Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağol

aslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağol

ooo sen iftarda da dikkat etmişsin o zaman
Sahurda 300ml kefirin icine yarim muz yada cilek chia keten tohumu koydum çok rahat ettim iftarda sadece corba az yemek yedim

Sahurda 300ml kefirin icine yarim muz yada cilek chia keten tohumu koydum çok rahat ettim iftarda sadece corba az yemek yedim
harikasın ... pideye de dur dedin mi tamam o iş desene
Bu sene ben tatlı olarak süt chia yulaf keçiboynuzu tozu incir kayısı karisimini bizzt yapip yicem..tatli istediğine cok.iyi geliyor
çorba salata üzeri bunu yesen daha bişide istemezsin hem güzel fikirmiş not aldım canım sağol

Ayran da içebilirsiniz,ben artık çay yerine ayran içiyorum hem sabah kalkınca susuz olmuyorum hemde kilo vermeme yardımcı olmuştu

Sabah yok
Öğle 15.30
Ddeokbokki 3 kaşık (salçalı pirinç keki)
Gimbab 2 adet
Yakı udong 4 kaşık ( etli sebzeli noodle)
Mandi 1 adet (Mantı)
Sun sal 4 adet (kemiksiz çıtır taze tavuk)
Kimchi (çin marulu turşu gibi birşey) 1 kaşık.

Akşam 19.00
1 kase yoğurt

Ara 21 00
1 elma 2 galete

Zipzip- Elif Eylül

2 litre su içerim.

Sporu bildireceğim.

(Menü önümdeyken yazayım dedim.)

Elif ablayi gene etiketlemissinablamin haberi var bereket surekli etiket olunca
Afiyet olsun canim memnun kaldinmi yediklerinden bari

Son düzenleme:
Cicekli renkli elbiseler cok moda cnm
Eşim de bayılır çiçekli çiçekli, hiç sevmem ben de, bana sürekli çiçekli bir şeyler aldırmaya çalışır.
Kızlar dün bunlarla uğraştım komşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
Eline ağlık ne de güzel gözüküyorlar, en son böyleli bir misafirliğe gideli yılllar oldu.
Online cnm evet, ben 2 çocukla karşı bakkala gidemiyorum hafta içi eşim çalışıyor, hafta sonu yasak, bi de ben diyete başlama niyetinde değildim hiç, 5 dk da karar verip başladım diyetisyene, öle de kaldı. Bi de ucuz

Ayran da içebilirsiniz,ben artık çay yerine ayran içiyorum hem sabah kalkınca susuz olmuyorum hemde kilo vermeme yardımcı olmuştu
Evet babamda hep ayran içer susatmıyo beni der haklısın teşekkürler canım

Anlaşılan öğle bi restoran ziyareti yapılmıışş. afiyet olsun canım.
Kızlar elbise buydu verdim kurtuldum daha doğrusu degisim yaptım iade hakkimda varmis kız sorun bile çıkarmadı.direk aldi
Eki Görüntüle 2815679
canım gerçekten iyiki değiştirmişsin. ne aldın yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…