- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kesinlikle canim lezzetini zaten anlamayacaginicin sunuma bakıyoruz .orada hep sunum kazaniyor görüntüsü mükemmel olmalı.
ben bi kaç defa katıldım yenik düştüm bi daha mi cıks..
sunumlar yarışıyor bence ya
bi kere en iyi yaptığım 321 poçaydi :)
Ne kadar yedin canım?Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Ne kendimi nede sizi kandirmak istemiyorum
Soylemezsem içim rahat etmicek
Ne zamandir yapmadigim bisey yaptim
Gece dayanamayip bisküvi yedim
Kacamagi hic affetmeyen bünyem karsiligini verdi hemen
Yinede yarina eksi gelmek icin elimden geleni yapicam
Hem cok üzgünüm hem pismanim
Kusura bakmayin kizlar
Biliyorsunuz sık sik kacamak yapan biri degilim
Bu beni baya götürür heralde
Ohh söyledim içim rahatladi
Valla nasıl oldu anlamadim, ne zaman bittiNe kadar yedin canım?
Ablam sizin orda diyetisyen yok mu...gitsen kontrol.altinda daha saglikli ve rahat kilo veririsin bence...Valla nasıl oldu anlamadim, ne zaman bittiben ben degildim sanki
1 paket
Bakıp denediğim oldu meraktanKesinlikle canim lezzetini zaten anlamayacaginicin sunuma bakıyoruz .
Aynen cnmMefkurem canim....vücudun tepki vermis..kendini üzme...detokslar vucudun yorulmus...biskuviden cok bi sey olmaz.bugun verirsin...
En guzeli....vücut sinyalini veriyo...cok ac kalinca yedigini depoluyo yada yemege saldırıyorsun fark etmedenAynen cnm
Ramazana kadar biraz kendimi sıkayım güzel vereyim derken.. Patladim
Zaten yarindan sonra az da versem normal düzende gidecem
Böyle insan daha cok yipraniyor
1 gün insan sabrediyorda fazlasi iyi olmuyor
Bundan sonra perşembe harici az yemicem
Burda diyetisyenler genelde özel ve cok pahali cnmAblam sizin orda diyetisyen yok mu...gitsen kontrol.altinda daha saglikli ve rahat kilo veririsin bence...
Arkadasim seker hast.insulin direnci var fitigi var sporda yapmiyo...diyetisyenle 500-700 gr veriyor her hafta...90 kilolarda az da olsa hic ac kalmadan kilo veriyorum diye cok.mutlu
Allah iyiliğini versin insaAllah AplaO bir an var ya o bir an....inanılmazpsikopatligimin zirvesi
Gerilim olsun diye pazartesiden beri tartılmadım eşime dedim ki tartiyi sakla o da sakladı bakalım cuma ya bana da sürpriz olacakRakibem tarti ne durumda bi sinyal ver :)
Evet canım kızların peşinden koş ev temizliği mutfak vs derken akşam 10 11 gibi anca oturuyorum canımSenin ev baya yoğun herhalde ben spor yapmasam evde ancak 2000 oluyor normal günde
Allah kabul etsin canım şimdiden afiyet olsunŞimdiden menümü yazabilirim dostlar
niyetliyim bugün
Akşam
4 köfte, zencefil zerdeçallı bol ayran, salata
su ne içebilirsem artık
spor yaparsam yazarım
@Elhan
bugün eksi 100 daha gördüm inşallah yarına artmaz geç yemek iyi gelmiyo banaya hayırlısı artık
Hoşgeldin canım ben de tostombalakanneTeşekkür ederim kızlar
Oy ablam pişman olmak çok iyi geçmişe takılma bence bugün temiz beslen mis gibi hissedersin modunu düşürme olur muKimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Kusura bakmayin kizlar
Kızım bugün biraz daha iyi canım ilaçlar ise yaradı gibiLeslieye başladım 11 dk sonra uyandi sıpacik diş donemi bi bitip bi başlıyor yazik ya meger buyumek ne zormus@Tostombalakanne kuzucuk nasıl oldu canim
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlarım dün giremedim kusura bakmayın. Migrenim tuttu malesef. İğne falan hep uyuklar halde gezdim. Menü de yazamadım hemen yazaym
Sabah canım istemedi öğleden sonra komşuda
1 kase patates salatası 2 yk yoğurtlu kereviz salatası yedim lokmalık bir kurabiye bitanede.
Sonra malesef migren tuttu istifra falan. Eşimde yemek yapamadığı için pizza söylemiş yine
2 dilim pizza yedim ayran ve salatalık domates söğüş.
Bugün telafi edeceğim inşallah. Yürüyüşte yarım kaldı onuda paylaşıyorum.
Zipzip- Ni454 E Elif_Eylul
Artik hırs yapmayip, ne verirsem kardır deyip önüme bakicam cnmEn guzeli....vücut sinyalini veriyo...cok ac kalinca yedigini depoluyo yada yemege saldırıyorsun fark etmeden
Sagol cnmablam pişman olmak çok iyi geçmişe takılma bence bugün temiz beslen mis gibi hissedersin modunu düşürme olur mu
Kriz geldi demekki. Böyle zamanlar maalesef olabiliyor. Ben evde hicbirseyi gözümün önüne koymuyorum. Bu tarz şeyler almamaya çalışıyorum.. Ben unutmaya çalışıyorum evde olduğunu. Olan olmuş olmaması için sence ne yapmak gerek bunları düşün. Biz gece yiyiciler çok zorlanıyoruz. Ben beynimde bitirmeye çalışıyorum. Sürekli kendimi telkin ediyorum. Geliyorum topige yazıyorum. Bu bir bağımlılık canım. Savasmalisin.Valla nasıl oldu anlamadim, ne zaman bittiben ben degildim sanki
1 paket
kaç kiloydu 5 kilo verdi ama onu düşün kaptanım şimdi ben 62 kiloyken bi hafta da 5 kilo vermem için ölüyo olmam lazım benceYani haftada 5 kilo verebiliyorsan neden olmasin
Daha once takimda cok gördük
ah kötü olmuş ama olan olmuş artık.. hareketli bir spor ile yakmaya çalışsan olmaz mı acaba?Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Kusura bakmayin kizlar
Fikrim var ama kızarsın.Sanırım benim tartı bozuk yada pilinde sıkıntı var bir insan 2 hafta sabit gelirmi elbise yle tartıldım yine sonuç aynı?
var mı fikri olan
Pahalı bişey alamam canım saolasınGps li modelli tercih edersen benim gibi az saydı saymadı sorunu olmaz, mi band 6 çıkacakmış ve içinde gps varmış,5 aldığıma pişman oldum, gpsliler bi tık pahalı, pahalı olmasın dersen kalanların hepsi aynı bence.
Bide onu yükleyeyimkolay gelsin rakibem. samsung health uygulaması kullanıyorum ben 6 7 adım sonra saymaya başlıyor her hareketi saymamak için sanırım. saatlere bende özeniyorum da tuzluymuş biraz baktım
Tamam canım bide onu yükleyeyim de telefonu yanımda taşımak sinir ediyorYok canim demem
Hosgeldin tekrardan
Ne kadar kilo aldin bakalim en son 60 li rakamlarda birakmistik seni
Tarti bildirim seklimiz değişti sanirmm bir ara gelince söylemiştik
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Sabah 7 de gördüm bu mesajini ama yazacak gücüm yoktu 1 nisan olduğunu anlamistim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım gecmis olsun
Günaydın canım ❤
Hemde bugun mu
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Uzun sure yumurta yemekten olabilir kahvaltilarini degistir
Yulaf da alabilirsin süt ve meyve ile yiyebilirsin
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Pedometrenin pembe ayakkabili olani fena saymiyordu bir dönem indirmistim
Samsung health kullanıyorum bende telefonda yüklüydü
Mücver yap yağda misssskızlar yarın tartı ya çok heyecanlyıım. kabak aldım dün. akşama kabak yoğurtlayacağım..
Üst üste detokslar yıprattı biliyorsun sen de abla belki vücut şaşırır eksiye düşersinKimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama bi suç işledim
Kusura bakmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?