Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım yok ya iki gündür wc bile yok sıkıntıdayım dikkat ediyorum ama boş meto durmuş
Şu oylama da delii etti beni zırt pırt berabere kalıyoruz
Wc resmen kilo vermede en büyük engel. spordan bile daha önemli o konuda canlarr
Tuvalete çıkamadım ya daha artıyı veremedim bugün çıkarsam inşallah 64.0 görsem cumaya şükretcem

Teşekkür ederim canım benim kurabiye oylaması
ayyy girmeyin pişirmeyin ne yapıyonuz siz beni mahveder o sayfa
bol su iç yemeğini ye de git canım :)
ne yiyecende cumaya şimdiden izin istiyosun menüde ne var

Napayim kiz orayada burayada yetmeye çalışıyorum

tşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi var
4. Takimdan nasil ayrildin mezun oldun mu , listeye girdin mi, izinli mi ayrildin ? Deneme suresi senin paylaşımına gore ve ayrilisina gore olur canim cuma bildirim içinde persembe Zipzip- kaptanimiz görüntü atiyor ornek olsun diye ona gore yapacaksin

tşkler canım bu hafta yarışmaya dahilmiyim yoksa 2 hafta deneme süresi mi var
Perşembe günü kaptanımız bildirim yapıyor nasıl tarihli bildirim yapacagımızı ve her gün yediklerini akşam menü bildirinm olarak Zipzip- E Elif_Eylul kaptanımızı etiketliyorsun.
Her cuma resimli tartı günü ve her pazartesi kontrol tartı bildirimi yapılıyor Holgeldin

Malesef çok iyi ilerliyordum taaki şu kabızlık olana kadar kayısı çayı içecem iki gün

Gunaydinlar , kahvaltı yapıldı evi süpürüp minigi banyo yaptım uyursa spor yapacağım dunde yapamadim
Günaydın kızlar
hoşbulduk canım ne yapmam gerekiyor egzersiz falan ve günlük mü yazılacak listeler kaç defa girmem gerekiyor. takıma ayrıcada tarih yazmayı bilmiyorum
Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin hedefe kolay varirsin

mezun oldum ayrıldım listeye girdim aktiftim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…