Gelip temizlik bile yapmıyorsun... Bi saat bön bön baktım kimdi bu tutku. 100 kilo oldun kesin.tartının tozunu aldım söyle birsonra cıkınca kötü bir selamlaştık ders sonraları yediklerime selam olsun beni cok sevmisler
Bende mügeyi izliyorumBen daha başlamadım
canım sen yok muydun grupta. ben biraz ara vermiştim gruba şimdilerde de her mesajı okuyamıyorum yoğunluktan. kaçırıyosam k. bakmaaltımda yazan kilo metreyi gordumgormeyeydim
en seviğim mesajlar bunlar işte eksilenleri okumakkkkkkk veeeee daha 2 günün var hey sen bu yazıyı okuyan sende yapabilirsinleri okumak ve yazmakGünaydın kizlarcumaya göre 500 Gr eksi ile uyandım hedef cumaya 1,5 en azından
Bugün yoğun bir gün kızımın aşısı var önce oraya gidecem ordan komşuya gidecem düşmüş bacağını kirmis bı iki dışarda da isim var duruma göre bakicam artık
oyyy canımmmGelip temizlik bile yapmıyorsun... Bi saat bön bön baktım kimdi bu tutku. 100 kilo oldun kesin.
He aynı ben sinir oldumBende mügeyi izliyorum
Kahvemide ictim bakalim kismet
Heee bendeHe aynı ben sinir oldum
yoktum canımmm geldimcanım sen yok muydun grupta. ben biraz ara vermiştim gruba şimdilerde de her mesajı okuyamıyorum yoğunluktan. kaçırıyosam k. bakma
en seviğim mesajlar bunlar işte eksilenleri okumakkkkkkk veeeee daha 2 günün var hey sen bu yazıyı okuyan sende yapabilirsinleri okumak ve yazmak
önden azcık öpeyimGecmisten gelecege gelicektir emin olalim
0 dan iyidir.Ama cokda uykum var geçmiş yapmaya useniyorim
Daha 205 adimim var nasil 16 bin olacak aksama bilmiyorum
Seni tebrik ediyorum, sabah tartıda gördüğümü görmez olaydımmGünaydın kizlarcumaya göre 500 Gr eksi ile uyandım hedef cumaya 1,5 en azından
Bugün yoğun bir gün kızımın aşısı var önce oraya gidecem ordan komşuya gidecem düşmüş bacağını kirmis bı iki dışarda da isim var duruma göre bakicam artık
Hiç içmedim bugüne kadarsabahları elma sirkeli ılık suyuda atlama
oyyy canımmmbu dönemde temizlik cok önemli haklısınnn azcık acısaydın arkadaşına yahu 100 nedir
Belki ödemdir sen iki günde düzeltirsin devam etSeni tebrik ediyorum, sabah tartıda gördüğümü görmez olaydımm
Düzelecek başka yolu yokBelki ödemdir sen iki günde düzeltirsin devam et
BittimiydiBenimki cocostar artık bitti zaten bu gece 12 de belli oluyor
Artık sıkıldım günlerdir at koşturuyorum sanki orda
Söyle soyle keyfim yerine gelsin birazSeni tebrik ediyorum, sabah tartıda gördüğümü görmez olaydımm
Kiz metoyu durduracan iyice vücudu strese sokma
Söyleyim abla ama rehavete kapılma yani yada kapılBittimiydiben yeni kullandim :)) bide aradim taradim
Söyle soyle keyfim yerine gelsin biraz
Kiz metoyu durduracan iyice vücudu strese sokma
Kalk kaptan benimki 4300 olmus 30dk leslie ile tabiAma cokda uykum var geçmiş yapmaya useniyorim
Daha 205 adimim var nasil 16 bin olacak aksama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?