- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tosbisi senden beklemistim ama olmaz ki bi sinyal vermen lazimdi bizeBenimki cocostar artık bitti zaten bu gece 12 de belli oluyor
Artık sıkıldım günlerdir at koşturuyorum sanki orda
hoşbulduk inş
Wc resmen kilo vermede en büyük engel. spordan bile daha önemli o konuda canlarrGünaydın canım yok ya iki gündür wc bile yok sıkıntıdayım dikkat ediyorum ama boş meto durmuş
Şu oylama da delii etti beni zırt pırt berabere kalıyoruz
Tuvalete çıkamadım ya daha artıyı veremedim bugün çıkarsam inşallah 64.0 görsem cumaya şükretcem
ayyy girmeyin pişirmeyin ne yapıyonuz siz beni mahveder o sayfaTeşekkür ederim canım benim kurabiye oylaması
bol su iç yemeğini ye de git canım :)Günaydın canlarımbugün komşuya kahveye gidecem. Maşallahı var onunda döktürmüştür eminim ama tabi ben kendimi tutacam. Cuma günü de ben davet ettim. Gün gibi olacak. Eğer güzel kilo verirsem cuma için izin istiyorum şimdiden kaptanım Zipzip-
Napayim kiz orayada burayada yetmeye çalışıyorumE Elif_Eylul sen bu kurabiye yarışmalarını takip ederken arada da yarışmaya katılırken oy verirken hatta sayfaya bile bi tıkklama yaparkennasıl nefsine sahip çıkıon arkadaş millet döktürüyo dahada ne girerim ne bakarım
tşkler aklımda öyle kalmış zatende2hafta deneme suren var canim katilim saglarsan 3.hafta asıl listeye girersin kaptan gelir birazdan bilgi verir
4. Takimdan nasil ayrildin mezun oldun mu , listeye girdin mi, izinli mi ayrildin ? Deneme suresi senin paylaşımına gore ve ayrilisina gore olur canim cuma bildirim içinde persembetşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi var
Perşembe günü kaptanımız bildirim yapıyor nasıl tarihli bildirim yapacagımızıtşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi var
Canım hoşgeldin aramıza düzenli katılımınla yansın yağlar inşallah :)tşkler aklımda öyle kalmış zatende
Yok zaten konu olarak paylaştım sen görme imişsinTosbisi senden beklemistim ama olmaz ki bi sinyal vermen lazimdi bize
Malesef çok iyi ilerliyordum taaki şu kabızlık olana kadar kayısı çayı içecem iki günWc resmen kilo vermede en büyük engel. spordan bile daha önemli o konuda canlarr
ayyy girmeyin pişirmeyin ne yapıyonuz siz beni mahveder o sayfa
bol su iç yemeğini ye de git canım :)
ne yiyecende cumaya şimdiden izin istiyosunmenüde ne var
Günaydın canlarımbugün komşuya kahveye gidecem. Maşallahı var onunda döktürmüştür eminim ama tabi ben kendimi tutacam. Cuma günü de ben davet ettim. Gün gibi olacak. Eğer güzel kilo verirsem cuma için izin istiyorum şimdiden kaptanım Zipzip-
Günaydın kızlarGunaydinlar , kahvaltı yapıldı evi süpürüp minigi banyo yaptım uyursa spor yapacağım dunde yapamadim
Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin hedefe kolay varirsinhoşbulduk canım ne yapmam gerekiyor egzersiz falan ve günlük mü yazılacak listeler kaç defa girmem gerekiyor. takıma ayrıcada tarih yazmayı bilmiyorum
Yok canım uyumadim
MasallahYok canım uyumadim
Kahvalti hazirladik felan derken bakamadim
tşklerCanim hergun menülerini sporunu paylasiyosun
Muhabbete katil burda oldugun zaman daha guzel sonuc alirsin
Buhafta cuma misal
02.04.2021 fyfyfy yazıp tartinin ustune koyuyosun üstüne cikip tartiliyosun anlamicak birsey yok
sabahları elma sirkeli ılık suyuda atlamaMalesef çok iyi ilerliyordum taaki şu kabızlık olana kadar kayısı çayı içecem iki gün
Ama cokda uykum var geçmiş yapmaya useniyorimMasallah
Benimde uykum varAma cokda uykum var geçmiş yapmaya useniyorim
Daha 205 adimim var nasil 16 bin olacak aksama bilmiyorum
mezun oldum ayrıldım listeye girdim aktiftim4. Takimdan nasil ayrildin mezun oldun mu , listeye girdin mi, izinli mi ayrildin ? Deneme suresi senin paylaşımına gore ve ayrilisina gore olur canim cuma bildirim içinde persembeZipzip- kaptanimiz görüntü atiyor ornek olsun diye ona gore yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?