- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
10 dakika daha diyorsun :) iyi bakalım. ben de gideyim biraz tuvalette adımlayayımGelmis de geciyor
Saat 4 gibi başlayacağım 5 e kadar rahat adim atarim
6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarımBu arada kızlaaar adımlar ne alemde ipucu verin meraktayım yaaa
aman dikkat et kendine zorlama. geçmiş olsun canım.6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarım
Gecmis olsun canim neden oldu ki dikkat et6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarım
Adımlarla geldin maşallah canım sanaadım 12500 yapmışım
salata yanına et çok iyi oluyo. madem köfteyi sevmiyosun tavuk tava varya bimde satılan onu tost makinesinde 10 dk.ya ızgara haline getirirsin... haşlama seversen o da iyi madem sebzen yok canım... simit kg. çok aldırmaz ama onun yüzünden bi geriye atılım yaşayabilirsin kuşhanda bana öyle yapmıştı.. bu akşam terlemeli spor yaparsan bir etkisi kalmaz amaBi eşimle konuşayımda manava gideyim çıkışta. Valla zor zipzipcim. önceki akşamdan ne yaparsam kâr ama eve gir üstünü değiştir, temizlen,kirlileri topla, yemek hazırla, mutfağı topla0, çamaşırlar oluyor genelde, onları katla, düzenle, ortalığı düzelt derken saat 9 oluyor zaten. e çocuğa vakit ayırman lazım, eşlerin birbirine zaman ayırması lazım. Mutfağa tekrar bide yemeğe girince zaten tamam gün bitti bende bittim oluyorum. o yüzden çok zorlanıyorum ben çok becerikli değilim bu konularda. oğluma köfte yapar koyarım buzluğa hep, çok sever. ona köfte çıkarıp kızartıyorum bazen hızlı oluyor, bide çorba içmeyi çok seviyor ama ekmek banacak yoksa yemez :) o beni kurtarıyor. Eşim evdeyken sağolsun elinden geleni yapar Allahtan. o bana çok faydalı oluyor. bazen gündüz evde olunca evi falan süpürüyor siliyor hele ay bende bi mutluluk
tuzsuz mu kaldın evde çok mu dolaştın ara vermeden.. ciddi bişi olmasında geçmiş olsun6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarım
Ah derttaşım ahhBi eşimle konuşayımda manava gideyim çıkışta. Valla zor zipzipcim. önceki akşamdan ne yaparsam kâr ama eve gir üstünü değiştir, temizlen,kirlileri topla, yemek hazırla, mutfağı topla0, çamaşırlar oluyor genelde, onları katla, düzenle, ortalığı düzelt derken saat 9 oluyor zaten. e çocuğa vakit ayırman lazım, eşlerin birbirine zaman ayırması lazım. Mutfağa tekrar bide yemeğe girince zaten tamam gün bitti bende bittim oluyorum. o yüzden çok zorlanıyorum ben çok becerikli değilim bu konularda. oğluma köfte yapar koyarım buzluğa hep, çok sever. ona köfte çıkarıp kızartıyorum bazen hızlı oluyor, bide çorba içmeyi çok seviyor ama ekmek banacak yoksa yemez :) o beni kurtarıyor. Eşim evdeyken sağolsun elinden geleni yapar Allahtan. o bana çok faydalı oluyor. bazen gündüz evde olunca evi falan süpürüyor siliyor hele ay bende bi mutluluk
Yağ yakan bal güzelmişo zaman hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallah iyiyim bende çok şükür mezuniyet arkası aldıklarımı vermeye çalışıyorum mezuniyeti güzel kutladım bir ara
ooo o zaman daha çok etkisini göreceksin. 2 gün sabret 3. günden itibaren mutlu son
anlaştık canım bakliyatlar cuma ve hafta sonuna kalsın .. ayyy ayranla içiliyo yine yeşilçayla denedim sevemedi sen sevdin mi ayranla?
yaaa ne demek ben neden bu gruptayım neden aynı anda kilo aldıkta birbirimize denk geldik zannediyorsunnnn bi işe yaramam lazımmmm ne mutlu bana
ibrene sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin 100 gr. eksin bile önemliiiiiiiiiiiiiiii
bende zor terliom nedense yaaallah şifanı versin koluna inşallah.. ama zaten kiloyu bacak çalışmaları eksiltiyo o yüzden yine şanslıısn şükür... bende seni öperim fit hatunnnnnn
sağol canım sanada afiyet olsun... ağzın yağ yakan bal yesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakalım akşam ne yicem bende merak ettim. tost makinesinde tavuk bende seviyorum sulu oluyor güzel pişiyor bence. terlemeli spor deyince bi gözüm korktusalata yanına et çok iyi oluyo. madem köfteyi sevmiyosun tavuk tava varya bimde satılan onu tost makinesinde 10 dk.ya ızgara haline getirirsin... haşlama seversen o da iyi madem sebzen yok canım... simit kg. çok aldırmaz ama onun yüzünden bi geriye atılım yaşayabilirsin kuşhanda bana öyle yapmıştı.. bu akşam terlemeli spor yaparsan bir etkisi kalmaz ama
burası da soğuk aslında ve bende öğlen çıkamadım. kolay gelsin şimdiden tatlımbugün öğle arası yürüyemedim dehava soğuk+rüzgarlıydı... akşam olacakta eve gidecem de spor yapacam da ders var çalışılacak ooo bitmişim ben daha yarına yemek yapacam
bende bunu düşünüyorum bileklikleri çok beğeniyorum. telefon ile sürekli gezemediğimden adımlarım eksik kalıyorAdım sayar için akıllı bileklik mi almalı yoksa pedometre mi almalı siz hangisini kullanıyosunz hanımlar? Marka model filan
Güzel if yaptın bu ara haa maşallahın var... oyum hepppppppp sanaYağ yakan bal güzelmiş
Daha içmedim canım ayranı...kahvaltıyı ikide yaptım...akşama doğru bakicim tadına
Xiaomi bileklik alabilirsin kullanan da cok diye biliyorumAdım sayar için akıllı bileklik mi almalı yoksa pedometre mi almalı siz hangisini kullanıyosunz hanımlar? Marka model filan
çok seviyorum yürümeyi evin içinde yürüyorum bazen eşim deli misin ne gidip geliyosun diyor:))Eline sağlık canım.M MissHayaLet fırtına gibi girmişsin listeye. Chedarice arka kulvardan atak yapmış. kackaloribu rakibim. @Penguen gizli kahraman gibisin. @Tostombalakanne yine harikasın.
Yürüyen, yürümese de destek olan tüm takim arkadaşlarım harikasınız.
Ve kaptanlarım siz muhteşemsiniz.
Akşam kıymalı şöyle bol yağlı börek ye.ya bide kızlar bişe sorcam. bugün buralar fazla yoğun. sabah evden hızlı çıktım kahvaltısız. 10 gibi bir tane simit aldım yarısını yedim. öğlende misafir var diye yemek yiyemedim mutfağa gidip, kalan simiti yedim. yani 1 simit yedim sabah ve öğlen toplam. sizce çok kilo yapar mı? akşam nasıl geçireyim?
Bu arada kızlaaar adımlar ne alemde ipucu verin meraktayım yaaa
sen yersen yerimAkşam kıymalı şöyle bol yağlı börek ye.
Eşim almış bana telefon ile aynı marka realme band kullanıyorum simdilik memnunumAdım sayar için akıllı bileklik mi almalı yoksa pedometre mi almalı siz hangisini kullanıyosunz hanımlar? Marka model filan
Iyiyiz canim yürüyoruz sen nasilsinNapıyorsunuz kızlar
Bensiz geçmiyor boğazından canimmmm. Yeme o zaman . Köfte salata çorba güzel olur.sen yersen yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?