Ben akşama tavuk salata yicemBugün ne yiyeceksiniz kizlar
Ben ekmekli kahvalti yaptim
Valla bisey yemeye korkuyorum
Bebeğin ne kadardık canımBebenin popo yatağa değince feryat ediyor
Oluyor canım dönem dönem. Detoks yapabilirsin yada ben gibi biraz yiyip sonra yine diyete başlayabilirsinMeto durmuş
Ödülün mangalmiBen akşama tavuk salata yicem
Ödülüm yarın annem mangal yakacqk
Pide degilde... Ramazanda insanin cani eksrta tatli istiyor nedenseRamazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyimçetin savaşlar bizi bekliyor canim
Eline saglik cnm hepsi cok güzel görünüyor da...Kızlar dün bunlarla uğraştımkomşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
offf ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menüleriiRamazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyimçetin savaşlar bizi bekliyor canim
ne tesadüf ki bende sana bayılıyorumm fit hatunBayılıyorum bu doğal konuşmalarina
Hedef üç alnima yazıldı canım
akşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.Bugün ne yiyeceksiniz kizlar
Ben ekmekli kahvalti yaptim
Valla bisey yemeye korkuyorum
yaa bide fotolu paylaşım yapıyo seviyorum bu kadını
Tamam canim ama bu ikinci değişim olacakDeğişim müşterinin hakkı onları tüketici mahkemeye şikayet etmekle suçla. Net
Ablacım lwc mağazasından aldım bu 2. Değişim olacakisim yapmış bir siteden aldıysan şikayetvar.coma yazabilirsin. o site seninkilere ulaşıyor sen elini bile kaldırmadan aldığın yer seni arayacak inan bana.. bende yaşadım şikayet var.com çok işime yaradı.. tabi ufak bir yerden aldıysan tek çaren tüketici haklarına şikayette bulunmak ya da bulunacağını onlara söylemek canım
Önümüzdeki hafta yarışalım miKızlar çok teşekkür ederim kırmış oldum 64 ü artık gerisi takır takır gelir inşallahhhhh
Pazartesiden beri kuzenimin listesini yapıyorum vücut şaştı herhalde aslında pazartesiden bugüne 1200 gitmiş oldu
Bakalım pazartesiye 1 haftalık sonuç ne olacak
Güzel ablam benim
allahım beni böyle masalarla sınama yarabbimmmKızlar dün bunlarla uğraştımkomşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
4aylik canim bebegiBebeğin ne kadardık canım
Aaaa olur mu öyle sey....sen kaptan yardimcisinin arada bize zilgiti cekecenki kendimize gelecez....Ben bidaha konusmama karari aldim yorum yapmicam kimseye
Önceden fasulye yiyince wc sayısında da artis oluyordu...amma bu seferhafta hic bekledigim gibi olmadi...Cok güzel ilerliyorsun cnm
Bence fasulye tezinde dogru
En azindan sende şişlik yapmiyormus :)))
Istikrarla vermek en guzeli tatlim
Besteee harikasin cnm ne güzel eksi
Hele bakın veremiyorum diyen Meryem hanima
Tuuu tuuu masallahhhhh harikasın cnmmm
Yine cok güzel gitmis yasimim
6 lara fazla bisey kalmadi
Ohhh şükürrrrr 8 belasindan kurtulmuşun cnm hemde cok guzel eksiyle
Cok güzel bi uyarlama olmus tatlimmmm cok begendimbiz kimin dizine oturup agliyoruz
Yine muhtesemsinnnn dilegimmm
Bu hafta da böyle olsun tatlim ne yapalim her hafta cok cok gitmiyorki
Hem artiyim diye korkuyordun
En azindan eksidesin
Tatlim arkadaslarda yazmış, bende farkli birsey soylemicem
Genelde menulerin cok karbon icerikli oluyor
Mesela dün aksam 1 tb corba 1 tb mercimek yemegi vardi. Bunlar en az 5-6 dil. Ekmek degerinde... Diğer ogunleride hesap edersek gün icinde toplam ekmegin 10 dilime gelir nerdeyse
Belli bi yaşdan sonra karbona cok daha dikkat etmek gerekiyor
Biz gençler gibi tabak tabak yiyemeyiz malesef
İlk gelindigi zaman takima yabancilik hissetmek cok normal
Bende geleli fazla olmadi
Ama karşılıklı yazisma ne kadar cok olur ve birbirimizi tanirsak, kaynaşma da ayni sekilde fazla oluyor
Burda samimi bir ortamda hissettigimiz icin sizli bizli konuşmuyoruz.sende cekinmeden dal sohbete :)))
Senin diyetsyen karabugdaya nasil bakiyor tatlim
Baslangicin hayirli olsun cnm
Masallah tatlim yine cok guzel eksi
Harika bi eksiyle acilişi yapmışın cnm devami gelsin insallah
Kiz insan bi gelir yazar, niye gelmiyonkiözlendin iyice
Online dimi senin diyetisten...neden yuz yuze tercih etmedin...Çok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisi, bakalım bi mezun olayım, belki 2. Tura yeniden başlarım.
Offff muhtesem...neler var menude nelee..eline saglikKızlar dün bunlarla uğraştımkomşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
ooo hiç düşünme o zaman değişecekler mecbur öyle saçmalık olmaz yaz bizede gelişmeleriAblacım lwc mağazasından aldım bu 2. Değişim olacak
harikasınnnnnnnn işte buuuuuuÖnümüzdeki hafta yarışalım mi
Ben de 63 küsurlardayım....yakalicim seni kaçarın yok...dünürümle hedef belirlemişik
Ramazan’da kilo verilir bunlrı yemesen verilirofff ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menüleriiheefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste
ne tesadüf ki bende sana bayılıyorumm fit hatun
akşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.
bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım
içimi açtın bugün güzel güneşli bursamız
Eski sevgilim eski kocam yok napim cekinecek kimsem de yokofff ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menüleriiheefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste
ne tesadüf ki bende sana bayılıyorumm fit hatun
akşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.
bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım
içimi açtın bugün güzel güneşli bursamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?