- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Neler okudu bu gözler60 li kilolarda olabilir
oo süpersin canım. bende bu adım sesleri neyin nesi diyordumYürüyorum rap rap rap
Daha 1200 bugun islerim var belkide 10binde kalirimYürüyorum rap rap rap
O kadar pazara gidip geldim daha 1700 adımdayımYürüyorum rap rap rap
Kiz bende ayniyim markete gidip geldim yok anamO kadar pazara gidip geldim daha 1700 adımdayım
Herkesin metabolizmasi farkli canim önemli olan vücudumuzu tanıyarak saglikli kilo vermekNeler okudu bu gözler
Yaa pazarda da o kadar dolandim ama montun cebinde saymiyor mu cozemedimKiz bende ayniyim markete gidip geldim yok anam
Bence saymiyoYaa pazarda da o kadar dolandim ama montun cebinde saymiyor mu cozemedim
Kiçlar vallahaaa oturuyo bide kahve yapsam diyo oturan kişiHaydi millet beste bile oruç ağzıyla 65 dk yürüyüşünü yaptı geldi kıçlar kalksınnnnnnnnn
montta sağlıklı saymıyor canım. ben çok düştüm o hatayaYaa pazarda da o kadar dolandim ama montun cebinde saymiyor mu cozemedim
Bosa gitti adimlarin desenemontta sağlıklı saymıyor canım. ben çok düştüm o hataya
nesye sen yine atarsınBosa gitti adimlarin desene
Zaten bugun 30 bin adim atmam lazimnesye sen yine atarsın
Ben hep öyle yürüyorum valla doğru gibi geliyor bana ama montsuz deneyip aynı mesafeyi bakmak lazım şu havalar ısınsa bende evde kızlar ne kadar olacak bakalım hastalıklarla uğraşmaktan yani akşam inşallah tamamlarım on binemontta sağlıklı saymıyor canım. ben çok düştüm o hataya
Benimkini atmayim sana istersenSabah yeğenime yemek götürdüm. Bankaya gittim. Sonraaaaa
Yürüdüm yürüdüm durmadan yürüdüm... Anca bu kadar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?