Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes yürüyomu bakiyim
yürüyemiyorumm. öğle vakti işyerine gelen misafirleri sevmeyen bi ben değilimdir dimi çay getir kahve getir dosya getir. e öğle aram ama bi salın beni demek istiyorum diyemiyorum. yürüyecem ben işim gücüm var ya
Sabah okulun etrafında döndüm durdum canım . 4800' lerdeyim şimdilik.
oo süpersin canımm

Sen ilk sayıyı yaz biz tahmin edelim gerisini

O senin superliğin kelebekim

Sen direk yaz canim cumaya guzel eksi görünce motive olursun

valla sizin sayenizde gaza geldim dün. bugünde 10bin geçmek istiyorum ama 2bin hala. tuvalate gidip leslie 1 mil yapasım geliyor ama ordada rahat yok ki. patron hemen sesleniyor, tuvalette bile huzur yok aahh ah
Daha erken gecersin canım
Benim 1000 bile olmadi
2 adim atiyorum oturuyorum

Noodle ekmek yerine dusunelim rakibem ama ceyrrk nedir su kaynatmaya degmez

Kuzucugq rağmen super spor yine ben nerelere gidem

Hangisi senin ben kaplumbağa senindir diye gidip ona verdim artik kullandım kulagima söyleyebilirsin
Onu yemezdim ben de büyük kızıma yaptım soyalı diye beğenmedi ben de yedim gitti ekmek te yemedim
Dün akşam iyiydi aslında bi problem yoktu ne olduysa gece ve sabah oldu
Kesinlikle dun hava güzeldi buyuk çıkmak istedi okulda yok patladi evde ciktik kucugu ruzgar alacak diye ödüm koptu 1 saat oynadi geldik hemen
Aman aman vallahi 2 hafta bitti daha iyileşmedi Allah korusun olmasın kuzular hasta
İnsallah hemencik iyileşir kuzu. Çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım InsaAllah

Simaycim aradan bir sürü zaman geçmiş utanma gitsin
Bugün sıfırdan başla...yeni umutlarla azmin mucadelen daim olsun canım

ya evde olunca oğlanla birlikte yürüyoruz salonda. tv de de animasyon falan açıyorum hep izle hem yürü iyi oluyor işte onu yapabilsem ahh
Tv izlerken guzel adim atiliyor gercekten
Bizim evde kalabalik annem,babam iki kardesim ve birde kedimiz var
Ee tabi birde gelen giden oluyor arada o zamanda hic hareket edemiyorum

ben yürüyemedim öğlen dün baya yürümüşüm.
havadan dolayı sanirim zaten hiç halim yok.
wc git gez dolaş işyerinde içinde..

Hiç deme ya o yüzden özellikle izin alıyorum. Ama bir diyetisyeni dinledim dün. Bir öğünlük kaçamak yapmak bir gün sonra artı olarak yansır evet ama kaldığınız yerden beslenmeye devam ederseniz yağ olmaz ödem olur ve gider dedi. Buna güvenerek cuma günü abartmadan hepsinden az az yerim diye düşünüyorum. Fellah köftesi yapmadım ama komşudan yardım alarak yapacam. Bende çok severim. Birde uzun zamandır böyle Bi menü hazırlamadım. Eskiden yapardım şimdi nasıl yapcam bilmiyorum insan unutmuş gibi hissediyor kendini

Yok canım hepsinden yiyemem zaten. Bir aksilik çıkmazsa bugün davet edecem kesinleşir inşallah da foto atarım kendi tabağımı da atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…