Aynen de öyle canım benim iyi gecelerAynen boşver.Git kafanı yastığa koy. Huzur içinde uyu.
2 mart da 67 geçtiğimiz pazartesi 62.8 çıkmıştım 4.2 kg yaniMart ayi nasil geçti kizlar, toplamda kaç kg verdiniz?
Vayyy anam vayyyy31 Mart spor bildirimi
130 dk Eva + orta tempo yürüyüş toplam 30.030 adım.
Zipzip- @Elif Eylul @Nidsalii
Ezer geçerus31 Mart spor bildirimi
130 dk Eva + orta tempo yürüyüş toplam 30.030 adım.
Zipzip- @Elif Eylul @Nidsalii
İftar menüsü gibi olmuş.Afiyet olsun canımSabah 8 de uyandım
500 ml su içtim
2 kupa yeşil çay içtim
Kahvaltım 13.20
Eki Görüntüle 2814469
Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı kakaolu türk kahvesi
2 dilim elma
Akşam 18 de
6 kaşık ıspanak
4 kaşık yoğurt
2 lt su
3 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
@Elif Eylul
@T u t a s t e
Sidoşum hoş geldinHoşbuldum kaptanım. İyiyim çok şükür sizler de iyisinizdir İnşaAllah. Döndüm dolaştım geldim yine kapına. Yanlız ne geliş ne gelişgelmez olaydın demesen bari
Aslında sarılmaktı lakin öpmeye de karşı değilim
@Elif Eylul canım senin alıntın gitmiş. Teşekkür ederim Hoşbuldum. Sen nasılsın
Benim kavalamın tadına baksaydin kimin birinci olduğunu bilirdinCanlarım benim ya a aiyiki varsınız canım arkadaşlarım
Daha ne olsunnnnn. Ayaklarına sağlık.Dünkü adimim...20.000 olmadi.
Ama ama nedennnnnn?Günaydın kızlar
Haziran sonuna kadar aranızda olamayacağim. Burada geçirdiğim saatler inanılmaz güzellikteydi hepinizi çok seviyorum. Hayalimde o kadar güzelsiniz ki...iyi ki şişko olmuş ve buraya gelmişiz. Geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz. Hakkınızı helal edin. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.
1 nisannnnnGünaydın kızlar
Haziran sonuna kadar aranızda olamayacağim. Burada geçirdiğim saatler inanılmaz güzellikteydi hepinizi çok seviyorum. Hayalimde o kadar güzelsiniz ki...iyi ki şişko olmuş ve buraya gelmişiz. Geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz. Hakkınızı helal edin. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.
Çok severim. Edirneye gidince hep yerim. Herkese hediye alirim. Eminim harika olmuştur. Ellerine sağlık.Benim kavalamın tadına baksaydin kimin birinci olduğunu bilirdin
Yarışmaya katılmak heyecanlı ama tatlım...canın sağ olsun.
Zeynoş ağzımızın tadıyla şöyle bir şaka yaptırmıyorsun1 nisannnnn
Ama ama bugün 1 Nisan bebeeemAma ama nedennnnnn?
Şaka mı gerçektennnnnn. Çok üzdün beni. 1 Nisan'ı yasakladim artık.Zeynoş ağzımızın tadıyla şöyle bir şaka yaptırmıyorsun
Beni çok tanımadığın için manyakliklarima alışman lazım bitanemŞaka mı gerçektennnnnn. Çok üzdün beni. 1 Nisan'ı yasakladim artık.
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
bi yere gitmeeeeeeee. Gitmeler de yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?