Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazan' da sıcak sıcak Ramazan pidesi yemeyen de ne bileyim çetin savaşlar bizi bekliyor canim
offf ramazan pidesi ramazan güllaçı ramazan menülerii heefine ulaşsaydın ramazana 54 kiloydun oh olsun sana beste
Bayılıyorum bu doğal konuşmalarina
Hedef üç alnima yazıldı canım
ne tesadüf ki bende sana bayılıyorumm fit hatun
Bugün ne yiyeceksiniz kizlar

Ben ekmekli kahvalti yaptim

Valla bisey yemeye korkuyorum
akşama sıvılı sulu bişiler ye ablacım. kh. olmayan bir menü olabilir.
bugünden itibaren cuma menülerini kızıma kitledim oda kesin benlik bişi yapmaz
eğer yapmazsa kendime burokoli çorbası yapacağım bayadır canım çekiyodu yoğurtla güzel olur diyorum dur bakalım
yaa bide fotolu paylaşım yapıyo seviyorum bu kadını
içimi açtın bugün güzel güneşli bursamız

Ablacım lwc mağazasından aldım bu 2. Değişim olacak

Önümüzdeki hafta yarışalım mi
Ben de 63 küsurlardayım....yakalicim seni kaçarın yok...dünürümle hedef belirlemişik

Ben bidaha konusmama karari aldim yorum yapmicam kimseye
Aaaa olur mu öyle sey....sen kaptan yardimcisinin arada bize zilgiti cekecenki kendimize gelecez....
Önceden fasulye yiyince wc sayısında da artis oluyordu...amma bu seferhafta hic bekledigim gibi olmadi...
Online dimi senin diyetisten...neden yuz yuze tercih etmedin...
Kızlar dün bunlarla uğraştım komşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
Offff muhtesem...neler var menude nelee..eline saglik

Ramazan’da kilo verilir bunlrı yemesen verilir güllaç almadım zayıflamak için eşim. Sevmiyor çünkü

Eski sevgilim eski kocam yok napim cekinecek kimsem de yok ama siz bana bakmayın delilik başa bela
Canım bugün cordeliacima sözüm var bol adım atmalıyım hava da güzel...yalnız hem nöbet hem yürüyüş yordu bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…