- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Teşekkür ederim canımm. Diyelim yaa. Demirden korksak trene binmezdiksende harikasın canım kalbin buralara yansıyor bilesin
o halde katıl bize hayatını yaşaa hedef 3 kg. diyelimmmm beynimizi alıştıralım mıııı
Teşekkür ederim canım haftaya daha güzel olacaz eminim
Rakibem sana karşı yenildim. Süpersin. tebrik ederim.
Canım eksi gelmişsin sonu.ta tebrikler
ooo harikasın canım. tebrikler.
Aynı evde yaşıyor oğlu ile hepsi temaslı oluyor 3 gün bekleyecek millet umursamıyor artıkKızlar bilen var mı diye yazmak istedim.
Patronun oğlunun sınıfında dün covid pozitif birisi çıkmış. öğretmen tüm sınıfa duyurmuş. dün akşam patron bilgi verdi 3 gün yokum, pazar test yaptırır ptesi ona göre gelirim dedi.
Ama bilin bakalım ne oldu? sabah çıkmış geldi. rahat rahat takılıyor. Neden geldiniz dedim bişe yok ya diyor rahatça.
Bu gibi durumları bildirebiliyor muyuz?
Temaslı listesinde adı yokmuş, ama sonuçta oğlu temaslı. insanları anlamıyorum gerçekten. maskemi takıyorum ama yine de risk bu. göz yumulamaz risk hemde.
Böyle iradeli azimli kadınlara bayılıyorum@TostombalakanneZipzip- kaptanım @Elif Eylul kaptanım @Penguen @sulisim @Cedarice kackaloribu @bengisu022 canlar siz cuma cumartesi 15.000 er adım atarsanız diğer takım yıldızlarimiz da 10.000 er adım atarsa kazanma ihtimalimiz var.
Elhan öğretmenim sana 15.000 diyemiyorum ama çok ihtiyacımız var adımlarına.
Haydi canlar son 2 gün.
@Tostombalakanne ve @sulisim siz ikiniz daha fazlasını da atarsınız eminim.
Tebrikler canım çok güzel
Tebrik ederim rakibem üst üste çok güzel gitti sende harikasınGeçen cuma 74,8 kg.
Bu cuma. 73,9 kg.
Fark 900 gram
Oran 1,203
Aaa nasıl görmedin kaptan şaşırdımGörmemişim bildirimini
Bende bildirim bekliyorum
Teşekkür ederim canımCok güzel ilerliyorsun cnm
Bence fasulye tezinde dogru
En azindan sende şişlik yapmiyormus :)))
Istikrarla vermek en guzeli tatlim
Besteee harikasin cnm ne güzel eksi
Hele bakın veremiyorum diyen Meryem hanima
Tuuu tuuu masallahhhhh harikasın cnmmm
Yine cok güzel gitmis yasimim
6 lara fazla bisey kalmadi
Ohhh şükürrrrr 8 belasindan kurtulmuşun cnm hemde cok guzel eksiyle
Cok güzel bi uyarlama olmus tatlimmmm cok begendimbiz kimin dizine oturup agliyoruz
Yine muhtesemsinnnn dilegimmm
Bu hafta da böyle olsun tatlim ne yapalim her hafta cok cok gitmiyorki
Hem artiyim diye korkuyordun
En azindan eksidesin
Tatlim arkadaslarda yazmış, bende farkli birsey soylemicem
Genelde menulerin cok karbon icerikli oluyor
Mesela dün aksam 1 tb corba 1 tb mercimek yemegi vardi. Bunlar en az 5-6 dil. Ekmek degerinde... Diğer ogunleride hesap edersek gün icinde toplam ekmegin 10 dilime gelir nerdeyse
Belli bi yaşdan sonra karbona cok daha dikkat etmek gerekiyor
Biz gençler gibi tabak tabak yiyemeyiz malesef
İlk gelindigi zaman takima yabancilik hissetmek cok normal
Bende geleli fazla olmadi
Ama karşılıklı yazisma ne kadar cok olur ve birbirimizi tanirsak, kaynaşma da ayni sekilde fazla oluyor
Burda samimi bir ortamda hissettigimiz icin sizli bizli konuşmuyoruz.sende cekinmeden dal sohbete :)))
Senin diyetsyen karabugdaya nasil bakiyor tatlim
Baslangicin hayirli olsun cnm
Masallah tatlim yine cok guzel eksi
Harika bi eksiyle acilişi yapmışın cnm devami gelsin insallah
Kiz insan bi gelir yazar, niye gelmiyonkiözlendin iyice
Aynen birkaç gün dikkat edince 69 görüyorum çok uzaklaşmadım neyse kiCok fazla kilo almamissin canim dikkat edersen cabuk verirsin zaten
Ramazan bizde bol yemeli bol tatlılı geçiyor maalesefGönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayiz
Hee beğenemedin mi19mayismi
geliciim nasipseNeyse ki fazla almamişin cnm
Uzerine koymadan gel, bekliyoruz
Değişim müşterinin hakkı onları tüketici mahkemeye şikayet etmekle suçla. NetKızlar konuyla alakasız ama doğum günümde görümcem bana gömlek almış 44 beden hem büyük hem tarzım değil dün değiştim üstüne para verip elbise aldım 40 beden ama eve geldim çok pişman oldum o elbisede hiç tarzım değil . Müşteri hizmetlerini aradım iade yada değişim hakkım yok . Hediye kartı veriyorlar onada yok dediler birde fislere kız damga bastı hani değişme iade olmasın diye ya napabilirim uyanık fikirler bekliyorum hepinizden . Elbise aslaaa tarzım değil hani giyim desemde yok yani 110 liraya aldım soran olursa şayet . En azından değişim nasıl yaptırabilirim. Etiket bile üstünde hala poşette duruyor .evet cevaplar kızlar destek olun bana
4 dk bakayim2dk baksana bana
isim yapmış bir siteden aldıysan şikayetvar.coma yazabilirsin. o site seninkilere ulaşıyor sen elini bile kaldırmadan aldığın yer seni arayacak inan bana.. bende yaşadım şikayet var.com çok işime yaradı.. tabi ufak bir yerden aldıysan tek çaren tüketici haklarına şikayette bulunmak ya da bulunacağını onlara söylemek canımKızlar konuyla alakasız ama doğum günümde görümcem bana gömlek almış 44 beden hem büyük hem tarzım değil dün değiştim üstüne para verip elbise aldım 40 beden ama eve geldim çok pişman oldum o elbisede hiç tarzım değil . Müşteri hizmetlerini aradım iade yada değişim hakkım yok . Hediye kartı veriyorlar onada yok dediler birde fislere kız damga bastı hani değişme iade olmasın diye ya napabilirim uyanık fikirler bekliyorum hepinizden . Elbise aslaaa tarzım değil hani giyim desemde yok yani 110 liraya aldım soran olursa şayet . En azından değişim nasıl yaptırabilirim. Etiket bile üstünde hala poşette duruyor .evet cevaplar kızlar destek olun bana
Sağol cnm benimKolay gelsin canım.
tebrikler canım eksidesin en azından
tebrik ederim..
tebriklre canım harika kilona göre
tebrik ederim rakibem. yendiniz beni ikinizde vvalla. Helal olsun
hayırlı olsun canım ne aldın
eksidesin en azından üzülme.
aa süper eksi. tebrik ederim.
kötü olmuş valla. umarım çözersin.
eksidesin en azından tebriklerrr.
merak ettim elbiseyi valla. göremiyor muyuz
bu hafta 1300 eksildiğini bilmesem ah yazıkkkk kiloda veremiyormuş deyip üzülürdüm sanaListenin altı da bayağı hareketli daha sık gelsen keşke... birbirimizden feyiz alırdık bebem.iyiyim inşallah dediğin tarihlerde 60' a inerim ben de...cabalayip duruyorum. İğneyle kuzu kaziyorum şu aralar. Menopoza girince zorluyor diyet falan kâr etmiyor neredeyse... bol su hareketten başka ilaç yok...durumlar böyle madamim. Senin geldiğini görünce sevindim.
Bildirimini kaçırdım galiba ben kaç kilo gittiKızlar çok teşekkür ederim kırmış oldum 64 ü artık gerisi takır takır gelir inşallahhhhh
Pazartesiden beri kuzenimin listesini yapıyorum vücut şaştı herhalde aslında pazartesiden bugüne 1200 gitmiş oldu
Bakalım pazartesiye 1 haftalık sonuç ne olacak
Dünürüm benim metabolizma ayrı bir cumhuriyet...zafer sarhoşluguma aldanıp beni ters köşe etmesinden çok korkuyorumbu hafta 1300 eksildiğini bilmesem ah yazıkkkk kiloda veremiyormuş deyip üzülürdüm sana
Ramazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyimAynen birkaç gün dikkat edince 69 görüyorum çok uzaklaşmadım neyse ki
Ramazan bizde bol yemeli bol tatlılı geçiyor maalesef
Hee beğenemedin mi
geliciim nasipse
Bayılıyorum bu doğal konuşmalarinayooo sporda da yürüyüşlerin gayette güzel öyle deme. sadece sen hit gibi şeyler yapamıyorsun o kadar... yani gayette diyette sporda ayak uyduruyoruz birbirimize canımcım yanımda ol sen yeter bana
ohhh 3 kilo hedefinede alışılmışşşşşşşşşşşş
canım hoşgeldin. ramazanda daha da almazsan 71 ler 72 ler iyi yani çok ta fazla almamışsınki.. o isteğin geldiği saniye buralardayızz
napacaz ramazan diyeti yapacaz bizim kaderimiz bu
Canım benim diyetisyen 1 dilim ekmek yemezsem 1 kepçe çorba veriyorÇok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisi, bakalım bi mezun olayım, belki 2. Tura yeniden başlarım.
Kızzz 13 günde nasıl gidecekSağolasın abla 13 günüm kaldı artık ciddi spor yapmaya karar verdim havalarda ısınacak 72 kilo olmak istiyorum Ramazan'a girmeden
Bana da diyetisyen bakliyat çok güzel lif var ye diyorYaniii
insanin birazda zevk aldigi şeyleri yemesi lazimtabiki tatli hamurisinden bahsetmiyorum :)))
Ama bu kadar disiplinli olmasaydin bu kadar kiloyu da veremezdin, bu da bir gercek
Bende bakliyat falan tuketmemeye çalışıyorum
Çünkü biliyorum
Ne zaman yesem bana hep arti getirdi
Canım cumaya göre 900 verdimBildirimini kaçırdım galiba ben kaç kilo gitti
Chia tohumu yulaf ezmesi harika bir besin bence bunu detokslarda daha iyi anladımTartının dizine yatıp ağlıyorum ben abla
Ben zaten 2le biten sayılarda duracağımı düşünüyordum, daha önce de öyle olmuştu, 10ar 10ar kilo alıp veriyorum, bi 90 da. Hafta durmuştum, şimdi de 81 de durdum, olsun. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim yeter ki, kaldığımız yerden devam, dün dinlediğim diyetisyen de sürekli kilo verme eğimi olmaz, bazen durursun bazennalırsın bazen çok bazen ez verirsin diyordu, sen az yersen ve sporunu yaparsan, inceldiğini hissediyorsan veriyorsundur ama vucut içten içe kendini düzenlemek için tartıya yansıtmıyor diyordu.
Gluten kullanmadığım için karabuğday yiyeyim dedim, tabiki 3 yk yiyebilirsin dedi
Çiya tohumu da aynı şekilde.
Diyetisyen de salı günün bitiyor, devam etmeyeceğim artık yada başka bakıcam.
Yulafla chiayi ne jadar koyuyursun cnmChia tohumu yulaf ezmesi harika bir besin bence bunu detokslarda daha iyi anladım
Tok tutuyir ..içine meyve kakou koyunca tatli ihtiyacını gideriyor.. daha ne yapsın bir besin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?