Hoşgeldin canım ben dilekÇok iyi geldin sağol
5 ay gibi bir sürede vermiştim herhalde.
Yetti yetti fazla bile geldiİçin dışın detoks oldu kız yeter
Allahim ne guzel bi üzüntü bu....herkese nasip et aminKızlar bu elbiseyi aldım 42 beden bol geldi. Çok üzüldüm.
ben daha 2500 deyimSabah yeğenime yemek götürdüm. Bankaya gittim. Sonraaaaa
Yürüdüm yürüdüm durmadan yürüdüm... Anca bu kadar oldu.
canım sabah yarım simit öğle yarım simit akşam çorba ve salata.
ooo süpersin valla12.300 oldu adımım...kalkın bakalim acin bi leslie 30 dk alsana 4000 adim
aa oda mi bitti cimri kkMoralini bozma abla kaldigin yerden devam et
Gecmis olsun canim
Mezun üyelere pro uyelik verilmiyor artik canım
60 li kilolarda olabilir
Merhaba canim yogun çalışıyorsun galiba kolay gelsin
Yakin mi pazar benimde markete git gel icinde o gez ancak 1700 oluyorO kadar pazara gidip geldim daha 1700 adımdayım
Sayiyor montun cebinde cunku bileklik bebek arabasinda saymadigi icinin teli montun cebine koyuyorum benYaa pazarda da o kadar dolandim ama montun cebinde saymiyor mu cozemedim
Bu kafa benim kafam kalkip kendime kahve yapıyım yoksa leslie mi yapsamKiçlar vallahaaa oturuyo bide kahve yapsam diyo oturan kişi
Pazar yakın degilde büyük 3 -4 tur attik sabahdan da adımlarım vardiYakin mi pazar benimde markete git
en verimli elde adım sayıyor kaptanım.Pazar yakın degilde büyük 3 -4 tur attik sabahdan da adımlarım vardi
Haftaya elimde tutup deneyeceğim
BenimdeAdımlar ilerliyor mu kızzzlaarrrbenim 3000 e yaklaştı
ben işyerindeyim kalkıp yürüyemiyorum sen niye yürümüyosun kızz hadi kalk miskinlik yapma yeter yarışma varrrrBenimde
Kiz bugun işim bitmedi gider tıkanmis onla ugrastim yarim saat camasir katla yerlestir supur yapamadim cidden bugun bide halsizim biraz simdide minibüse bindim çarşıya gidiyorumben işyerindeyim kalkıp yürüyemiyorum sen niye yürümüyosun kızz hadi kalk miskinlik yapma yeter yarışma varrrr
Islanmadiniz inşallah.Yağmur başladı burda...kizi parka goturemeyince markete gittik.bebek arabasiyla donuste yagmur ciselemeye başladı...
gidere bi kostik dökseydin. benim evin tesisatı eski hep banyo tıkanır. sürekli kostik döküyorum. ama çok dikkatli kullanmak lazım tabi. halim yok diyon çarşıya gidiyon amaaa yaaaKiz bugun işim bitmedi gider tıkanmis onla ugrastim yarim saat camasir katla yerlestir supur yapamadim cidden bugun bide halsizim biraz simdide minibüse bindim çarşıya gidiyorum
3.077Adımlar ilerliyor mu kızzzlaarrrbenim 3000 e yaklaştı
takıma büyü yaptılar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?