- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
nick değişince bide insanlar bi süre kimdi bu diye düşünüyorCanim degisim hakkim var ama benim istediklerim hep alinmis yapamadim bakıyorum bende neyapsam diye
Bu hafta biraz gevşeyip cnm bedenimi mutlu etmek istiyorumBugün ne yiyeceksiniz kizlar
Ben ekmekli kahvalti yaptim
Valla bisey yemeye korkuyorum
Bakayim canim onada binick değişince bide insanlar bi süre kimdi bu diye düşünüyorbirleştirsen olmuyor mu? aradaki boşluğu silip
Mangalda ekmek yemezsen bence hala ödül hakkın olabilirBen akşama tavuk salata yicem
Ödülüm yarın annem mangal yakacqk
Bişey anladıysam arap olayım tam derken sen ayrıntılarını vermişsin afiyet olsun canım benimSabah yok
Öğle 15.30
Ddeokbokki 3 kaşık (salçalı pirinç keki)
Gimbab 2 adet
Yakı udong 4 kaşık ( etli sebzeli noodle)
Mandi 1 adet (Mantı)
Sun sal 4 adet (kemiksiz çıtır taze tavuk)
Kimchi (çin marulu turşu gibi birşey) 1 kaşık.
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
Ara 21 00
1 elma 2 galete
Zipzip- @Elif Eylül
2 litre su içerim.
Sporu bildireceğim.
(Menü önümdeyken yazayım dedim.)
Kız iyiki vermişin bunu bana beleş verseler almazdımKızlar elbise buydu verdim kurtuldum daha doğrusu degisim yaptım iade hakkimda varmis kız sorun bile çıkarmadı.direk aldi
Eki Görüntüle 2815679
Bir yabanci mutfakta yemis sanirimBişey anladıysam arap olayım tam derken sen ayrıntılarını vermişsin afiyet olsun canım benim
İlk defa Ramazan'da diyet yaoicam bakalım nasıl olucak :)Ramazan’da kilo verilir bunlrı yemesen verilirgüllaç almadım zayıflamak için eşim. Sevmiyor çünkü
Burdan sakın ayrilma ramazanda bak gör enaz 5kilo eksiyle bayrama girersin cunku kontrollü yiyosunİlk defa Ramazan'da diyet yaoicam bakalım nasıl olucak :)
Evet canım hangi kafayla aldıysam neyse halloldu şükürZaten güzel degilmis buki
Hadi gözun aydin bak sorunsuz halloldu
Gömlek aldım canimAnlaşılan öğle bi restoran ziyareti yapılmıışş. afiyet olsun canım.
canım gerçekten iyiki değiştirmişsin. ne aldın yerine
Kız iyiki vermişin bunu bana beleş verseler almazdım
Ekmek yemicem canım çarşamba da diyetisyeni var şimdilik ödül yokMangalda ekmek yemezsen bence hala ödül hakkın olabilir
Bu ay 5 aylık olacak canimBebeğin ne kadardık canım
İyi kurtuldun bariBı arkadaşın dediği gibi basiretim bağlandı o an begenerek almamıştım orada iki kadına sordum sırf onlar için aldım gibi bişey oldu . Bu tarzla alakam yok uzaktan yakından
Valla ben 50 grm tek vermişim bunun içinde kendimi ödülendirirsem ayıp olur dedim.Ekmek yemicem canım çarşamba da diyetisyeni var şimdilik ödül yok
Haftaya cumaya güzel yaparım ödülüm bir haftada ödülsüz olsun
Dolap uygulamasinda sat :) yeni etiketli olarak degisim hakkin yoksaKızlar konuyla alakasız ama doğum günümde görümcem bana gömlek almış 44 beden hem büyük hem tarzım değil dün değiştim üstüne para verip elbise aldım 40 beden ama eve geldim çok pişman oldum o elbisede hiç tarzım değil . Müşteri hizmetlerini aradım iade yada değişim hakkım yok . Hediye kartı veriyorlar onada yok dediler birde fislere kız damga bastı hani değişme iade olmasın diye ya napabilirim uyanık fikirler bekliyorum hepinizden . Elbise aslaaa tarzım değil hani giyim desemde yok yani 110 liraya aldım soran olursa şayet . En azından değişim nasıl yaptırabilirim. Etiket bile üstünde hala poşette duruyor .evet cevaplar kızlar destek olun bana
Elbiseyi def ettim başımdan şimdi geldim aksm yemeğimi yedim canım sen napiyosunKızzlaaaaaaarrrr nerelerdesiniz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?