- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık canım.M MissHayaLet fırtına gibi girmişsin listeye. @Cedarice arka kulvardan atak yapmış. kackaloribu rakibim. @Penguen gizli kahraman gibisin. @Tostombalakanne yine harikasın.
Yürüyen, yürümese de destek olan tüm takim arkadaşlarım harikasınız.
Ve kaptanlarım siz muhteşemsiniz.
Yaa cansınSeni boşuna mı rakip seçtim.
afiyet olsun canım. şarap heee. afiyet olsun ama artı olmasın inşallah. birde saatinin markası ne acaba? memnun musun30 mart
07.40
1 yumurta
Peynir
1 havuç
1 çeri
2 yeşil zeytin
12.30
Yarım kase kıymalı ıspanak yemeği
1 kSe yoğurt
3 kaşık domatesli bulgur
18.30
2 kadeh rose şarap
Biraz peynir
Su 3 ü geçmiştim
Spor 50 dk pilates 300p
5229 adım 174 toplam 474 p
Zipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2813895
sende harikasın tatlııımmm. takımca bencede hepimiz muhteşemizzEline sağlık canım.M MissHayaLet fırtına gibi girmişsin listeye. @Cedarice arka kulvardan atak yapmış. kackaloribu rakibim. @Penguen gizli kahraman gibisin. @Tostombalakanne yine harikasın.
Yürüyen, yürümese de destek olan tüm takim arkadaşlarım harikasınız.
Ve kaptanlarım siz muhteşemsiniz.
Aynen canımAmannn takimda yatcaz nerdeyse keske maas baglasalar hem kilo veririz hemde burdan ayrilmazdik
Bence bir simit kilo yapmaz canımya bide kızlar bişe sorcam. bugün buralar fazla yoğun. sabah evden hızlı çıktım kahvaltısız. 10 gibi bir tane simit aldım yarısını yedim. öğlende misafir var diye yemek yiyemedim mutfağa gidip, kalan simiti yedim. yani 1 simit yedim sabah ve öğlen toplam. sizce çok kilo yapar mı? akşam nasıl geçireyim?
Iyiyim canım sen nasilsinNasilsinz kızlar
Diyet nasıl gidiyo herkes yürüyüş de galiba
akşama mercimek çorbası var biraz. çorba salata yiyeyim diyorum ama çok tok hissetmediğim için doymazsam diye düşünüyorum. aslında evde sebze de kalmadı sonunu yaptım çoğu şeyin. manava uğramam da lazım. bilemediimm. e bide koca ve çocuk kişisini doyurmak var dahaBence bir simit kilo yapmaz canım
Aksama ne yemegin var ne yapmayi düşünüyorsun
İyiyiz canım sen nasılsın? çok gelemiyorsun sanki bu ara eski rakibem?Nasilsinz kızlar
Diyet nasıl gidiyo herkes yürüyüş de galiba
Kabak felan alsann eve giderken kabak sote yapabilrisin corbanin yanınaakşama mercimek çorbası var biraz. çorba salata yiyeyim diyorum ama çok tok hissetmediğim için doymazsam diye düşünüyorum. aslında evde sebze de kalmadı sonunu yaptım çoğu şeyin. manava uğramam da lazım. bilemediimm. e bide koca ve çocuk kişisini doyurmak var daha
Bi eşimle konuşayımda manava gideyim çıkışta. Valla zor zipzipcim. önceki akşamdan ne yaparsam kâr ama eve gir üstünü değiştir, temizlen,kirlileri topla, yemek hazırla, mutfağı topla0, çamaşırlar oluyor genelde, onları katla, düzenle, ortalığı düzelt derken saat 9 oluyor zaten. e çocuğa vakit ayırman lazım, eşlerin birbirine zaman ayırması lazım. Mutfağa tekrar bide yemeğe girince zaten tamam gün bitti bende bittim oluyorum. o yüzden çok zorlanıyorum ben çok becerikli değilim bu konularda. oğluma köfte yapar koyarım buzluğa hep, çok sever. ona köfte çıkarıp kızartıyorum bazen hızlı oluyor, bide çorba içmeyi çok seviyor ama ekmek banacak yoksa yemez :) o beni kurtarıyor. Eşim evdeyken sağolsun elinden geleni yapar Allahtan. o bana çok faydalı oluyor. bazen gündüz evde olunca evi falan süpürüyor siliyor hele ay bende bi mutlulukKabak felan alsann eve giderken kabak sote yapabilrisin corbanin yanına
Ya da tavuk alip tavukla birseyler yapabilirsin
Calisan bir anne olmak ne kadar zor
Sende aslinda corbanin yanina kofte yiyebilirsin canim guzel secenek olur,bol salata ileBi eşimle konuşayımda manava gideyim çıkışta. Valla zor zipzipcim. önceki akşamdan ne yaparsam kâr ama eve gir üstünü değiştir, temizlen,kirlileri topla, yemek hazırla, mutfağı topla0, çamaşırlar oluyor genelde, onları katla, düzenle, ortalığı düzelt derken saat 9 oluyor zaten. e çocuğa vakit ayırman lazım, eşlerin birbirine zaman ayırması lazım. Mutfağa tekrar bide yemeğe girince zaten tamam gün bitti bende bittim oluyorum. o yüzden çok zorlanıyorum ben çok becerikli değilim bu konularda. oğluma köfte yapar koyarım buzluğa hep, çok sever. ona köfte çıkarıp kızartıyorum bazen hızlı oluyor, bide çorba içmeyi çok seviyor ama ekmek banacak yoksa yemez :) o beni kurtarıyor. Eşim evdeyken sağolsun elinden geleni yapar Allahtan. o bana çok faydalı oluyor. bazen gündüz evde olunca evi falan süpürüyor siliyor hele ay bende bi mutluluk
o zaman hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallah iyiyim bende çok şükür mezuniyet arkası aldıklarımı vermeye çalışıyorum mezuniyeti güzel kutladım bir arayoktum canımmm geldimest arkadaşımm ne demek kalabalık grup nasılsın
ooo o zaman daha çok etkisini göreceksin. 2 gün sabret 3. günden itibaren mutlu sonHiç içmedim bugüne kadar
anlaştık canım bakliyatlar cuma ve hafta sonuna kalsın .. ayyy ayranla içiliyo yine yeşilçayla denedim sevemedi sen sevdin mi ayranla?Nohut koymayım o zaman ıspanağa...onun yerine lor koyayım...mercimek mucverini çok merak ediyorum cuma günü deneyeyim en iyisi.
Senin değişik ayranini deneyeyim bir de...aynen senin gibi ben de zerdeçal toz zencefil kullanmayı unutuyorum ayranla tüketeyim. Geçen gün ağlamam sizlamam ve senin güç veren mesajinla sonuç verdi ibre yavaştan oynamaya başladı canım. İyi ki varsın ve yanımdasın.Havalar da bir duzelse daha çok yürürüm. Hamama gidip terlemeyen cinstenim ben. Kolay kolay terlemiyorum. Bir tek zumba hocam terletiyordu. O da bir zamanlarda kaldı ev sporlarını Leslie hariç kolumdan dolayı yapamıyorum ki...inan ki mazeret değil kuzum... bacaklarıma ağırlık vereceğim artık...sol kol iptal bir süre...Faaliyetler tüm hızla devam hadi bize kolay gelsin çokça öperim gül yüzünden. Canim dünürüm benim.
sağol canım sanada afiyet olsun... ağzın yağ yakan bal yesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAfiyet olsun canımbu menulerle kuğu gibi olacaksın sen... maşallah hep böyle gitmesini dilerim.
Bak olabilir. Olmadı bunu yapayım. kendim çok sevmiyorum da kırmızı eti :/ çok aklıma gelmiyor. tavuk seviyorum ben ya. kırmızı et yiyince psikolojik herhalde midem bulanıyor.Sende aslinda corbanin yanina kofte yiyebilirsin canim guzel secenek olur,bol salata ile
Bende cok kofte sevmem annem yapınca yememBak olabilir. Olmadı bunu yapayım. kendim çok sevmiyorum da kırmızı eti :/ çok aklıma gelmiyor. tavuk seviyorum ben ya. kırmızı et yiyince psikolojik herhalde midem bulanıyor.
2731Bu arada kızlaaar adımlar ne alemde ipucu verin meraktayım yaaa
Harekete geçmenin vakti gelmemiş mi kaptanımm
Gelmis de geciyorHarekete geçmenin vakti gelmemiş mi kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?