin alıp eve gittim yatayım dedım yatamadım çamaşirları makineye attım bu sefer kurutma makinesi demode çıktı 4 dk dan 9 dk ya atıyor revel atlıyor sık sık bunu yaptı eşim de farketti ne olduğu bende bilmiyorum servisçiyi çagiracagiz
Cok gecmis olsun cnm insallah biran önce duzelir yavrucakKâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmezsabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum
Gecmis olsun canimyaaa insallah çabuk anlatırsınızKâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmezsabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum
Günaydın canım hosgeldinHerkesee günaaaydınnnn
Migi günaydın. çok geçmiş olsun. covid testi yaptırmadınız hala, grip olduk diyorsunuz ama ihmal etmemelisiniz. geçen haftadan beri şikayetleriniz var. Allah korusun hem kendi hem etrafındaki insanların sağlığını riske atmamalısın canım. Lütfen bir test yaptırın. Eşinin patronu coviddi. sonra eşin grip oldu ve sonra ailecek oldunuz. bence normal görünmüyor. lütfen yanlış anlama, iyi niyetimle söylüyorum.Günaydın
Dün bogaz agrısından yutkunamıyorum
Havadan sanırımailecek gribiz
3 te izin alıp eve gittim yatayım dedım yatamadım çamaşirları makineye attım bu sefer kurutma makinesi demode çıktı 4 dk dan 9 dk ya atıyor revel atlıyor sık sık bunu yaptı eşim de farketti ne olduğu bende bilmiyorum servisçiyi çagiracagiz
Canım günaydın. ah bu çocuklarr.. çok zor hasta olmaları. kıyamam. aslında sürekli evde oldukları için sanırım şimdi daha da kolay hastalanıyorlar. vücut mikrobu unuttu en ufak şeyde hasta oluyorlar..Kâbus gibi bir güne uyandım ya insaAllah bu şekilde devam etmezsabah çığlıklarla uyandık küçük kızım hem bağırıyor hem ağlıyor karnını tutuyor kusuyor apartopar dr gittik karnında çok fazla hareketlilik varmış ilaç verdi Allahtan ishal i yok kulağı baya kızarmış onun için yarın tekrar gelin ilacı ona gore yazacağım dedi hay Allahım ya bu çocukları ev de bile sakınsam hasta oluyorlar çok üzülüyorum ben dikkat ediyorum ama nasıl hasta oluyorlar şaşırıyorum
hoşbulduk canımm nasilsinGünaydın canım hosgeldin
Iyiyim canim seni sormali nasil gidiyo öylesinemi ugradin yoksa kürkçü dükkanimihoşbulduk canımm nasilsin
iyiyim kuzu ya biliyosun yogun bi doneme girmistim şükur sınavım bitti diger etap icin zamanım var.özledim burayı gelmek istedim o yuzdenIyiyim canim seni sormali nasil gidiyo öylesinemi ugradin yoksa kürkçü dükkanimi
Vavvvv boynuz kulağı geçti deseneBen pisirmiyorum ama getir götür isleri
Cay demliyorum
Annemin cayini beğenmiyorlar
Sınavında basarilar diliyorum
Sağolasın canım allah razı olsungeçmiş olsun canımm
Güzel geçti şükür ablam allah razı olsunSinavinda basarilar cnm insallah güzel geçer
Kırılmış yaaaa mutlu da oldum sabah sabah ama insallah yağdan vermişimdir. Hepimizinki kırılsın yağsın yağlar inşallah aminnnnnncok uzun suredir thailand cin izlemiyordum gecen bir tane izledim buna da bir bakayim
İnsallah kafası kırılır direncin
Çok mersi şekerimAfiyet olsun dünürüm.
Ve de şifa olsun cildin parlasın, yağlar şıpır şıpır erisin gitsin.
Menun çok güzel doyurucu ve besleyici bugün acikmazsin bence. Zerdeçalli , zencefilli ayran hiç içmedim tadı nasıl içimi rahat mı? Bugün unutmadım, sirkeli limonlu su içtim uyanır uyanmaz. Arkasından el klasiko nescafemi içtim durumum hiç iç açıcı değildi... Yarına namazdan sonra içer uyurum bir saat kadar daha bakalım daha iyi olur gibi geliyor. Bu arada pazılı yumurtaya iyi alıştın.Ben de kuzu Ispanak aldım pazardan nohutlu salatasını hafta içi deneyeceğim çiğden yapılıyor. Daha sırada mercimekli mücver var yeşil soğana sana gelemeyince bugün pazardan aldım sonunda...ben ne zaman yiyeceğim bunları Birazdan menümü yazacağım. Günü kapattım sayılır detoks suya devam. Adım yarışmasında sen yoksun di mi?
Menülerine gerçekten bayıldım bayildimDünkü menüm
8.00 Bir sade nescafe
13.00 Peynir, domates, iki ceviz
16.00 Tavuk ızgara, salata, ayran
İki buçuk litre su
Bir greyfurt
30 Mart menüm
8.00 Limonlu, sirkeli su
Bir sade nescafe
12.30 Peynir, salatalık, zeytin , badem
17.00 Somon fırın , ızgara sebze , salata, ayran
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Sporbirbeste Zipzip-
Eki Görüntüle 2813411
Hosgeldin tatlimiyiyim kuzu ya biliyosun yogun bi doneme girmistim şükur sınavım bitti diger etap icin zamanım var.özledim burayı gelmek istedim o yuzdene tabi tartıda farkı gorucen canım veripde gelenleri tebrik ederim ben
hoşbulduk canımmmHosgeldin tatlim
Fark cok degildir insallah :))
Gerçekten öyleler yani bi rüzgar deyse 3 gün sonra hasta oluyorlar şu havalar bi normale dönseydiGecmis olsin rakibem gecenlerde bende evin icinde hasta ettim cocuklari iki balkondan baktik gordugu ruzgar oydu kucukler nereden alacaklari belli olmuyorkulakta cok zor olur yazik minige buyuk dis sarimsagi hafif ısıtıp kulagina koy ama uyurken yapmak gerekli cok ise yariyor ilaca destek olur ilaç etki edene kadar
Çok sağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galibaRakibem dün coşmuşun :))) bu kadar yormasanmi kendini
Geçmiş olsun tatlim
Zencefil, ada cayi falann icin bogazina iyi gelir
Cok gecmis olsun cnm insallah biran önce duzelir yavrucak
Bence de canım ev de temiz hava alamıyorlar bi çıktığım yer büyüğü okula götürüp geliyoruz o yaniMigi günaydın. çok geçmiş olsun. covid testi yaptırmadınız hala, grip olduk diyorsunuz ama ihmal etmemelisiniz. geçen haftadan beri şikayetleriniz var. Allah korusun hem kendi hem etrafındaki insanların sağlığını riske atmamalısın canım. Lütfen bir test yaptırın. Eşinin patronu coviddi. sonra eşin grip oldu ve sonra ailecek oldunuz. bence normal görünmüyor. lütfen yanlış anlama, iyi niyetimle söylüyorum.
Canım günaydın. ah bu çocuklarr.. çok zor hasta olmaları. kıyamam. aslında sürekli evde oldukları için sanırım şimdi daha da kolay hastalanıyorlar. vücut mikrobu unuttu en ufak şeyde hasta oluyorlar..
Amannn takimda yatcaz nerdeyse keske maas baglasalar hem kilo veririz hemde burdan ayrilmazdikiyiyim kuzu ya biliyosun yogun bi doneme girmistim şükur sınavım bitti diger etap icin zamanım var.özledim burayı gelmek istedim o yuzdene tabi tartıda farkı gorucen canım veripde gelenleri tebrik ederim ben
allah iyiligini versinAmannn takimda yatcaz nerdeyse keske maas baglasalar hem kilo veririz hemde burdan ayrilmazdik
Şifa olsun insallah cnmsağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galiba
4takimdaymissin sanirim daha öncegnydın 2016 yılında cuma yarışmasına katılmıştım ve çok güzel kilo vermiştim. tekrar girmek istiyorum. formu dolduramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?