OYYY :111::111::111:
güzelim çocuk istemeyen bir insan için ne yapabilirim ki
çocuk sevmiyo değil ,arkadaşların çocuklarıyla çok güzel oynar ,anne babaları yemek yerken onları oyalar ,çok güzel ilgilenir
gelgelelim baba olma konusunda hiç bir isteği yokmuş ,bu insanın içinde olması gereken bir his bence
duygusuzluk mu değil çünkü öyle olsa çocuklardan nefret eden bir adam olurdu
bilmiyorum ben onun bu konuda tavrını çekebilcek kadar sabırlı değilim galiba
sormayın canlarım kayıpki ne kayıp misafirim vardı bir ara size bir bakayım dedum devamını getiremedim
safişcim bir ara net sorunluydu ardından ben rahatsızlandım sonrasında ev işleri gelen giden birde spor yapmaya çalışıyorum
elimden geldiğince pestilim çıkıyor resmen laf aramızda kızlar gece sporuna bilem halim kalmıyoradam avucunu yalıyo
günlerim acayip tempolu geçiyor inanın tek eksik yanım diyetimi tam uygulayamıyorum ama gerçi kilomda değişiklik olmuyor spordanmı acaba
almıyorum sabit kalıyorum
http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=28647&w=720
bakın burda 90 kilonun üzerindeydim dün gördüm bu resmi pc de hemen göstermek istedim sizlere şişkoyken hiç foto çekmezdim normalde
KİLOLUYKEN RESİM ÇEKTİRMEDİĞİME BİGÜN PİŞMAN OLACAGIMI HİÇ TAHMİN ETMEZDİM BENİM 2 TANE FALAN VAR KİLOLU RESMİM O ARA AYNALARA FOTOGRAF MAKİNALARINA KÜSTÜM.ŞİMDİ ARADAKİ FARKI GÖRMEK VE MOTİVASYON İÇİN NASILDA LAZIM OLUYOR
ELİFÇİM DUA EDELİM CANIM EŞİN İÇİN .İLLA Bİ ZAMAN GELECEK O DUYGUYU HİSSEDECEĞİ ZAMANA İHTİYACI VAR DEMEK Kİ.Allah sabır versin sanada canım inşallah sabrın sonu selamet olacak
Narinim olsun üzme kendini resimler olmasada büyük gelen kıyafetlerden belli zaten giden kilolarrr :86: :86:
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/3250.jpg
burdada 68 kiloyum miraycım tabi şuanda 65 kiloyum 35 kilo vermişim yuppiiiiiiiiii
zilan idolümsün sen benim yaaa :92:harikasın tek kelimeyle azıcıkta buraya gelip bize gaz versennnn
maşallah 35 kiloyu nekadar zamanda verdin
harika bir değişim müthiş olmuşsun canım benimmükemmel bir başarı gerçekten hayran kaldım sana
seninki kaşınıyor yaaa resmen seninle uğraşıyor
sanırım sen rejimdesin ya oda biliyor ters psikoloji işte
ayrıca kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsun güzelim
bir kilo çizelgesi yapsanda bizde takip etsek ordan....
Sende gideydin ya nazlım
Kaynanasız hayat süper gidiyor safişim . Okadar huzurluyum ki anlatamam sana son 2 haftam kaldı bol bol tadını çıkarmaya bakıyorum . :92::92:
Iyi ama evdeki resim benim işime yaramıyorkiiiiiiiiiiiiiii
Ayrıcaaaa kaynanasız günler nasıl geçiyor de bakem keyifler yerindemiiii
Yaaa evet doğru
benim kocişimde ne zayıf ne şişman sadece diyorki eti budu olucak ben tutunca kemiği hissetmicem
o dedğiyle kalsın ben mutlyum böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?