Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adım; 16253
Zipzip- mail attım, resim yükleyemiyorum.

İyi geceler,
Rakibem dün coşmuşun :))) bu kadar yormasanmi kendini
Geçmiş olsun tatlim
Zencefil, ada cayi falann icin bogazina iyi gelir
Cok gecmis olsun cnm insallah biran önce duzelir yavrucak

Gecmis olsun canimyaaa insallah çabuk anlatırsınız

Migi günaydın. çok geçmiş olsun. covid testi yaptırmadınız hala, grip olduk diyorsunuz ama ihmal etmemelisiniz. geçen haftadan beri şikayetleriniz var. Allah korusun hem kendi hem etrafındaki insanların sağlığını riske atmamalısın canım. Lütfen bir test yaptırın. Eşinin patronu coviddi. sonra eşin grip oldu ve sonra ailecek oldunuz. bence normal görünmüyor. lütfen yanlış anlama, iyi niyetimle söylüyorum.
Canım günaydın. ah bu çocuklarr.. çok zor hasta olmaları. kıyamam. aslında sürekli evde oldukları için sanırım şimdi daha da kolay hastalanıyorlar. vücut mikrobu unuttu en ufak şeyde hasta oluyorlar..

Iyiyim canim seni sormali nasil gidiyo öylesinemi ugradin yoksa kürkçü dükkanimi
iyiyim kuzu ya biliyosun yogun bi doneme girmistim şükur sınavım bitti diger etap icin zamanım var.özledim burayı gelmek istedim o yuzden e tabi tartıda farkı gorucen canım veripde gelenleri tebrik ederim ben

Ben pisirmiyorum ama getir götür isleri
Cay demliyorum
Annemin cayini beğenmiyorlar

Sınavında basarilar diliyorum
Vavvvv boynuz kulağı geçti desene
Allah razı olsun canım benim güzel geçti şükür artik ayda 1 sinavim var 3 ay boyunca nasıl mutluyum bir bilsen
geçmiş olsun canımm
Sağolasın canım allah razı olsun
Sinavinda basarilar cnm insallah güzel geçer
Güzel geçti şükür ablam allah razı olsun
cok uzun suredir thailand cin izlemiyordum gecen bir tane izledim buna da bir bakayim

İnsallah kafası kırılır direncin
Kırılmış yaaaa mutlu da oldum sabah sabah ama insallah yağdan vermişimdir. Hepimizinki kırılsın yağsın yağlar inşallah aminnnnnn
Çok mersi şekerim
Amin amin aminnnnnnnn
Bende ilk defa içtim boğazdan yana sıkıntım olmadığından içebildim gayette begendim ben baska türlü zencefil zerdeçal tüketemiyodum iyi oldu valla

Elma sirkeleri öğrenilmiş şifa olsunnnn

Afiyet olsun canım aman deyim bugünden başka mercimek nohut yeme çok ödem yapıyo bende tabi sende yapmıyorsa o başka canım
Cuma ye sen cumaaaa
Ben yokum adimda bide onun sorumluluğunu almak istemedim yogunluklarimda canim
Menülerine gerçekten bayıldım bayildim
Varya bide seni terleten sporlar yaparsan o yürüyüşüne bu hafta yüzün gülecek inşallah

iyiyim kuzu ya biliyosun yogun bi doneme girmistim şükur sınavım bitti diger etap icin zamanım var.özledim burayı gelmek istedim o yuzden e tabi tartıda farkı gorucen canım veripde gelenleri tebrik ederim ben
Hosgeldin tatlim

Fark cok degildir insallah :))

Gerçekten öyleler yani bi rüzgar deyse 3 gün sonra hasta oluyorlar şu havalar bi normale dönseydi
Rakibem dün coşmuşun :))) bu kadar yormasanmi kendini

Geçmiş olsun tatlim
Zencefil, ada cayi falann icin bogazina iyi gelir

Cok gecmis olsun cnm insallah biran önce duzelir yavrucak
Çok sağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galiba
Bence de canım ev de temiz hava alamıyorlar bi çıktığım yer büyüğü okula götürüp geliyoruz o yani

Amannn takimda yatcaz nerdeyse keske maas baglasalar hem kilo veririz hemde burdan ayrilmazdik

sağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galiba
Şifa olsun insallah cnm

Bazen ne kadar dikkat edilirse edilsin, olacagi varsa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…