Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İş yerinde müsaitken Menümü de yazıyım kızlar
uyanınca tarçınlı türk kahvesi üzerine elma sirkeli ılık su

kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 tabak yoğurt içine 5 kuru kayısı
nescafe

öğlen 16:00
:zencefil zerdeçallı ayran

akşam 19:00
salata ve 2 parça tavuk

ara: nescafe

sporu yazarım

Valla canım bugün öyle yapcam karnımı doyurup gidecem valla ramazan öncesi bir araya gelecez ya özledim bende gün yaptığımız zamanları. Sarma pırasalı havuçlu börek yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve biber salatası portakallı cheese kek ve çikolatalı pasta yapayım diyorum. Bide kısır veya mercimek köftesi yada fellah köftesi de olabilir ona tam karar vermedim aklımda olan menü bu öneri varsa alabilirim

Afiyet olsun canım

Elhan

İnsallah hemencik iyileşir kuzu. Çok geçmiş olsun canım.

Ayy bende zor yapiyorum cidden heleki dün eylulle zor yaptim size söz verdim diye
söz candır
seçmece serbest mi
yoğurtlu patlıcan közleme yanına fellah köftesini seçiom bunların üstüne ne önerebilirimki ne versen yerim aç geziom bu ara
şöyle düşün gitmişsin arkadaşınla ohh mis gibi bir kaç kaçamak yapmışsın buraya kadar hayat güzel
hazırsan hayat çirkinleşiyor neden mi? sen gece gruba girip az yiyenlerin menüsünü okumuşsun ve ertesi gün tartıda artı görmüşsün.. al sana özlenen gün günleri sen gel beni dinle
Afiyet olsun canım
sağol canımcım sanada

Günaydın kizlar cumaya göre 500 Gr eksi ile uyandımhedef cumaya 1,5 en azından
Bugün yoğun bir gün kızımın aşısı var önce oraya gidecem ordan komşuya gidecem düşmüş bacağını kirmis bı iki dışarda da isim var duruma göre bakicam artık

pardon ben mezun oldum diye biliyordum özür dilerim. kaç hafta canım deneme cuma yarışmasına katılmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…