Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebeğim menune bir tas da çorba ekle sebzeli falan olabilir. Çok az...
Afiyet olsun bebem Rabbim bol sevaplar ihsan etsin.

Sende Allaha emanet ol ablacığım inşallah bir sıkıntı yoktur

eline sağlık zipzipcimmm. tebrik ederim herkesi güzel gidiyoruzz

Afiyet olsun canım

Sidoşum hoş geldin kürkçü dükkanı niye var di mi ama tabi ki geleceğiz.
Ah Elhan ablam. Nasıl özlemişim senin tatlı dilini. Çok hoş buldum teşekkür ederim
Demezsin biliyorum mübarek Mevlana hazretleri gibi ' ne olursan ol yine gel' dersin güzel yürekli kaptanım. Ay valla çok özlemişim sizi
Haberim yok yeni bildirim şeklini bilmiyorum canım. Müsait zamanında anlatıverirsin olur mu?
Valla nasıl söylesem bilmiyorum yukarıdaki yazan güncel kiloma bakıyorum aşağıya bakıyorum
Ama olan oldu geçmişe üzülmeyeceğim. Kararlıyım İnşaAllah tekrar göndereceğim kiloları. Burası bana çok iyi geliyor sizlerle beraber güzel şeyler başaracağız inşallah

Afiyet olsun kizlar

Benide kandırdın bi an korktuydum, iyiki şakaymiş
gnydın kızlar dün paylaşım yapamadım birazcık rahatsızdım

Hosgeldiniz kizlar

Teşekkür ederim canım zaten ben yendim son 10 dk 11 oy nerden geldi onu bilmiyorum zaten bir daha da yarışmam şaşırdım biraz

Ve bunu ciddi söylüyorum pro üye olmak ve heyecan için katıldım kazancagım ürünüde yardıma muhtaç birine verecektim. E Elif_Eylul
Niye yarışmayasın? kazananda yıllardır ilk defa birinci gelmiş, ilk katılımında 170 küsür oy aldın azmı sence,beceriklisin demekki,tebrik ediyorum
Son 10 dkda banada 2 oy gelmiş bu arada
orada hep sunum kazaniyor görüntüsü mükemmel olmalı.
ben bi kaç defa katıldım yenik düştüm bi daha mi cıks..
sunumlar yarışıyor bence ya
bi kere en iyi yaptığım 321 poçaydi :)
Sunum+popülerlik diye düşündüm

Canım sonuçta yürümüş olman bize katılman yeter. 3 çocukla mucizeler yaratıyorsun. Maşallah.
Canım valla dün bebe durmadı tüm gece de ayaktaydim
Teşekkür ederim canım benim

Sende anladıysan sorun yok artık söylemek istediğim çok şey var ama yarım kalsın
Boşver canim sen kilonu vermeye odaklan
gnydın kızlar dün paylaşım yapamadım birazcık rahatsızdım

Günaydın kızlar

Günaydın hayırlı sabahlar

Günaydın mübarek persembe gelmis

Günaydın kızlaaar,

Geçmişten anca gelebildim,, sohbet ne güzelmiş akşam ama işim çoktu giremedim...

Elhan abla ya yüreğimi ağzıma getirdin gerçekten. korkunç şakaymış bu

Günaydın kızlar

herkesee günaaaydınnnn

Günaydın kızlar
Bugün menüleri oldukça hafif tutalım

Gunaydin arkadaslar

Günaydın canlar bugün geçen haftaya göre 100 Gr artiyim geçen hafta 500 artidydim bugün çok dikkat etmem lazım

Günaydın güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…