Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

adım 12500 yapmışım
Adımlarla geldin maşallah canım sana
salata yanına et çok iyi oluyo. madem köfteyi sevmiyosun tavuk tava varya bimde satılan onu tost makinesinde 10 dk.ya ızgara haline getirirsin... haşlama seversen o da iyi madem sebzen yok canım... simit kg. çok aldırmaz ama onun yüzünden bi geriye atılım yaşayabilirsin kuşhanda bana öyle yapmıştı.. bu akşam terlemeli spor yaparsan bir etkisi kalmaz ama
6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarım
tuzsuz mu kaldın evde çok mu dolaştın ara vermeden.. ciddi bişi olmasında geçmiş olsun

Ah derttaşım ahh

Yağ yakan bal güzelmiş
Daha içmedim canım ayranı...kahvaltıyı ikide yaptım...akşama doğru bakicim tadına

bakalım akşam ne yicem bende merak ettim. tost makinesinde tavuk bende seviyorum sulu oluyor güzel pişiyor bence. terlemeli spor deyince bi gözüm korktu
bugün öğle arası yürüyemedim de hava soğuk+rüzgarlıydı... akşam olacakta eve gidecem de spor yapacam da ders var çalışılacak ooo bitmişim ben daha yarına yemek yapacam
burası da soğuk aslında ve bende öğlen çıkamadım. kolay gelsin şimdiden tatlım
Adım sayar için akıllı bileklik mi almalı yoksa pedometre mi almalı siz hangisini kullanıyosunz hanımlar? Marka model filan
bende bunu düşünüyorum bileklikleri çok beğeniyorum. telefon ile sürekli gezemediğimden adımlarım eksik kalıyor

Adım sayar için akıllı bileklik mi almalı yoksa pedometre mi almalı siz hangisini kullanıyosunz hanımlar? Marka model filan
Xiaomi bileklik alabilirsin kullanan da cok diye biliyorum
3 ,4 ve 5 modelleri var
Özellikleri değişiyor
Dönem dönem a101 e de geliyor 3 ve 4 u

çok seviyorum yürümeyi evin içinde yürüyorum bazen eşim deli misin ne gidip geliyosun diyor:))

Akşam kıymalı şöyle bol yağlı börek ye.

Eşim almış bana telefon ile aynı marka realme band kullanıyorum simdilik memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…