- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Suanda şoktayim bende yeni gördum canimTeşekkür ederim canımzaten ben yendim son 10 dk 11 oy nerden geldi onu bilmiyorum zaten bir daha da yarışmam şaşırdım biraz
O bir an var ya o bir an....inanılmazCok sağol elhan ablacım
Ay dedim noluyor bir an da korktum sağlık vs problemi olur da o geldi aklımaneyse ki şakaymış
Gerçekleri herkes biliyorSuanda şoktayim bende yeni gördum canim
Bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın geliveririmÇedaricem o zaman bana geldiğinde Kavala ikramliğim hazır olacak. Ekstradan 500 gr ver öyle gel amaTeşekkür ederim.
Nasip degilmis canim öyle düsünmeVe bunu ciddi söylüyorum pro üye olmak ve heyecan için katıldım kazancagım ürünüde yardıma muhtaç birine verecektim. E Elif_Eylul
orada hep sunum kazaniyor görüntüsü mükemmel olmalı.Ve bunu ciddi söylüyorum pro üye olmak ve heyecan için katıldım kazancagım ürünüde yardıma muhtaç birine verecektim. E Elif_Eylul
Teşekkür ederim kaptancımAfiyet olsun canim su az olmus onun disinda guzel
Teşekkürler kaptancımAfiyet olsun canım
Sağolasın canımCanım afiyet olsun
Süper bı adim
Süper süper ötesi
Rakibem niye böyle aç kaldın işin mi vardıMenü
Sabah 10
Yarim simit
Öğle 12.50
Yarım simit
Akşam 7.30
1 kase çorba
Salata bolca
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Habinar
Sporu yazı cam biraz isim var kızlar yorum yapamıyorum.
Geldim rakibem geldim normale döndüm tekrarAfiyet olsun canım rakibim. Gerçi bir varsin bir yoksun.Gel de az sataşayim.
Bahar süper irade mükemmelsinizMenu
Sabah
2 yumurta
1/4 avakado
Ogle
2 yumurta
1/4 avakado
Aksam
2 yumurta
1/2 avakado
1 bardak süt
Su:2 lt spor: 33dk leslie boostedZipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Gps li modelli tercih edersen benim gibi az saydı saymadı sorunu olmaz, mi band 6 çıkacakmış ve içinde gps varmış,5 aldığıma pişman oldum, gpsliler bi tık pahalı, pahalı olmasın dersen kalanların hepsi aynı bence.Günaydın takımcığım
Bugün temizlik yapacağım adımsayar yükledim 2 tane ikiside çalışmıyor sinir oldum
Sayenizde günlük rutin kaç adım atıyorum merak ettim çok fazladır eminim
Mutfakta tezgahla masa arası 12 adımmış onu ölçtüm yemek hazırla yedir topla derken mutfakta bile baya adım atıyorum saat alacağım en iyisi marka tavsiye edermisiniz?
kolay gelsin rakibem. samsung health uygulaması kullanıyorum ben 6 7 adım sonra saymaya başlıyor her hareketi saymamak için sanırım. saatlere bende özeniyorum da tuzluymuş biraz baktımGünaydın takımcığım
Bugün temizlik yapacağım adımsayar yükledim 2 tane ikiside çalışmıyor sinir oldum
Mutfakta tezgahla masa arası 12 adımmış onu ölçtüm yemek hazırla yedir topla derken mutfakta bile baya adım atıyorum saat alacağım en iyisi marka tavsiye edermisiniz?
Haklısın kaptanım halbuki çok severim yarışları . Günümün yarısı yorgunlukla yarısı sinirle geçiyor . Bu hafta geçti artık ama diğer hafta geçecek inşallahBuraya bile gelmiyorsun takim olarak adim yarisi yapiyoruz katilirim ya da katılmam bile demedin
Biraz enerjini yükselt canim
Yok canim dememHoşbuldum kaptanım. İyiyim çok şükür sizler de iyisinizdir İnşaAllah. Döndüm dolaştım geldim yine kapına. Yanlız ne geliş ne gelişgelmez olaydın demesen bari
Günaydın canım ❤🕊🕊🕊🕊Gunaydin
Yarin icin az kalorili cok hareketli gun olsun
Günaydın ablacım ❤Günaydın kızlar
Haziran sonuna kadar aranızda olamayacağim. Burada geçirdiğim saatler inanılmaz güzellikteydi hepinizi çok seviyorum. Hayalimde o kadar güzelsiniz ki...iyi ki şişko olmuş ve buraya gelmişiz. Geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz. Hakkınızı helal edin. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.
1 nisannnnn
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrr
Günaydın canım gecmis olsungnydın kızlar dün paylaşım yapamadım birazcık rahatsızdım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Kız zeynoş kuru dolmaları kekleri yemeyi düşünmüyorsun di mi...seni senisen benim şakamı ifşa edersin ha...al sana hain dom dom @Zipzip-kaptanim bu zeynoş gizli gizli dolmaları götürecek haberin olsun. linç edek mi ....
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤Günaydın mübarek persembe gelmis
Günaydın canım ❤günaydın yumurta yemicem artık görmek istemiyorumözellikle haşlama
Günaydın canım ❤Günaydin.
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlaaar,
Geçmişten anca gelebildim,, sohbet ne güzelmiş akşam ama işim çoktu giremedim...
Elhan abla ya yüreğimi ağzıma getirdin gerçekten. korkunç şakaymış bu
Günaydın canım ❤Günaydın takımcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?