Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyim çetin savaşlar bizi bekliyor canim
Ablaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodum

Şuan kursati sallıyorum ablacım hemen gidicem . Bakalım inşallah değildirler yada hediye çeki verirler.
Degismezlerse sikayet edicem diceksin onlarin yaninda hatta ara mecbur degisim yapmak zorundalar

Gecen sene ramazanda bende kilo vermistim...az daha sürse çöpe doncen diyordum...cay bile icmiyordun kabiz yapiyo diye tatli sadece dondur ma yiyordum...istah mistah gitmisti...cabucak doyuyordum...bu senede ins öyle olur umudundayim

Seni takip edeceğim Ramazan'da inşallah.

Degismezlerse sikayet edicem diceksin onlarin yaninda hatta ara mecbur degisim yapmak zorundalar
Ben şöyle dicem anneme hediye aldım ve kendisi gelemiyor dün aldım nihayetinde böyle baski yapicam . Dediklerinizi de dicem oğlan bi uyusaydi. Neyse kapaniyo gozleri

Gecen sene ramazanda bende kilo vermistim...az daha sürse çöpe doncen diyordum...cay bile icmiyordun kabiz yapiyo diye tatli sadece dondur ma yiyordum...istah mistah gitmisti...cabucak doyuyordum...bu senede ins öyle olur umudundayim
Yenmiyo zaten canimyaa corbayla doyuyodum ben

Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsin

Oluyor canım dönem dönem. Detoks yapabilirsin yada ben gibi biraz yiyip sonra yine diyete başlayabilirsin
Yemek mi asla yiyemem 64 deyim hala bu hafta 63 için herşey yapcm inşallah hedefimde 63 ama bana çok geliyor birazda ha mı ineyim ne sonuç ta mezun olduktan sonra kilo alma payı da var sonra tekrar 64 65 olcm yine bir düşüneyim iyice

Kac gündür ac geziyordum cnm valla sulu biseyler yapamicam :))
Normal yemegimi yiyecem
Aslinda tatli ekmek yenmezse güzel kilo verilir

Kac gündür ac geziyordum cnm valla sulu biseyler yapamicam :))
Normal yemegimi yiyecem

Aslinda tatli ekmek yenmezse güzel kilo verilir
Ben çok tatlida yemedim yapmadimda hazir 1kere baklava aldim okadar hep dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…