Amoreee Naz+ aeben+ kirazz_z+
kızlar neden yazmıyorsunuz????
bende senin gibiyim nazlım yanlız yanlız ama böyle daha zevkli :86:
gecmisi okuyordum cnm...nasilsin bakalim??
benimde sayfa açık kalmış safişim . çok uykum geldi . yanlızları oynuyorum yine .....
bende senin gibiyim nazlım yanlız yanlız ama böyle daha zevkli :86:
bende evde yanliz takiliyorum...cooook severim yanliz kalmayi
bencede :13: Ben tüm gün yanlızım kendime ait odam varOkadar çok alışmışımki işten çıkıp insana karışınca bi tuhaf oluyorum Hele kızımı alınca kreşten aptala dönüyorum daha alır almaz
anne nereye gidiyoruz
bu akşam ne yapacagız
teyzem gelsin
anneannem gelsin
neden erken gelmedin
yemekte ne var
eve gidince paten sürebilirmiyim
carremilo yiyebilirmiyim
bunların hepsini bi solukta ve ben daha cevap vermeden soruyor düşünün benim halimi çalışmanın gözünü seveyim
ayy delircem kizlar...diyetim o kadar iyi gidiyor ki su siralar..kesinlikle bozmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum...ama gelin görün ki erkek arkadasim ellinden geleni yapiyor...simdi aradi aksam yemegine ne yapiyorsun dedi..ve o kadar sey söyledi yapmami istedigi..normalde pek yemek yemegen insan inadina yapiyor sanki...yapmicam iste yapmicammmmmm
Nazlım
sen hala resim çekilmedinmi bacım?
benim eşimde ben yerken bana kızıyor . Senin erkek arkadaşın neden yemek yemen için seni zorluyor ki .
bazı erkekler seninki benimki hariçZayıf kadın sevmezmiş nazcım. Hatta bugün ayşe arman ın şişmanlıkla ilgili köşe yazısını okudum adam resmen şişman kadın hastası Tombul kadın severim ben diyor ve zannedildiği gibi bütün erkekler zayıf kadından hoşlanır diye bişey yok diyor
bencede :13: Ben tüm gün yanlızım kendime ait odam varOkadar çok alışmışımki işten çıkıp insana karışınca bi tuhaf oluyorum Hele kızımı alınca kreşten aptala dönüyorum daha alır almaz
anne nereye gidiyoruz
bu akşam ne yapacagız
teyzem gelsin
anneannem gelsin
neden erken gelmedin
yemekte ne var
eve gidince paten sürebilirmiyim
carremilo yiyebilirmiyim
bunların hepsini bi solukta ve ben daha cevap vermeden soruyor düşünün benim halimi çalışmanın gözünü seveyim
ayrıca melek
yani elifçim
canım diğer tarafta yazdıklarını okudumda deme öyle yaaaa ne demek sonrası kabuss
eşin gerçekten sen istedin düzenimiz bozuldu diyecek kadar (çok özür dilerim ama) öküzmü?
ben o kadar katı olabileceğini sanmıyorum
eğer gerçekten de öyle ise
ciddi anlamda psikolojik sorunları var demektir
ve bu sorunlar sanada sıçramadan tedavi etmek gerekir bence....
ayy delircem kizlar...diyetim o kadar iyi gidiyor ki su siralar..kesinlikle bozmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum...ama gelin görün ki erkek arkadasim ellinden geleni yapiyor...simdi aradi aksam yemegine ne yapiyorsun dedi..ve o kadar sey söyledi yapmami istedigi..normalde pek yemek yemegen insan inadina yapiyor sanki...yapmicam iste yapmicammmmmm
evet safişim herkesler montaja gitti yine ....................
çekildim safiş ama bir türlü ekleyemedim buraya
bazı erkekler seninki benimki hariçZayıf kadın sevmezmiş nazcım. Hatta bugün ayşe arman ın şişmanlıkla ilgili köşe yazısını okudum adam resmen şişman kadın hastası Tombul kadın severim ben diyor ve zannedildiği gibi bütün erkekler zayıf kadından hoşlanır diye bişey yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?