Aldım canım içicem birazdanKayısılı çay al canım
Oylamıştım demi ben onu. Yine oylama olursa etiketle beni kuzumTeşekkür ederim canım benim kurabiye oylaması
gnydın 2016 yılında cuma yarışmasına katılmıştım ve çok güzel kilo vermiştim. tekrar girmek istiyorum. formu dolduramadım
Tarihli yapmayı bilmiyorum
Oylama 1kez oluyo canimOylamıştım demi ben onu. Yine oylama olursa etiketle beni kuzum
Kagida nick tarihini yazip tartinin üstune koyup oyle fotograf cekiyosun canimTarihli yapmayı bilmiyorum
Ay yok yasakOylamıştım demi ben onu. Yine oylama olursa etiketle beni kuzum
Noodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmezSabah 8 de uyandım
500 ml su içtim
Kahvaltı 13.30
1 peynirli yumurta
1 salatalık
1 biber
1 kk köy peyniri
Çeyrek kase noodle
Ara öğün 16 da
2 kupa yeşil çay
Akşam 18 de
7 kaşık kısır
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 köfte
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
Eki Görüntüle 2813227
Ara öğün 20.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
2.5 lt su
1 kupa bitki çayı içerim
Zipzip-
E Elif_Eylul
North River
Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidemKıslar günü erken kapatacagim küçük kızım akşamdan beri huysuz ve kulağını tutup ağlıyor yanına gideceğim az sonra uyutmaya ne zaman uyur belli değil sporlarımı yazayım hepinize iyi geceler
30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat yürüyüş yaptım
Attığımadım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2813370
Bugün az oldu maalesef kusura bakmayın kıslar elimden geleni yaptım yarın görüşürüz iyi geceler
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Nidsalii
North River
Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsinTeşekkür ederim canım benim kurabiye oylaması
Kesinlikle dun hava güzeldi buyuk çıkmak istedi okulda yok patladi evde ciktik kucugu ruzgar alacak diye ödüm koptu 1 saat oynadi geldik hemenGerçekten öyleler yani bi rüzgar deyse 3 gün sonra hasta oluyorlar şu havalar bi normale dönseydi
Çok sağol ablacım dün dediğin soğan suyunu 1 damla damlattim gece 4 de geliyordu daha da uyanmadı sabah ta karın ağrısıyla uyandım çift çorap patik giydiriyordum ise yaramıyor galiba
Bence de canım ev de temiz hava alamıyorlar bi çıktığım yer büyüğü okula götürüp geliyoruz o yani
Benimki cocostar artık bitti zaten bu gece 12 de belli oluyorNoodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmez
Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidem
Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsin
tşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi varKagida nick tarihini yazip tartinin üstune koyup oyle fotograf cekiyosun canim
Canim hergun menülerini sporunu paylasiyosunhoşbulduk canım ne yapmam gerekiyor egzersiz falan ve günlük mü yazılacak listeler kaç defa girmem gerekiyor. takıma ayrıcada tarih yazmayı bilmiyorum
Cok cok cok cokkkk aminnnVavvvv boynuz kulağı geçti desene
Allah razı olsun canım benim güzel geçti şükür artik ayda 1 sinavim var 3 ay boyunca nasıl mutluyum bir bilsen
Sağolasın canım allah razı olsun
Güzel geçti şükür ablam allah razı olsun
Kırılmış yaaaa mutlu da oldum sabah sabah ama insallah yağdan vermişimdir. Hepimizinki kırılsın yağsın yağlar inşallah aminnnnnn
Çok mersi şekerim
Amin amin aminnnnnnnn
Bende ilk defa içtim boğazdan yana sıkıntım olmadığından içebildim gayette begendim benbaska türlü zencefil zerdeçal tüketemiyodum iyi oldu valla
Elma sirkeleri öğrenilmiş şifa olsunnnn
Afiyet olsun canım aman deyim bugünden başka mercimek nohut yeme çok ödem yapıyo bende tabi sende yapmıyorsa o başka canım
Cuma ye sen cumaaaa
Ben yokum adimda bide onun sorumluluğunu almak istemedim yogunluklarimda canim
Menülerine gerçekten bayıldım bayildim
Varya bide seni terleten sporlar yaparsan o yürüyüşüne bu hafta yüzün gülecek inşallah
2hafta deneme suren var canim katilim saglarsan 3.hafta asıl listeye girersin kaptan gelir birazdan bilgi verirtşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?