aslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağolAblaya inanirmisin gecen sene ramazanda kilo verdim sadece kefirle oruc tuttum bide pideyi bile ucundan aldim takimda olduğum icin kilomu korudum ben arti kilo verdim bu ramazanda oyle olucak insallah rahat bir ramazan gecirmistim normalde bayrama 6 7 kilo alip giriyodum
ooo sen iftarda da dikkat etmişsin o zamanAmaaa yedim hergun olmasada yedim 5kilo eksiyle kapattim dükkani
sen sadece kefir mi içiyordun demek istemiştim:) E Elif_Eylulaslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağol
aslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağol
Sahurda 300ml kefirin icine yarim muz yada cilek chia keten tohumu koydum çok rahat ettim iftarda sadece corba az yemek yedimooo sen iftarda da dikkat etmişsin o zaman
harikasın ... pideye de dur dedin mi tamam o iş deseneSahurda 300ml kefirin icine yarim muz yada cilek chia keten tohumu koydum çok rahat ettim iftarda sadece corba az yemek yedim
çorba salata üzeri bunu yesen daha bişide istemezsin hem güzel fikirmiş not aldım canım sağolBu sene ben tatlı olarak süt chia yulaf keçiboynuzu tozu incir kayısı karisimini bizzt yapip yicem..tatli istediğine cok.iyi geliyor
Ayran da içebilirsiniz,ben artık çay yerine ayran içiyorum hem sabah kalkınca susuz olmuyorum hemde kilo vermeme yardımcı olmuştuaslında sahurda kefirde iyi fikirmiş. yanına peynir ya da haşlanmış yum.da yiyebilirim. sen da kefir mi içiyodun canım.. iyi fikir verdin banada sağol
Elif ablayi gene etiketlemissinSabah yok
Öğle 15.30
Ddeokbokki 3 kaşık (salçalı pirinç keki)
Gimbab 2 adet
Yakı udong 4 kaşık ( etli sebzeli noodle)
Mandi 1 adet (Mantı)
Sun sal 4 adet (kemiksiz çıtır taze tavuk)
Kimchi (çin marulu turşu gibi birşey) 1 kaşık.
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
Ara 21 00
1 elma 2 galete
Zipzip- Elif Eylül
2 litre su içerim.
Sporu bildireceğim.
(Menü önümdeyken yazayım dedim.)
Eşim de bayılır çiçekli çiçekli, hiç sevmem ben de, bana sürekli çiçekli bir şeyler aldırmaya çalışır.Cicekli renkli elbiseler cok moda cnm
Eline ağlık ne de güzel gözüküyorlar, en son böyleli bir misafirliğe gideli yılllar oldu.Kızlar dün bunlarla uğraştımkomşular geldi bugün dikkatli bir izin verdim kendime menü yazcam akşam
Online cnm evet, ben 2 çocukla karşı bakkala gidemiyorumAaaa olur mu öyle sey....sen kaptan yardimcisinin arada bize zilgiti cekecenki kendimize gelecez....
Önceden fasulye yiyince wc sayısında da artis oluyordu...amma bu seferhafta hic bekledigim gibi olmadi...
Online dimi senin diyetisten...neden yuz yuze tercih etmedin...
Offff muhtesem...neler var menude nelee..eline saglik
Elif ablada bıktı bizdenElif ablayi gene etiketlemissinablamin haberi var bereket surekli etiket olunca
Afiyet olsun canim memnun kaldinmi yediklerinden bari
Evet babamda hep ayran içer susatmıyo beni der haklısın teşekkürler canımAyran da içebilirsiniz,ben artık çay yerine ayran içiyorum hem sabah kalkınca susuz olmuyorum hemde kilo vermeme yardımcı olmuştu
Zaten güzel degilmis bukiKızlar elbise buydu verdim kurtuldum daha doğrusu degisim yaptım iade hakkimda varmis kız sorun bile çıkarmadı.direk aldi
Eki Görüntüle 2815679
Sorma yazdim ben ona zatenElif ablada bıktı bizden
Anlaşılan öğle bi restoran ziyareti yapılmıışş. afiyet olsun canım.Sabah yok
Öğle 15.30
Ddeokbokki 3 kaşık (salçalı pirinç keki)
Gimbab 2 adet
Yakı udong 4 kaşık ( etli sebzeli noodle)
Mandi 1 adet (Mantı)
Sun sal 4 adet (kemiksiz çıtır taze tavuk)
Kimchi (çin marulu turşu gibi birşey) 1 kaşık.
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
Ara 21 00
1 elma 2 galete
Zipzip- Elif Eylül
2 litre su içerim.
Sporu bildireceğim.
(Menü önümdeyken yazayım dedim.)
canım gerçekten iyiki değiştirmişsin. ne aldın yerineKızlar elbise buydu verdim kurtuldum daha doğrusu degisim yaptım iade hakkimda varmis kız sorun bile çıkarmadı.direk aldi
Eki Görüntüle 2815679
ya ayrı isimlerden oluşan nickleri etiketlerken çok sorun oluyorSorma yazdim ben ona zaten
Canim degisim hakkim var ama benim istediklerim hep alinmis yapamadim bakıyorum bende neyapsam diyeya ayrı isimlerden oluşan nickleri etiketlerken çok sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?