- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Değişim yaptımDolap uygulamasinda sat :) yeni etiketli olarak degisim hakkin yoksa
bende iyiyim canım işyerindeyim eve gitmeyi bekliyorum. diğer takımların yüzdelerine baktım da 3. olduk galiba bu haftaElbiseyi def ettim başımdan şimdi geldim aksm yemeğimi yedim canım sen napiyosun
13 takimda paylassinda yuzdeleri dusukse 3.cüyüzbende iyiyim canım işyerindeyim eve gitmeyi bekliyorum. diğer takımların yüzdelerine baktım da 3. olduk galiba bu hafta
Yurüyorum yemek yapıyorumKızzlaaaaaaarrrr nerelerdesiniz napıyorsunuz?
Ne iş yapiyosun canım.bende iyiyim canım işyerindeyim eve gitmeyi bekliyorum. diğer takımların yüzdelerine baktım da 3. olduk galiba bu hafta
paylaşmış onlar da canım bizden düşükler13 takimda paylassinda yuzdeleri dusukse 3.cüyüz
Yuksekse 4.yüz
yürürken ne yemeğiYurüyorum yemek yapıyorum♀
sekreterlik canım.Ne iş yapiyosun canım.
Hayırlısı canım her hafta istediğimiz sonuc olmuyo ne yazikki
afiyet olsun canımMenümü yazayım kıslar
Sabah 7 de uyandım
500 ml su içtim
Kahvaltı 11 de
Eki Görüntüle 2815710
Öğlen 3 de
Yarım simit
Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 minik kare bitter çikolata
2 dilim elma
Akşam 17.30 da
1 tabak brokoli salatası
1 fırında tavuk baget
Eki Görüntüle 2815709
2 lt su
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Umarım, ramazandan umitliyim yani sktı artık su kilo durumu beni epeyce ne gzuel snein kiloda azsekreterlik canım.
aynen hayırlısı. haftaya daha iyisini yapmak için burdayız
Bir gece onceden hazirla ertesi gune şişiyorlar tam.puding gibi oluyorharikasın ... pideye de dur dedin mi tamam o iş desene
çorba salata üzeri bunu yesen daha bişide istemezsin hem güzel fikirmiş not aldım canım sağol
Bunlar nee derken açıklamışsın...begendin mi bari..yedigine degdimuSabah yok
Öğle 15.30
Ddeokbokki 3 kaşık (salçalı pirinç keki)
Gimbab 2 adet
Yakı udong 4 kaşık ( etli sebzeli noodle)
Mandi 1 adet (Mantı)
Sun sal 4 adet (kemiksiz çıtır taze tavuk)
Kimchi (çin marulu turşu gibi birşey) 1 kaşık.
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
Ara 21 00
1 elma 2 galete
Zipzip- @Elif Eylül
2 litre su içerim.
Sporu bildireceğim.
(Menü önümdeyken yazayım dedim.)
2 cocukla haklisin..ama ne biliyim tartida verdigimi kas mi sumu yagmi bilmeden diyetisyen nin bi anlamı yok gibi geliyo bana...bi liste verdigi o yerde var zaten...Eşim de bayılır çiçekli çiçekli, hiç sevmem ben de, bana sürekli çiçekli bir şeyler aldırmaya çalışır.
Eline ağlık ne de güzel gözüküyorlar, en son böyleli bir misafirliğe gideli yılllar oldu.
Online cnm evet, ben 2 çocukla karşı bakkala gidemiyorumhafta içi eşim çalışıyor, hafta sonu yasak, bi de ben diyete başlama niyetinde değildim hiç, 5 dk da karar verip başladım diyetisyene, öle de kaldı. Bi de ucuz
Ayyy bacim iyiki değişirmişsin...haci anne kiyafeti gibiymisKızlar elbise buydu verdim kurtuldum daha doğrusu degisim yaptım iade hakkimda varmis kız sorun bile çıkarmadı.direk aldi
Eki Görüntüle 2815679
afiyet olsun canımMenümü yazayım kıslar
Sabah 7 de uyandım
500 ml su içtim
Kahvaltı 11 de
Eki Görüntüle 2815710
Öğlen 3 de
Yarım simit
Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 minik kare bitter çikolata
2 dilim elma
Akşam 17.30 da
1 tabak brokoli salatası
1 fırında tavuk baget
Eki Görüntüle 2815709
2 lt su
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Bir gece onceden hazirla ertesi gune şişiyorlar tam.puding gibi oluyor
Bunlar nee derken açıklamışsın...begendin mi bari..yedigine degdimu
2 cocukla haklisin..ama ne biliyim tartida verdigimi kas mi sumu yagmi bilmeden diyetisyen nin bi anlamı yok gibi geliyo bana...bi liste verdigi o yerde var zaten...
Ayyy bacim iyiki değişirmişsin...haci anne kiyafeti gibiymis
bende ramazandan korkuyorum. çünkü ramazanda dur durak bilmiyorumm. sende güzel kilo vermişsin canım. ramazandan da ümitliyim diyorsun daha da çok veririz birlikte inşallahUmarım, ramazandan umitliyim yani sktı artık su kilo durumu beni epeyce ne gzuel snein kiloda az
Bence de canım yapma kaçamakValla ben 50 grm tek vermişim bunun içinde kendimi ödülendirirsem ayıp olur dedim.Bu hafta sıfır kaçamak yapcm
Sayfalarina bakmadim canim paylastilarsa paylasim alaninda yoktapaylaşmış onlar da canım bizden düşükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?