Anaaa senin kide mi 1 nisan sakasi...hayir olsun...noldu bi andaKızlar Herkese iyi akşamlar diliyorum. Kaptanlar ımıza bahsettim onların haberi var bazı sorunlarım var. Daha fazla burada devam edemeyeceğim. Lütfen Hakkınızı helal edin. Çok özür dilerim. Yarın sabah kilo bildirimi yapmaya çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Hee hala 1 Nisan.Anaaa senin kide mi 1 nisan sakasi...hayir olsun...noldu bi anda
Bugunluk bukadar zorladim kendimi ama olmuyo kusura bakmayin iyigeceler herkese
Zipzip-
Eki Görüntüle 2815070
İyi geceler herkese...yarin guzel haberlerle gelelim
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar❤❤
Bende gidip adimlarimi tamamlayip yatayım
Yarın uzun bir gun beni bekliyor
Bildirimlerde 2 Nisan ve nickinizi unutmayın
Öğretmen izin vermeden çıkıp gidemezsinKızlar Herkese iyi akşamlar diliyorum. Kaptanlar ımıza bahsettim onların haberi var bazı sorunlarım var. Daha fazla burada devam edemeyeceğim. Lütfen Hakkınızı helal edin. Çok özür dilerim. Yarın sabah kilo bildirimi yapmaya çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Kaptanın umrunda değil. Zil çalınca fırlayan 1. Sınıf öğrencisi. Kız gidiyom diyom. Huuu.
Kaptanlığı biraktim diye saka yapsaydim bende ama gec kaldimÖğretmen izin vermeden çıkıp gidemezsin
Şaka di mi şaka şaka
Senin kafayla ayni caliyo neden kiziyosun abla
1 nisan demissin yaKaptanın umrunda değil. Zil çalınca fırlayan 1. Sınıf öğrencisi. Kız gidiyom diyom. Huuu.
He he ...intikamdi di mi...nasıl da aklımdan çıkmış...Kaptanın umrunda değil. Zil çalınca fırlayan 1. Sınıf öğrencisi. Kız gidiyom diyom. Huuu.
1şakaya daha katlanamam benKaptanlığı biraktim diye saka yapsaydim bende ama gec kaldim
Senin şakaya da bi ben inandım. Demiştim intikam.....
Intikam soguk yenen bir yemek gibidirSenin şakaya da bi ben inandım. Demiştim intikam.....
Niye kızıyorum biliyor musun? Nereden bileceksin çünkü ben de bilmiyorumSenin kafayla ayni caliyo neden kiziyosun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?