Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Islanmadiniz inşallah.
EVE geldik bahcede abisini görünce cikmadi yukari yagmurda oynadılar biraz...zorla bagir çağır ciktik eve...kapıda girmicem diye bagirmaya basladi zorla soktum bu sefer evde bagir bagir öldü...cocukta hakli hava kötü olunca parkada gidemiyoz...yagmur yagmasa serin.merin gezdirirdim arabayla...

çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canım

çocuklar hevesleniyor tabi napsınlar onlarda haklı. ama hasta olmasınlar diye bizde haklıyız... öbür haftadan sonra toparlar galiba havalar. rahatça gezdirirsin artık canım
Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...

Aynen öyle herkes hakli valla...antalya bile isinmardiysa diger yerleri dusunemiyorum...bu kis bi garip gecti.....öğlen parka gidebiliyorduk gunesli havalarda...15 gündür nerdeyse yağmur ruzgar garip bi mevsim geçişi oldu...
Bursada ayni canim disarda soguk ve yagmur

köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfte
ye die ondan sordum:) çorba daha iyi olmuş afiyet olsun canım işler bitiyomuki

ankara yazın ısınacak mı merak ediyorum bende.
Elbise güzelmiş ya bana yolla

Adım yerinde sayıyor 3400 müş benim

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
kızlar adımlara bakılırsa kesin büyü var
köfteyi merak etmiştim konuştukya akşam köfte
ye die ondan sordum:) çorba daha iyi olmuş afiyet olsun canım işler bitiyomuki
köfteyi akşam yapıp yiyemedim canım ama öğlen için ayarlamıştım. bugün yemek nasip oldu :)

Kızlar bu elbiseyi aldım 42 beden bol geldi. Çok üzüldüm.
Ben de çok üzüldüm
Neden şiş yarına iner inşallah.
Bileklil saysın diye ellerimi sallayarak yürüyorum, o yüzden
Fazla yürüyüş ödem yapmistir belki canım bugun dinlen
Aynen o yüzden bünye alışkın değil, bugün hedefim 5-6bin kurtarırsa. Ve hala baş dönmem var malesef bugün daha iyi gerçi düne göre

Leslieye başladım 11 dk sonra uyandi sıpacik diş donemi bi bitip bi başlıyor yazik ya meger buyumek ne zormus @Tostombalakanne kuzucuk nasıl oldu canim
Allah kolaylık versin canım dis cok zor benim bebemde kac gündür cok huysuz meğerse dis çıkarıyormus dun gece hicc uyuyamadık ateşi vardi
Yavrucaklarin isi cok zor Allahim yardım etsin
Bebe banannede yemek ocakta şimdi yürüme zamanı
Ohh bolll kalori yakmalar
Ayyyy bugun ben hicbisey yapasim yok yatsam yatcam havakapali soguk oturmak istiyorum yatmak istiyorum
Buradada yagmur var hava soğuk benimde yatasim varrr
akşam giremiom canlar yarına bol eksiler diliyorum rabbimden bütünnnn 6. takım güzellerini tartıları şaşırtsın inşallah hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar canimm

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev 1 gün toplamayınca savaş alanı olmuş, adımlarım daha 1300de, elim kolum şiş yüzügü bile çıkardım sıktı diye, hiç yarına uyanasım yok
Odem çayı icsene canim...maydanoz varsa kaynat suyunu ic...elma limon kaynat ic...iyi gelir odemlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…