Ne durumdayız? Tartı ne diyor rakibim? Sporda yendim o kesin de. Kiloda kim kazandı acaba?Afiyet olsun nilay ama az olmuş sana bence. Emziriyor musun bide
Sen yapmışsındır beklerim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun bakalım tartı öncesi fasulye nelere kadir olcak
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sen sinitsel vs bu tarz ürünleri çok seviyorsun ben farkettim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım rakibem. Az daha yeseydin ya kiyamam ac kalma
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta+ marul +maydanoz +domates+ salatalık la salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
15:00 1 elma
akşam 18:30
6 yk yeşil fasulye
Yoğurt salata
1 lt detoks suyu
2 lt su
5000 adım
15 dk Leslie
Bana diyooo. Kendi aç kalmıs. Afiyet olsun dicem ama...Sabah 07.00
Çeyrek tost
Öğle 13.20
3 tane köfte ( vakit kalmadi ayakta attım köfteyi ağzıma.)
Aksam 19.00
1 kase salata ama büyük kaseydi.
2bucuk litre su
1 kupa bitki çayı
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Habinar
hay masallah sana abla sen gayretlisinCanım ben istikrarlı bir hatunum
Hala o kadar fazlam var...sen giderken demek ki cozuttugum dönemdi kendi halime bıraktım baktım çok yüz vermeye gelmiyorum tekrar daldigim gafletten uyanmaya karar verdim. Bugünlerde yine uğraşıyorum...ömür böyle geçecek sanırım...tek derdimiz bu olsun diye de züğürt tesellisine devam canımın içi...
Neyse ki önümüz bahar havalar burada da aynı sizinki gibi...soğuk sıcak gidiyoruz bakalım...
Afiyet olsun canım
tesekkur ederimmmAfiyet olsun kizlar
Canım valla dün bebe durmadı tüm gece de ayaktaydim
Boşver canim sen kilonu vermeye odaklan
Günaydın güzeller
Bana içli köfte kalmamış 25 tane falan vardı 15 kişi falandik
Ben 2tane yedim
ikiniz guldurdunuz beniBen tadına bile bakamadim
Yazım hatalarına bakmıyorum baksam var ya
Ama burada yazım yanlışı yok ki bebeğim .100 üzerinden 100Ne durumdayız? Tartı ne diyor rakibim? Sporda yendim o kesin de. Kiloda kim kazandı acaba?
Düzelttim çünkü.Ama burada yazım yanlışı yok ki bebeğim .100 üzerinden 100
6 yk yeşil fasulye
Yoğurt salata
1 lt detoks suyu
2 lt su
5000 adım
15 dk Leslie
Bence ilk tartin oldugu icin fark etmez canım istersen basla yavastan alisirsinbugun arkadasimla gorustuk temiz acik havada baya yuruduk 1 saat kadar eve geldim bolgesel yapayim diyorum kaslari ne zamandir yirmuyorum acaba cuma tartidan sonra mi baslasam
Canım ya titizliğine bayıldım.Düzelttim çünkü.
Sanki benim öğretmenimsiniz. Korkarak yazıyorum.Canım ya titizliğine bayıldım.
6 yk yeşil fasulye
Yoğurt salata
1 lt detoks suyu
2 lt su
5000 adım
15 dk Leslie
Ooo süpersin bende 10bini geceyim de bakalım gerisi kaç olacak. Oturuyorum şu an öylee.11.453 şimdilik
Ay ne desem bilemedim ki. Sürpriz sevmez misinNe durumdayız? Tartı ne diyor rakibim? Sporda yendim o kesin de. Kiloda kim kazandı acaba?
Aç değilim ya salata bolca yedimBana diyooo. Kendi aç kalmıs. Afiyet olsun dicem ama...
Oo dikkat ediyorsun demek. Yoksa mezuniyetin bu konularla mı alakalı? Merak ettim.
İşletme mezunuyum. Sosyoloji öğrencisiyim. Yeğenime ders çalıştırıyorum. Çok eksiğim var ondan takıntım.Afiyet olsun canım
Ooo süpersin bende 10bini geceyim de bakalım gerisi kaç olacak. Oturuyorum şu an öylee.
Ay ne desem bilemedim ki. Sürpriz sevmez misinSabah sürpriz olsun bence.
Aç değilim ya salata bolca yedim
Oo dikkat ediyorsun demek. Yoksa mezuniyetin bu konularla mı alakalı? Merak ettim.
bencede yapayım ben bugun yarina allah kerimmAfiyet olsun canım
Bence ilk tartin oldugu icin fark etmez canım istersen basla yavastan alisirsin
Süpersin gerçekten. Kendine birşeyler katmak için çabalamak, emek vermek gibisi yoktur bence. Tebrik ediyorum seni canım.İşletme mezunuyum. Sosyoloji öğrencisiyim. Yeğenime ders çalıştırıyorum. Çok eksiğim var ondan takıntım.
Üzülsenmi sevinsenmi bilemedimBana içli köfte kalmamış 25 tane falan vardı 15 kişi falandik
Insallah darisi sana ve tum isteyenlere canımKizlar bugun bir arkadaşımın güzel.bir haberini aldım
5.tup bebek.denemesinden sonra hamilelik haberini verdi ☺
HosgeldinizÇok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımımgeçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?