Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibem sana karşı yenildim. Süpersin. tebrik ederim.

Canım eksi gelmişsin sonu.ta tebrikler

ooo harikasın canım. tebrikler.
Teşekkür ederim canım haftaya daha güzel olacaz eminim
Aynı evde yaşıyor oğlu ile hepsi temaslı oluyor 3 gün bekleyecek millet umursamıyor artık
Böyle iradeli azimli kadınlara bayılıyorum
Geçen cuma 80.9
Bu hafta 79.6
Fark 1.3
Yüzde 1.61Eki Görüntüle 2815411
Tebrikler canım çok güzel
Geçen cuma 74,8 kg.
Bu cuma. 73,9 kg.
Fark 900 gram
Oran 1,203
Tebrik ederim rakibem üst üste çok güzel gitti sende harikasın
Görmemişim bildirimini
Bende bildirim bekliyorum
Aaa nasıl görmedin kaptan şaşırdım saniyesinde bildirim yaparsın
Teşekkür ederim canım

Cok fazla kilo almamissin canim dikkat edersen cabuk verirsin zaten
Aynen birkaç gün dikkat edince 69 görüyorum çok uzaklaşmadım neyse ki
Gönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayiz
Ramazan bizde bol yemeli bol tatlılı geçiyor maalesef
Hee beğenemedin mi
Neyse ki fazla almamişin cnm
Uzerine koymadan gel, bekliyoruz
geliciim nasipse

Değişim müşterinin hakkı onları tüketici mahkemeye şikayet etmekle suçla. Net

isim yapmış bir siteden aldıysan şikayetvar.coma yazabilirsin. o site seninkilere ulaşıyor sen elini bile kaldırmadan aldığın yer seni arayacak inan bana.. bende yaşadım şikayet var.com çok işime yaradı.. tabi ufak bir yerden aldıysan tek çaren tüketici haklarına şikayette bulunmak ya da bulunacağını onlara söylemek canım

Sağol cnm benim Markasını hatırlamıyorum geri gönderdim çünküŞok markette dün eşim görmüş O almış ama açamadım bozuk olabili değiştirirler yada iade eder trenyoldan alırım artik

bu hafta 1300 eksildiğini bilmesem ah yazıkkkk kiloda veremiyormuş deyip üzülürdüm sana

Kızlar çok teşekkür ederim kırmış oldum 64 ü artık gerisi takır takır gelir inşallahhhhh

Pazartesiden beri kuzenimin listesini yapıyorum vücut şaştı herhalde aslında pazartesiden bugüne 1200 gitmiş oldu
Bakalım pazartesiye 1 haftalık sonuç ne olacak

Bildirimini kaçırdım galiba ben kaç kilo gitti

Bayılıyorum bu doğal konuşmalarina
Hedef üç alnima yazıldı canım

Canım benim diyetisyen 1 dilim ekmek yemezsem 1 kepçe çorba veriyor
Bakliyat özellikle haftada 1 mutlaka ye diyor ama ben yiyemiyorum çok sevmiyorum çünkü
Sağolasın abla 13 günüm kaldı artık ciddi spor yapmaya karar verdim havalarda ısınacak 72 kilo olmak istiyorum Ramazan'a girmeden
Kızzz 13 günde nasıl gidecek
Bana da diyetisyen bakliyat çok güzel lif var ye diyor
Bildirimini kaçırdım galiba ben kaç kilo gitti
Canım cumaya göre 900 verdim
Pazartesiye göre 1200

Chia tohumu yulaf ezmesi harika bir besin bence bunu detokslarda daha iyi anladım
Tok tutuyir ..içine meyve kakou koyunca tatli ihtiyacını gideriyor.. daha ne yapsın bir besin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…