Gözünüz aydın olsun cnm saglikla kucagina almayi Allah nasip etsin inşallahZipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
GünayyyydınnnnnGunaydinnnn güzeller güzeli takimimmm
Hepimiz icin mutlu, enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
Biraz kafayi dinle gel cnm :)) özgür ruhunu at ordan orayaGünayyyydınnnnn
Aynen böyle uyandım bu sabah, doktora gidiyorum diye sevinen başka insan var mıdır acabaevden tek çıkmamın tek yolu bu, hava almak çok güzelmiş
Amin amin amin.Gunaydıııııııın canım kaptanimBütün takıma dertsiz, tasasız güzel bir gün diliyorum.
Sen yurt dışında mı yaşıyordun canım neredesin? Kızın anaokuluna mı gidiyor oğlumla aynı gün doğumlulardıiyiyim şükür canımm benimmm kızım okula gidiyor ben okula gidiyorum dili ogrenmeye calisiyorum sen nasilsın nasil gidiyor hayat kuzu
bu ay üsütmüşsundür biraz oda direk yansiyor
Teşekkür ederim kızlar ama iki çocuk olunca kalkmak mecburuyetide oluyorGeçmiş olsun canım. Dikkat et.
Bugünün menüsü kahvalti saat 09.45
1 domates, 1 salata, 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 11.00
Yarım portakal
İkindi gibi 17.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına sucuk
1 bardak ayran
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
İyi akşamlar sabah yeşil zeytin otlu peynir domates biber salatalık birazda pide
Öğle lokma tatlısı yedim orta boy bir halka kadar birazda kuruyemiş
Akşam hamsi ve salata 2 dilim çavdar ekmeği
3.5 litre su
20.105 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2815947
Öğlen 13.00
2 yumurta yağda 2 dilim tbe yeşillik
2 kare bitter
Ara 1 paket çubuk kraker
Akşam 18.00
1 kepçe balık çorbası
1 tabak ta 5 avuç içi ızgara et 1 yk pirinç pilavı
Yarım dilim tbe
1 adet Nestle tam tahıllı
su 2lt
Spor 6284 adım
Çok yedim dimi kaptanlarım moralim çok bozulmuştu zor tuttum kendimi
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Bugunku menum
Sabah 12:00
2 yumurtadan yulafli omlet
Pwynir zeytin
1 dilim tbekmegi
Sekersiz cay
Aksam18:00
Karnibahar brokoli.haslama
1 kase yoğurt
1 tabak şehriye çorba
Ara
Yesilcay
2 kurabiye
5 çilek
1.5 lt su
SporZipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Menu
Sabah(9:00)
4yk granula(sekersiz )
1 bardak süt
Ara(15:00)
2 hurma
10 badem
Aksam(18:00)
3yk kısır
2 parmak kalinliginda 4 parça tavuk izgara
65 g cilekli yas pasta( 200cal)(tartip yedim 1 porsiyon 400 cal olur mu ya )
Su:2 lt spor: 40dk yürüyüsZipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Tutku44
Kahvaltı 10:00
4 yk kavurma
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 parça tel peynir
Domates salatalık
15:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata
akşam 16:00
6-7 tane ev yapımı etsiz çiğ köfte
1 bardak ayran
Yeşillik
2 lt su
Dün menüm yazmamışım yeni farkettim
Sabah
1 dilim süzme peynir
2 dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
1 kase çorba
5 yaprak sarma
1 br ayran
Temizlik vardı düzensiz oldu yeme saatlerim akşam toktum yemedim
8 gibi çayla 3 kuru incir, 2 diyet büsküvi yedim
Su ölçemedim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar02.nisan cuma
Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
4-5 zeytin
Dereotu, domates
1 ç. Sandwich ekm.
Ara
3 kş keto helva (badem unu, eritiriol la yaptim)
2 ceviz
Aksam
2 küçük yuvarlak ev poğaçasi
Domates dereotu salatalik
Su 2 lt
Ben anca evin işine koşarım bir tane 3 yaşında çocuğum var evi taşımaya verecek kadar dağıtır evde büyükŞarjım 17 hala. 20 olsun bende başlıyorum. Hadi kolay gele
Tamam tamam çokta kimseyi ayartmasakmiKizlar koşun koşun pasta yedim eksi ciktim
Kaçırma simaycim....çok yavaş hareket et ürkütme yavaş yavaaaaaaş şşşş
SuperrrrrrrYürüdüm yürüdüm 6. Takımla yürüdüm
Odalar bana dardı bahçelerde yürüdüm
Yürüdüm yürüdüm 6. Takımla yürüdüm
Bahçeler bana dardı sokaklarda yürüdüm.
Gökyüzü bile dardı 6. Takımla yürüdüm...
Günaydınnnnnn canlar.
Pınar madem sitemize sponsor olmuş, şarkısını çalayım dedim.
Gecmis olsun canımKatılıyorum sana canım.
Telefonu şarja da takamamışım uyuyakalinca. Eşimde farketmemiş. Biraz şarj olsun kalkıp evde yürüyeyim. Bugün hedefim çok.
rakibem pasta bana eksi getirmis napsak ki pasta diyeti yapalım bu hafta birlikte kaptanlarda bizi vursun temiz isahhhh benim canımmm nasılda ucarak geldinnnn kollarimaaa
hayırli uğurlu olsun 77 yi beraber görelim kılpayı seni geceyim 0.75 gr cık
vay anam vaaay vayyy pasta yenmissss
kapa agzını
aahhhh bende sana güzel enerjilerimi yolluyorum cordeliam aksam silmissin buraları sabah sarkilarla acmişsınnn
Sabah sabah niyr yordun kendini benim daha 2000 adimCordelia ve Eva beni affedinnnn
gonderdigin ilk videoyu yaptim az once ince bacaklar icin olan.. abowwwcok iyiydi nabzım 118 gordum bi ara .. ritim cok iyi cok iyi hareketler var icinde
Günaydın kızlar
Gunaydıııııııın canım kaptanimBütün takıma dertsiz, tasasız güzel bir gün diliyorum.
GünaydınnnnnGunaydinnnn güzeller güzeli takimimmm
Hepimiz icin mutlu, enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
Ben ben dun markete ciktim genelde online aliyorum sanirsin dünya turuna ciktim o kadar ozgur nese dolu kirlarda ziplar gibiGünayyyydınnnnn
Aynen böyle uyandım bu sabah, doktora gidiyorum diye sevinen başka insan var mıdır acabaevden tek çıkmamın tek yolu bu, hava almak çok güzelmiş
GünaydınHayırlı sabahlar 6. Takım
evet kuzum Belcikadayım burda flemekce (hollandaca) konusuluyor o dili ogreniyruz .. cocuklar 2.5 yasinda okula basliyor buraya gelince hemen yazdirdık .. oda sinifta bir kac tane turk var ama cok sukur alısti..senin ogluşun nasil 6 yaslarina girdilerSen yurt dışında mı yaşıyordun canım neredesin? Kızın anaokuluna mı gidiyor oğlumla aynı gün doğumlulardıiyiyim ben de şükür bir sıkıntı yok
evet evet malaesef işlerini halledince hemen uzan dinlen canimTeşekkür ederim kızlar ama iki çocuk olunca kalkmak mecburuyetide oluyor
Hayırlı olsun canim....rabbim mucizelerle dolu...cok sevindim...Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Kullanmadiklarini kolileyip kaldir minimal tarzi benimse hele çocuklu evde cok esya iskence zaten çok cok oyuncak oluyorBen anca evin işine koşarım bir tane 3 yaşında çocuğum var evi taşımaya verecek kadar dağıtır evde büyük
eşyada çok olunca temizlik bitmiyor
Herkes yemis yiyeceğini ya menülerde gorduk bence daha bugün devam etmezler dimi :)Tamam tamam çokta kimseyi ayartmasakmi
Sonra herkes pasta yerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?