- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ablaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodumRamazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyimçetin savaşlar bizi bekliyor canim
Şuan kursati sallıyorum ablacım hemen gidicem . Bakalım inşallah değildirler yada hediye çeki verirler.ooo hiç düşünme o zaman değişecekler mecbur öyle saçmalık olmaz yaz bizede gelişmeleri
harikasınnnnnnnn işte buuuuuu
Sen hazırlıklı olda haftaya 81 gelsin yoksaRamazan’da kilo verilir bunlrı yemesen verilirgüllaç almadım zayıflamak için eşim. Sevmiyor çünkü
Degismezlerse sikayet edicem diceksin onlarin yaninda hatta ara mecbur degisim yapmak zorundalarŞuan kursati sallıyorum ablacım hemen gidicem . Bakalım inşallah değildirler yada hediye çeki verirler.
Yapmazsan şaşarimEva yaptım 70 dk. Tempolu.
Bu motivasyon bir hafta daha idare etsin beni canım yaooo hiç düşünme o zaman değişecekler mecbur öyle saçmalık olmaz yaz bizede gelişmeleri
harikasınnnnnnnn işte buuuuuu
Gecen sene ramazanda bende kilo vermistim...az daha sürse çöpe doncen diyordum...cay bile icmiyordun kabiz yapiyo diye tatli sadece dondur ma yiyordum...istah mistah gitmisti...cabucak doyuyordum...bu senede ins öyle olur umudundayimAblaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodum
Eva nişanı takacan sana...mia seni tanisa gurur duyardı senleEva yaptım 70 dk. Tempolu.
Tebrikler canım . Oran yanlış olmuş. Bu arada yendin beni.Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 76.8
Bu cuma 75.8
Fark -1000
Yüzde 1
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @kackaloribu
Eki Görüntüle 2815302
Seni takip edeceğim Ramazan'da inşallah.Ablaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodum
Ben şöyle dicem anneme hediye aldım ve kendisi gelemiyor dün aldım nihayetinde böyle baski yapicam . Dediklerinizi de dicem oğlan bi uyusaydi. Neyse kapaniyo gozleriDegismezlerse sikayet edicem diceksin onlarin yaninda hatta ara mecbur degisim yapmak zorundalar
Yenmiyo zaten canimyaa corbayla doyuyodum benGecen sene ramazanda bende kilo vermistim...az daha sürse çöpe doncen diyordum...cay bile icmiyordun kabiz yapiyo diye tatli sadece dondur ma yiyordum...istah mistah gitmisti...cabucak doyuyordum...bu senede ins öyle olur umudundayim
Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsinCanım benim diyetisyen 1 dilim ekmek yemezsem 1 kepçe çorba veriyor
Bakliyat özellikle haftada 1 mutlaka ye diyor ama ben yiyemiyorum çok sevmiyorum çünkü
Kızzz 13 günde nasıl gidecek
Bana da diyetisyen bakliyat çok güzel lif var ye diyor
Canım cumaya göre 900 verdim
Pazartesiye göre 1200
Yemek mi asla yiyemem 64 deyim hala bu hafta 63 için herşey yapcm inşallahOluyor canım dönem dönem. Detoks yapabilirsin yada ben gibi biraz yiyip sonra yine diyete başlayabilirsin
Kac gündür ac geziyordum cnmakşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.
bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım
Aslinda tatli ekmek yenmezse güzel kilo verilirAblaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodum
Ben çok tatlida yemedim yapmadimda hazir 1kere baklava aldim okadar hep dondurmaKac gündür ac geziyordum cnmvalla sulu biseyler yapamicam :))
Normal yemegimi yiyecem
Aslinda tatli ekmek yenmezse güzel kilo verilir
Dondurma yedin yaniBen çok tatlida yemedim yapmadimda hazir 1kere baklava aldim okadar hep dondurma
Amaaa yedim hergun olmasada yedim 5kilo eksiyle kapattim dükkaniDondurma yedin yani
Harikaaa vallaAmaaa yedim hergun olmasada yedim 5kilo eksiyle kapattim dükkani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?