Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah safişim demek kadın budunu yemeyip leblebbi yedi ha tebrikederim eşini ....demekki sıkı montici olacak ...
Nerde takılırsan sorabilirsin montiye sor ama burda kaçırıyorum mesajları ...:78:

birlikte gezerken iltifatlar bana yağınca
eşimde kös kös durunca
acaip gaza geldi
ve kararlıyım diyor
pazar günü kızıma çikolatalı kek yapmıştım onu yedirirken bir çatal uzattım yiyecekmi diye
aaaaaa oda neee istemiyorum dedi ısrar ettim yer diye ama yokkk karar verdim dedi
bakalım ben gibi gerçekten kararlı devam ederse eminim vericektir kiloları lakin ben kadar kısa sürede değil ablacım yaaa
40 kg. fazlalık var üstünde uzun zaman alıcak bakalım....

ayrıca ben soruklarıma yanıt alamıyorum montide ablam
sende eskisi gibi gelmeyince
artık pek yazmıyorum o tarafa farkındaysan

ayy safişimmm yesss BGN:d

kırmızı ipek kaşmir bi kaban aldım kaaç beden tahmin edin 38 nihahahha cuk oturdu dar f<lan deil yanii

bir tane siyah kaşmir ipek elbise aldım göğüs üstü ve sırtı tülden çok şık beden 42:) 40 ıda oldu ama boyu kısa oldu

elbisenin üstüne kısa ceket aldım ama kışlık böle inanılmaz şık annem bile mükemmel dedi çok beğendi. Zaten ben depoya girdiimde de kalmamıştı ondan fransız ipekleri ve güpürleri kullanılmışş o da 40 beden

bir de gece mavisi gömlek aldım gömlek alltan çıtçıtlı kolları böle karpuz kol mu deniyor modaya bu sene ama biraz abartı kolları onuda çok sevdimmm o da 42 beden omuzlardan dolayııı

normalde toptan fiyatına alıyoruz ama yılın bazı dönemleri personele %50 indirim oluyo o da mallar satılıyo ve seri halinde kalmadığı için depo personele açılıyooo

o ilk bahsettiğim kırmızı kaban mağazada 1500 tl den fazla ama ben çok çok çok daha ucuza aldım

Korkmana değecek hi bir şey yok inan bana
o kadar mükemmel bir duygu ki Anne olmak....
Onun kalbinin senin içinde atığını bilmek
Ve hareketlerini hissetmek.....
İnşallah hamilesindir....

ney .eilff gününmu geçti testmi yaptıracaksın .????????????.....

ooyyy ne güzel anlatın tarif ettin vallahi merak ettim
eh artık akşam eve git bir kere daha bizler için giy onları ve resim çekilip ekleee
gebertirim yoksa seniiiiiiiii
Güle güle giy şekercimmm

ney .eilff gününmu geçti testmi yaptıracaksın .????????????.....

yaaaa var bişi amaaa oda bilmiyorrrr

hayırlısı olur inşallah .....

ayyyhhhh inşallaaahhhhhhh

hoşbuldum canım..ben de zamanı yetiştiremedim maalesef ( buyüzden iyi değildi zaten..kelime eksiğim çok var kursta taktik öğrendik..son 25 soru aynı türkçedeki gibi paragraf ve ardından o paragrafla ilgili 4-5 soru var..en zorlayanlar onlar oluyor..ilk 75 soruda 51 doğrum var ama son 25de ancak 2 falan
oysa benim en az 70 ve üzeri almam gerek

güle güle kullan miraycım cicilerini , çok güzel anlattın alışveriş yapasım geldi

valla ablacım günüm 7-8 gün geçti ,cuma test yaptım -'ti ,hala bekliyoz bakalım takımcak

Korkmana değecek hi bir şey yok inan bana
o kadar mükemmel bir duygu ki Anne olmak....
Onun kalbinin senin içinde atığını bilmek
Ve hareketlerini hissetmek.....
İnşallah hamilesindir....

öyle güzelim ama bendeki bu kocayla insan çocuk hayali bile kuramıyo ki

safişimmm ve melekciimm valla şimdi okudumda yaazarken yaşamışım hahahahha

ama ben şimdi onları ggiymeye kıyamam kendimi biliorum nighahahah

bi de anneme diyorum ki bence kasa alalım benim maaşımdan fazla bunnar benden daha pahalolar yanii...

melekcim neyi var ki kocanın

senden daha pahalı he

kocam kesinlikle bebeğe hayır diyenlerden canımcım

güle güle kullan miraycım cicilerini , çok güzel anlattın alışveriş yapasım geldi

valla ablacım günüm 7-8 gün geçti ,cuma test yaptım -'ti ,hala bekliyoz bakalım takımcak

Bekliyoruzzzzzzz

öyle güzelim ama bendeki bu kocayla insan çocuk hayali bile kuramıyo ki

sen bak keyfine madem hödk bir kocan var
he he de geç
hamile kalırsanda
bırak istediğini söylesin
takiiiii bebeğiniz doğupta onu kucağına alana dek
İnan sonra dünya onun etrafında dönecek eşin içinde....

ne biçim konuşma lan bu
kendini neden bu kadar değersiz görüyorsun
maynakmısın seeeeennnnnn

lütfen akşama eve gidince onları giy ve resim çekil sonrada buraya ekle
ayrıcada yarın işe gelirkende giyebilirsin pekala canım hem müşteriye de örnek olursun teşvik edersin almaları için....

Hem sen şuan kilo veriyorsun eğer şimdi giymeye kıyamazsan zayıfladığında düşecek zaten şimdi giy doya doya....

Meleğe sormuşsıun yaaa
neyi var kocanın diye
cevap
DUYGUSU YOK

canım ben yönetimdeyimm mağazalarımız var türkiyede iki tane gerisi yurtdışında ben merkezdeyim. yani müşteri görmüyorum hiç. ama mamul depo burada olduu için alışveriş yapabiliyoruz. onun dışında mağaza çalışanları bizim kadar şanslı değiller biz onlara her sezon elbise gönderiyoruz bizim seçtiklerimizi giyiyorlar. Bildiğim kadarıyla onlarada bizim kadar indirim yk.

slm kızlar huhu nasılsınızzzzz

CAnımcım hoşgeldin nasılsın şeker
sende kayıplara karışanlardansın heee
nerelerdesin?

Şanslı azınlıktasın yaniii
sende değerlendiriyorsun bu fırsatı
süppeeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…