- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
yürüyemiyorumm. öğle vakti işyerine gelen misafirleri sevmeyen bi ben değilimdir dimiHerkes yürüyomu bakiyim
oo süpersin canımmSabah okulun etrafında döndüm durdum canım . 4800' lerdeyim şimdilik.
Sen ilk sayıyı yaz biz tahmin edelim gerisinikaptanim mesajımın altinda 78.5 yaziyo brn guncel tutuyordum onu .. ben bugun sabah tartildım yavaş yavaş aliştirarak harf harf yazayimm diyorum ya da dank diye foto mu atsam cok utanıyorumya da cok gayret gosterip cumaya mi atayimmm
kafamda deli sorular
Gayet guzel adimin canimeline sağlık canım dünde ucu ucuna ilk ona girmişim
O senin superliğin kelebekimyürüyemiyorumm. öğle vakti işyerine gelen misafirleri sevmeyen bi ben değilimdir dimiçay getir kahve getir dosya getir. e öğle aram ama bi salın beni demek istiyorum diyemiyorum. yürüyecem ben işim gücüm var ya
oo süpersin canımm
valla sizin sayenizde gaza geldim dün. bugünde 10bin geçmek istiyorum ama 2bin hala. tuvalate gidip leslie 1 mil yapasım geliyorGayet guzel adimin canim
Sen direk yaz canim cumaya guzel eksi görünce motive olursunkaptanim mesajımın altinda 78.5 yaziyo brn guncel tutuyordum onu .. ben bugun sabah tartildım yavaş yavaş aliştirarak harf harf yazayimm diyorum ya da dank diye foto mu atsam cok utanıyorumya da cok gayret gosterip cumaya mi atayimmm
kafamda deli sorular
Daha erken gecersin canımvalla sizin sayenizde gaza geldim dün. bugünde 10bin geçmek istiyorum ama 2bin hala. tuvalate gidip leslie 1 mil yapasım geliyorama ordada rahat yok ki. patron hemen sesleniyor, tuvalette bile huzur yok aahh ah
Onu yemezdim ben de büyük kızıma yaptım soyalı diye beğenmedi ben de yedim gitti ekmek te yemedimNoodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmez
Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidem
Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsin
Aman aman vallahi 2 hafta bitti daha iyileşmedi Allah korusun olmasın kuzular hastaKesinlikle dun hava güzeldi buyuk çıkmak istedi okulda yok patladi evde ciktik kucugu ruzgar alacak diye ödüm koptu 1 saat oynadi geldik hemen
Sağol canım InsaAllahİnsallah hemencik iyileşir kuzu.Çok geçmiş olsun canım.
Simaycim aradan bir sürü zaman geçmiş utanma gitsinkaptanim mesajımın altinda 78.5 yaziyo brn guncel tutuyordum onu .. ben bugun sabah tartildım yavaş yavaş aliştirarak harf harf yazayimm diyorum ya da dank diye foto mu atsam cok utanıyorumya da cok gayret gosterip cumaya mi atayimmm
kafamda deli sorular
Ben daha başlamadım bebe durmuyor uykusu var ev curcunaMaşallah abla bende 5000 gectim daha
ya evde olunca oğlanla birlikte yürüyoruz salonda. tv de de animasyon falan açıyorum hep izle hem yürü iyi oluyor işte onu yapabilsem ahhDaha erken gecersin canım
Benim 1000 bile olmadi
2 adim atiyorum oturuyorum
kolay gelsin canım.Ben daha başlamadım bebe durmuyor uykusu var ev curcuna
Tv izlerken guzel adim atiliyor gercektenya evde olunca oğlanla birlikte yürüyoruz salonda. tv de de animasyon falan açıyorum hep izle hem yürü iyi oluyor işte onu yapabilsem ahh
ben yürüyemedim öğlen dün baya yürümüşüm.yürüyemiyorumm. öğle vakti işyerine gelen misafirleri sevmeyen bi ben değilimdir dimiçay getir kahve getir dosya getir. e öğle aram ama bi salın beni demek istiyorum diyemiyorum. yürüyecem ben işim gücüm var ya
oo süpersin canımm
Hiç deme ya o yüzden özellikle izin alıyorum. Ama bir diyetisyeni dinledim dün. Bir öğünlük kaçamak yapmak bir gün sonra artı olarak yansır evet ama kaldığınız yerden beslenmeye devam ederseniz yağ olmaz ödem olur ve gider dedi. Buna güvenerek cuma günü abartmadan hepsinden az az yerim diye düşünüyorum. Fellah köftesi yapmadım ama komşudan yardım alarak yapacam. Bende çok severim. Birde uzun zamandır böyle Bi menü hazırlamadım. Eskiden yapardım şimdi nasıl yapcam bilmiyorum insan unutmuş gibi hissediyor kendinisöz candır
seçmece serbest mi
yoğurtlu patlıcan közleme yanına fellah köftesini seçiombunların üstüne ne önerebilirimki ne versen yerim aç geziom bu ara
şöyle düşün gitmişsin arkadaşınla ohh mis gibi bir kaç kaçamak yapmışsın buraya kadar hayat güzel
hazırsan hayat çirkinleşiyor neden mi? sen gece gruba girip az yiyenlerin menüsünü okumuşsun ve ertesi gün tartıda artı görmüşsün.. al sana özlenen gün günlerisen gel beni dinle
sağol canımcım sanada
siz kaç kardeşsinizTv izlerken guzel adim atiliyor gercekten
Bizim evde kalabalik annem,babam iki kardesim ve birde kedimiz var
Ee tabi birde gelen giden oluyor arada o zamanda hic hareket edemiyorum
Yok canım hepsinden yiyemem zaten. Bir aksilik çıkmazsa bugün davet edecem kesinleşir inşallah da foto atarım kendi tabağımı da atarım
Insallah hersey bir an önce yoluna girer canim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gecmis olsun canım
Cook gecmis olsun canim
Günaydın ablacım ❤
Gunaydin canım hosgeldin
Ben kaldim gidemedim
Hosgeldin canim aramiza ben elif 31 yaşındayım
Insallah hedefine birlikte ulasiriiz
Kac kilo ile ayrilmistin kac kilosun canım
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Eksin guzel olsada cok abartmadan yemen lazim yoksa emeklerin bosa gidecek
Gunaydin canım ❤
Afiyet olsun canım
Izin istemissin ama hepsini yapip yemeyeceksin degil mi
Hicde dönemiyorum canım
638 adima gelmişim
Gunaydin canim eksin cok guzel
deneme süresi 2 hafta ama listeye girisin katilim durumuna göre degisebilir
Tabi öyle de neyse daha erken tamamlayacagim
Cok fazla arti gormemissin canim cumaya guzel eksi gelecek
Kayboldum gelemedim
Iki gundur 16 bin adim atiyorum yorulmusum
4 kardesizsiz kaç kardeşsiniz
Tamam canımYok canım hepsinden yiyemem zaten. Bir aksilik çıkmazsa bugün davet edecem kesinleşir inşallah da foto atarım kendi tabağımı da atarım
ben şu yufkaci muammere kaçan iki eltiyi anlam vermeye çalışıyorumBende mügeyi izliyorum
Kahvemide ictim bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?