EVE geldik bahcede abisini görünce cikmadi yukari yagmurda oynadılar biraz...zorla bagir çağır ciktik eve...kapıda girmicem diye bagirmaya basladi zorla soktum bu sefer evde bagir bagir öldü...cocukta hakli hava kötü olunca parkada gidemiyoz...yagmur yagmasa serin.merin gezdirirdim arabayla...Islanmadiniz inşallah.
çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canımEVE geldik bahcede abisini görünce cikmadi yukari yagmurda oynadılar biraz...zorla bagir çağır ciktik eve...kapıda girmicem diye bagirmaya basladi zorla soktum bu sefer evde bagir bagir öldü...cocukta hakli hava kötü olunca parkada gidemiyoz...yagmur yagmasa serin.merin gezdirirdim arabayla...
Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canım
Bursada ayni canim disarda soguk ve yagmurAynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...
Elbise güzelmiş ya bana yollaKızlar bu elbiseyi aldım 42 beden bol geldi. Çok üzüldüm.
Adım yerinde sayıyorAdımlar ilerliyor mu kızzzlaarrrbenim 3000 e yaklaştı
Çok rahat gündelik. Yollayayim canim.. Elbisenin lafı mı olur.Elbise güzelmiş ya bana yolla
Adım yerinde sayıyor3400 müş benim
köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfteben daha 2500 deyimbu arada elbisen bol bile gelmiş ne mutlu sana
canım sabah yarım simit öğle yarım simit akşam çorba ve salata.
öyle kapadım gittibende dün bakamadım çok fazla akşam evde işlerim vardı yetişsin diye çabaladım.
Neden şiş yarına iner inşallah.Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
Hayirli aksamlar canim ❤akşam giremiom canlar yarına bol eksiler diliyorum rabbimden bütünnnn 6. takım güzellerini tartıları şaşırtsın inşallah hayırlı akşamlar
Fazla yürüyüş ödem yapmistir belki canım bugun dinlenCanım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
ankara yazın ısınacak mı merak ediyorum bende.Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...
Elbise güzelmiş ya bana yolla
Adım yerinde sayıyor3400 müş benim
kızlar adımlara bakılırsa kesin büyü varCanım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
köfteyi akşam yapıp yiyemedim canım ama öğlen için ayarlamıştım. bugün yemek nasip oldu :)köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfte
ye die ondan sordum:) çorba daha iyi olmuş afiyet olsun canım işler bitiyomuki
hayırlı akşamlar canım. görüşürüz yarın bol eksilerle inşallahhakşam giremiom canlar yarına bol eksiler diliyorum rabbimden bütünnnn 6. takım güzellerini tartıları şaşırtsın inşallah hayırlı akşamlar
Ben de çok üzüldümKızlar bu elbiseyi aldım 42 beden bol geldi. Çok üzüldüm.
Bileklil saysın diye ellerimi sallayarak yürüyorum, o yüzdenNeden şiş yarına iner inşallah.
Aynen o yüzden bünye alışkın değil,Fazla yürüyüş ödem yapmistir belki canım bugun dinlen
Allah kolaylık versin canım dis cok zor benim bebemde kac gündür cok huysuz meğerse dis çıkarıyormus dun gece hicc uyuyamadık ateşi vardiLeslieye başladım 11 dk sonra uyandi sıpacik diş donemi bi bitip bi başlıyor yazik ya meger buyumek ne zormus@Tostombalakanne kuzucuk nasıl oldu canim
Ohh bolll kalori yakmalarBebe banannede yemek ocakta şimdi yürüme zamanı
Buradada yagmur var hava soğuk benimde yatasim varrrAyyyy bugun ben hicbisey yapasim yok yatsam yatcam havakapali soguk oturmak istiyorum yatmak istiyorum
Hayırlı akşamlar canimmakşam giremiom canlar yarına bol eksiler diliyorum rabbimden bütünnnn 6. takım güzellerini tartıları şaşırtsın inşallah hayırlı akşamlar
Odem çayı icsene canim...maydanoz varsa kaynat suyunu ic...elma limon kaynat ic...iyi gelir odemlere...Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?