Pilini değiştir bi canım ya da kilosunu bilen birini tart istersen o zaman bozuk olup olmadığı belli olurSanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Haftaya dinlenin biraz bahar gidecek hepsi öyle yada böyleEn son esime bi bardak süt diyeeee seslendim oda bana peynir ekmek teklif ettisütte anlastik
Ooo çokmuş....diyetisyen tartisinda yag su kas oranına bakinca kendini daha iyi fark ediyorsun...tartidaki kilonun + sini görüyorsun..Burda diyetisyenler genelde özel ve cok pahali cnm
Aylik 300-400 euro
Bazilarinda sigorta bi kismini ödüyor
Geçen birini aradim cok doluymus 2-3 ay sonrasina randevu veriyor
Bide bunlarin yeme kültürleri farkli oldugu icin bize pek uymuyor
Aslinda zaten ne yapmamiz gerektigini biliyoruzda bazen uygulamada sikinti cekiyoruz
üzerine paketli bulgur vs bişe koy tartt canımSanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Sen değilde baskasi tartilsin sonra sen tartil.Sanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Bu hafta artılarımızı yarıştıracağız deseneKimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Ne kendimi nede sizi kandirmak istemiyorum
Soylemezsem içim rahat etmicek
Ne zamandir yapmadigim bisey yaptim
Gece dayanamayip bisküvi yedim
Kacamagi hic affetmeyen bünyem karsiligini verdi hemen
Yinede yarina eksi gelmek icin elimden geleni yapicam
Hem cok üzgünüm hem pismanim
Kusura bakmayin kizlar
Biliyorsunuz sık sik kacamak yapan biri degilim
Bu beni baya götürür heralde
Ohh söyledim içim rahatladi
Çok sık tartılmaktan oluyor öyle, eline maks 1-2 kg ağır bir şey al tartıl, sonra vakit geösin sen tartıl.Sanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Tombalağim canım bacımAllah iyiliğini versin insaAllah Apla
Gerilim olsun diye pazartesiden beri tartılmadım eşime dedim ki tartiyi sakla o da sakladı bakalım cuma ya bana da sürpriz olacak
Evet canım kızların peşinden koş ev temizliği mutfak vs derken akşam 10 11 gibi anca oturuyorum canım
Allah kabul etsin canım şimdiden afiyet olsun
Hoşgeldin canım ben de tostombalakanne
Oy ablam pişman olmak çok iyi geçmişe takılma bence bugün temiz beslen mis gibi hissedersin modunu düşürme olur mu
Kızım bugün biraz daha iyi canım ilaçlar ise yaradı gibio diş dönemleri çok sıkıntılı 3 yaşına kadar sürüyor Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canım
Bebeği ile tartilsinBu hafta artılarımızı yarıştıracağız desene
Çok sık tartılmaktan oluyor öyle, eline maks 1-2 kg ağır bir şey al tartıl, sonra vakit geösin sen tartıl.
Memnun oldum canım. Nickini çok sevdimAllah iyiliğini versin insaAllah Apla
Gerilim olsun diye pazartesiden beri tartılmadım eşime dedim ki tartiyi sakla o da sakladı bakalım cuma ya bana da sürpriz olacak
Evet canım kızların peşinden koş ev temizliği mutfak vs derken akşam 10 11 gibi anca oturuyorum canım
Oy ablam pişman olmak çok iyi geçmişe takılma bence bugün temiz beslen mis gibi hissedersin modunu düşürme olur mu
Kızım bugün biraz daha iyi canım ilaçlar ise yaradı gibio diş dönemleri çok sıkıntılı 3 yaşına kadar sürüyor Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canım
Amin insaAllah ablacığımTombalağim canım bacım
Allah sana da iyilik güzellik versin.
Ben de çok seviyorum zayıfladıkça daha çok hoşuma gidiyorMemnun oldum canım. Nickini çok sevdim
Cok sagol canimGeçmiş olsun canım.
Sağol canımAllah iyiliğini versin insaAllah Apla
Çok geçmiş olsun canım
Moralini bozma abla kaldigin yerden devam etKimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Ne kendimi nede sizi kandirmak istemiyorum
Soylemezsem içim rahat etmicek
Ne zamandir yapmadigim bisey yaptim
Gece dayanamayip bisküvi yedim
Kacamagi hic affetmeyen bünyem karsiligini verdi hemen
Yinede yarina eksi gelmek icin elimden geleni yapicam
Hem cok üzgünüm hem pismanim
Kusura bakmayin kizlar
Biliyorsunuz sık sik kacamak yapan biri degilim
Bu beni baya götürür heralde
Ohh söyledim içim rahatladi
Gecmis olsun canimGünaydın canlarım dün giremedim kusura bakmayın. Migrenim tuttu malesef. İğne falan hep uyuklar halde gezdim. Menü de yazamadım hemen yazaym
Sabah canım istemedi öğleden sonra komşuda
1 kase patates salatası 2 yk yoğurtlu kereviz salatası yedim lokmalık bir kurabiye bitanede.
Sonra malesef migren tuttu istifra falan. Eşimde yemek yapamadığı için pizza söylemiş yine
2 dilim pizza yedim ayran ve salatalık domates söğüş.
Bugün telafi edeceğim inşallah. Yürüyüşte yarım kaldı onuda paylaşıyorum.
Zipzip- Ni454 @Elif Eylul
Mezun üyelere pro uyelik verilmiyor artik canımNi454 uzulme kiz zaten proluk eskiden modaydi simdi sizde prolarin cogu özelliği var bence kilo verip mezun ol bosver kurabiyeyi oylede pro oluyorsun
60 li kilolarda olabilirkaç kiloydu 5 kilo verdi ama onu düşün kaptanım şimdi ben 62 kiloyken bi hafta da 5 kilo vermem
Merhaba canim yogun çalışıyorsun galiba kolay gelsinMerhabaabu hafta çok yoğundum malesef takip edemedim hiç bu akşam aktif olup bütün gelişmeleri yakalacağım sizleri seviyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?