maşallah safişim demek kadın budunu yemeyip leblebbi yedi ha tebrikederim eşini ....demekki sıkı montici olacak ...
Nerde takılırsan sorabilirsin montiye sor ama burda kaçırıyorum mesajları ...:78:
eşinin ve bahanelerin arkasına saklanmasana yaaaa
ben çatlayacam burda sendeki ne sabırr
pes doğrusu....
ondaki sabır değil safişçim korku inşallah temiz çıkar sebebi basit bişeydirgibi mesala
asıl korkum o zaten:18:
Korkmana değecek hi bir şey yok inan bana
o kadar mükemmel bir duygu ki Anne olmak....
Onun kalbinin senin içinde atığını bilmek
Ve hareketlerini hissetmek.....
İnşallah hamilesindir....
ney .eilff gününmu geçti testmi yaptıracaksın .????????????.....
test yaptı bişey çıkmadı abla ama hala reglide olmadı doktora gidecek bakalım ne var ne yok
ayy safişimmm yesss BGN:d
kırmızı ipek kaşmir bi kaban aldım kaaç beden tahmin edin 38 nihahahhacuk oturdu dar f<lan deil yanii
bir tane siyah kaşmir ipek elbise aldım göğüs üstü ve sırtı tülden çok şık beden 42:) 40 ıda oldu ama boyu kısa oldu
elbisenin üstüne kısa ceket aldım ama kışlık böle inanılmaz şık annem bile mükemmel dedi çok beğendi. Zaten ben depoya girdiimde de kalmamıştı ondan fransız ipekleri ve güpürleri kullanılmışş o da 40 beden
bir de gece mavisi gömlek aldım gömlek alltan çıtçıtlı kolları böle karpuz kol mu deniyor modaya bu sene ama biraz abartı kolları onuda çok sevdimmm o da 42 beden omuzlardan dolayııı
normalde toptan fiyatına alıyoruz ama yılın bazı dönemleri personele %50 indirim oluyo o da mallar satılıyo ve seri halinde kalmadığı için depo personele açılıyooo
o ilk bahsettiğim kırmızı kaban mağazada 1500 tl den fazla ama ben çok çok çok daha ucuza aldım
ney .eilff gününmu geçti testmi yaptıracaksın .????????????.....
hayırlısı olur inşallah .....
Korkmana değecek hi bir şey yok inan bana
o kadar mükemmel bir duygu ki Anne olmak....
Onun kalbinin senin içinde atığını bilmek
Ve hareketlerini hissetmek.....
İnşallah hamilesindir....
safişimmm ve melekciimm valla şimdi okudumda yaazarken yaşamışım hahahahha
ama ben şimdi onları ggiymeye kıyamam kendimi biliorumnighahahah
bi de anneme diyorum ki bence kasa alalım benim maaşımdan fazla bunnarbenden daha pahalolar yanii...
melekcim neyi var ki kocanın
güle güle kullan miraycım cicilerini , çok güzel anlattın alışveriş yapasım geldi
valla ablacım günüm 7-8 gün geçti ,cuma test yaptım -'ti ,hala bekliyoz bakalım takımcak
öyle güzelim ama bendeki bu kocayla insan çocuk hayali bile kuramıyo ki
safişimmm ve melekciimm valla şimdi okudumda yaazarken yaşamışım hahahahha
ama ben şimdi onları ggiymeye kıyamam kendimi biliorumnighahahah
bi de anneme diyorum ki bence kasa alalım benim maaşımdan fazla bunnarbenden daha pahalolar yanii...
melekcim neyi var ki kocanın
slm kızlar huhu nasılsınızzzzz
canım ben yönetimdeyimm mağazalarımız var türkiyede iki tane gerisi yurtdışında ben merkezdeyim. yani müşteri görmüyorum hiç. ama mamul depo burada olduu için alışveriş yapabiliyoruz. onun dışında mağaza çalışanları bizim kadar şanslı değiller biz onlara her sezon elbise gönderiyoruz bizim seçtiklerimizi giyiyorlar. Bildiğim kadarıyla onlarada bizim kadar indirim yk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?