- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
tamamdır kaptanım. keşke yarınki tartıda senin tartındaki sayıyı görsemKizlar yarin bildirim yaparkan tarihe dikkat edelim
Eksik yazili bildirimler gecersiz sayiliyor ve takim ortalamasini etkiliyor....
Eki Görüntüle 2814660
2 Nisan
Nickiniz
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
S sulisim
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
@sardunya1038
@Fyfyfy
sidelya
Yani haftada 5 kilo verebiliyorsan neden olmasintamamdır kaptanım. keşke yarınki tartıda senin tartındaki sayıyı görsem
Bende Bursa da yaşıyorum ismim Ayşe 34 yaşındayım 3 çocuğum var yeni mezun oldum takimdan.Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımımgeçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah
Günaydın canım ❤GÜNAYDINN HANIMLAR
Günaydın canım hoşgeldinGÜNAYDINN HANIMLAR
Güle güle canımPazara gidiyorum kizlar gelince yazarim
Çok iyi geldin sağolo kiloyu ne kadar zamanda vermiştin. maşallah güzelde vermişsin.
aslında yazdıkların hepimizi bekleyen şeyler. kendimize en fazla 2 kilo hakkı verip anında dikkate başlamalıyız sporu ve tartıyı hiç bırakmamalıyız...
bak bende yeni mezunum güya ama aldım geldim 1 kaç kilo hemen...
neyseki grubumuz varda toplayacaz inşallah sende bende hepimizde... yaşın genç meton hızlıdır inşallah hemen verirsin daha fazla alıp gelmeyedebilirdin zararından dönmüşsün ne mutlu sana
Günaydın canım ❤
Kolay gelsinPazara gidiyorum kizlar gelince yazarim
Hos buldum canimm GünaydınGünaydın canım hoşgeldin
Cumq ne yesem bulamıyorum ödül bulamiyorum düşün aslinda tartiya kıyamıyorum yersem yukari cikar diyeKız ne agliyon yiyen benimtabi sen yiyemedim diye agliyon galiba
Aynen once hedef sonra arada yeyip telafi etmekÖyle yap sen yeme kilona ulaş sonra yemeğe devamay kötü örnek oldum yemek yok cıssss
Yok kiz ciddi kendime piskolojik siddet uyguluyorumBu perşembe.. nisan 1 şakasi mi bu
İyi ki mezun olmuşlar ben onlari kiskanmaktan ödem tutardimYani haftada 5 kilo verebiliyorsan neden olmasin
Daha once takimda cok gördük
Masallah cok güzel vermişsin cnmÇok iyi geldin sağol
5 ay gibi bir sürede vermiştim herhalde.
İnşaAllah.Bende Bursa da yaşıyorum ismim Ayşe 34 yaşındayım 3 çocuğum var yeni mezun oldum takimdan.
Kuzum hepimizin derdi bogazimiz yoksa burada ne işimiz varmezun olalı 1 Ay olmadı bak yemeye başladım bile
Şaka bir yana daha gençsin çabuk verirsin tekrardan hoşgeldin
Oy maşallah. Rabbim bağışlasın.Masallah cok güzel vermişsin cnm
Yine verirsin :))
Bu arada bende Zühal
Takimin ablalarindanim :))
49 yaş 3 cocuk 2 torun var
Almanya da yasiyorum
Amin cnm sagolasinOy maşallah. Rabbim bağışlasın.
Çok memnun oldum Zühal abla
Bi daha haber verin bende katiliyim esime yaptırırım@Nilay5454 canim seni tebrik ediyorum gercekten güzel kurabiyeydi üzülme sakın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?