Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım benim

Seni boşuna mı rakip seçtim.
Yaa cansın bu arada sende dişli rakipsin söyleyim
afiyet olsun canım. şarap heee. afiyet olsun ama artı olmasın inşallah. birde saatinin markası ne acaba? memnun musun
sende harikasın tatlııımmm. takımca bencede hepimiz muhteşemizz

ya bide kızlar bişe sorcam. bugün buralar fazla yoğun. sabah evden hızlı çıktım kahvaltısız. 10 gibi bir tane simit aldım yarısını yedim. öğlende misafir var diye yemek yiyemedim mutfağa gidip, kalan simiti yedim. yani 1 simit yedim sabah ve öğlen toplam. sizce çok kilo yapar mı? akşam nasıl geçireyim?

Bence bir simit kilo yapmaz canım
Aksama ne yemegin var ne yapmayi düşünüyorsun

Bence bir simit kilo yapmaz canım
Aksama ne yemegin var ne yapmayi düşünüyorsun
akşama mercimek çorbası var biraz. çorba salata yiyeyim diyorum ama çok tok hissetmediğim için doymazsam diye düşünüyorum. aslında evde sebze de kalmadı sonunu yaptım çoğu şeyin. manava uğramam da lazım. bilemediimm. e bide koca ve çocuk kişisini doyurmak var daha

Kabak felan alsann eve giderken kabak sote yapabilrisin corbanin yanına

Ya da tavuk alip tavukla birseyler yapabilirsin

Calisan bir anne olmak ne kadar zor

Kabak felan alsann eve giderken kabak sote yapabilrisin corbanin yanına

Ya da tavuk alip tavukla birseyler yapabilirsin

Calisan bir anne olmak ne kadar zor
Bi eşimle konuşayımda manava gideyim çıkışta. Valla zor zipzipcim. önceki akşamdan ne yaparsam kâr ama eve gir üstünü değiştir, temizlen,kirlileri topla, yemek hazırla, mutfağı topla0, çamaşırlar oluyor genelde, onları katla, düzenle, ortalığı düzelt derken saat 9 oluyor zaten. e çocuğa vakit ayırman lazım, eşlerin birbirine zaman ayırması lazım. Mutfağa tekrar bide yemeğe girince zaten tamam gün bitti bende bittim oluyorum. o yüzden çok zorlanıyorum ben çok becerikli değilim bu konularda. oğluma köfte yapar koyarım buzluğa hep, çok sever. ona köfte çıkarıp kızartıyorum bazen hızlı oluyor, bide çorba içmeyi çok seviyor ama ekmek banacak yoksa yemez :) o beni kurtarıyor. Eşim evdeyken sağolsun elinden geleni yapar Allahtan. o bana çok faydalı oluyor. bazen gündüz evde olunca evi falan süpürüyor siliyor hele ay bende bi mutluluk

Sende aslinda corbanin yanina kofte yiyebilirsin canim guzel secenek olur,bol salata ile

yoktum canımmm geldim est arkadaşımm ne demek kalabalık grup nasılsın
o zaman hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallah iyiyim bende çok şükür mezuniyet arkası aldıklarımı vermeye çalışıyorum mezuniyeti güzel kutladım bir ara
Hiç içmedim bugüne kadar
ooo o zaman daha çok etkisini göreceksin. 2 gün sabret 3. günden itibaren mutlu son

anlaştık canım bakliyatlar cuma ve hafta sonuna kalsın .. ayyy ayranla içiliyo yine yeşilçayla denedim sevemedi sen sevdin mi ayranla?
yaaa ne demek ben neden bu gruptayım neden aynı anda kilo aldıkta birbirimize denk geldik zannediyorsunnnn bi işe yaramam lazımmmm ne mutlu bana
ibrene sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin 100 gr. eksin bile önemliiiiiiiiiiiiiiii
bende zor terliom nedense yaa allah şifanı versin koluna inşallah.. ama zaten kiloyu bacak çalışmaları eksiltiyo o yüzden yine şanslıısn şükür... bende seni öperim fit hatunnnnnn
Afiyet olsun canım bu menulerle kuğu gibi olacaksın sen... maşallah hep böyle gitmesini dilerim.
sağol canım sanada afiyet olsun... ağzın yağ yakan bal yesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sende aslinda corbanin yanina kofte yiyebilirsin canim guzel secenek olur,bol salata ile
Bak olabilir. Olmadı bunu yapayım. kendim çok sevmiyorum da kırmızı eti :/ çok aklıma gelmiyor. tavuk seviyorum ben ya. kırmızı et yiyince psikolojik herhalde midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…