Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo çokmuş....diyetisyen tartisinda yag su kas oranına bakinca kendini daha iyi fark ediyorsun...tartidaki kilonun + sini görüyorsun..

Bu hafta artılarımızı yarıştıracağız desene
Sanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Çok sık tartılmaktan oluyor öyle, eline maks 1-2 kg ağır bir şey al tartıl, sonra vakit geösin sen tartıl.

Tombalağim canım bacım

Allah sana da iyilik güzellik versin.

Bu hafta artılarımızı yarıştıracağız desene

Çok sık tartılmaktan oluyor öyle, eline maks 1-2 kg ağır bir şey al tartıl, sonra vakit geösin sen tartıl.
Bebeği ile tartilsin sonra bebeği bırakıp tartilsin sonra birlikte tartildigi kilodan kendi tartildigi kiloyu çıkarsın hem bebeğin hemde kendi kilosunu ogrensin ay yoruldum ben öyle yapiyorum

Memnun oldum canım. Nickini çok sevdim

Yemek saati gelen misafirden nefret ediyorum. yine 12bucuğa doğru patronun misafiri geldi. yemekhaneye inemedim, yemeğimi yiyemedim. adam gitmiyor. kahve çay istekler de bitmiyor. hayır misafir gidince hadi git yemeğini ye de demiyor kimse en gıcığı da bu. 1buçukta mola bitiyor hoopp iş devam ediyor. e bi yemek yiyeyim yok acil bu iş! e açım yahu. mesaj atıyorum patrona özelden. bi isteğiniz yoksa yemekhaneye ineceğim diye. görüyor cevap yazmıyor. biz 2. kattayız yemek yenilen yer -2'de, telefon çekmiyor orda gelen aramaları göremiyorum. şirket telefonuna da bakan olmuyor ben yerimde olmayınca. gitsem laf edecek. kalsam açım. sinirlerim hopladı yine.

Sağol canım

Moralini bozma abla kaldigin yerden devam et
Gecmis olsun canim
Ni454 uzulme kiz zaten proluk eskiden modaydi simdi sizde prolarin cogu özelliği var bence kilo verip mezun ol bosver kurabiyeyi oylede pro oluyorsun
Mezun üyelere pro uyelik verilmiyor artik canım
kaç kiloydu 5 kilo verdi ama onu düşün kaptanım şimdi ben 62 kiloyken bi hafta da 5 kilo vermem
60 li kilolarda olabilir
Merhabaabu hafta çok yoğundum malesef takip edemedim hiç bu akşam aktif olup bütün gelişmeleri yakalacağımsizleri seviyoree
Merhaba canim yogun çalışıyorsun galiba kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…