Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Gözünüz aydın olsun cnm saglikla kucagina almayi Allah nasip etsin inşallah

Dün menüm yazmamışım yeni farkettim
Sabah
1 dilim süzme peynir
2 dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık

Öğlen
1 kase çorba
5 yaprak sarma
1 br ayran

Temizlik vardı düzensiz oldu yeme saatlerim akşam toktum yemedim

8 gibi çayla 3 kuru incir, 2 diyet büsküvi yedim
Su ölçemedim
Zipzip-
E Elif_Eylul

02.nisan cuma

Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
4-5 zeytin
Dereotu, domates
1 ç. Sandwich ekm.

Ara
3 kş keto helva (badem unu, eritiriol la yaptim)
2 ceviz

Aksam
2 küçük yuvarlak ev poğaçasi
Domates dereotu salatalik

Su 2 lt

Gunaydinnnn güzeller güzeli takimimmm

Hepimiz icin mutlu, enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
Günayyyydınnnnn
Aynen böyle uyandım bu sabah, doktora gidiyorum diye sevinen başka insan var mıdır acaba evden tek çıkmamın tek yolu bu, hava almak çok güzelmiş

Günayyyydınnnnn
Aynen böyle uyandım bu sabah, doktora gidiyorum diye sevinen başka insan var mıdır acaba evden tek çıkmamın tek yolu bu, hava almak çok güzelmiş
Biraz kafayi dinle gel cnm :)) özgür ruhunu at ordan oraya

Hayırdır dr niye,?

iyiyim şükür canımm benimmm kızım okula gidiyor ben okula gidiyorum dili ogrenmeye calisiyorum sen nasilsın nasil gidiyor hayat kuzu
Sen yurt dışında mı yaşıyordun canım neredesin? Kızın anaokuluna mı gidiyor oğlumla aynı gün doğumlulardı iyiyim ben de şükür bir sıkıntı yok

Afiyet olsun kizlar

Şarjım 17 hala. 20 olsun bende başlıyorum. Hadi kolay gele
Ben anca evin işine koşarım bir tane 3 yaşında çocuğum var evi taşımaya verecek kadar dağıtır evde büyük
eşyada çok olunca temizlik bitmiyor

Kaçırma simaycim....çok yavaş hareket et ürkütme yavaş yavaaaaaaş şşşş
yavas yavas cekti beni atesine :)

Superrrrrrr
Katılıyorum sana canım.

Telefonu şarja da takamamışım uyuyakalinca. Eşimde farketmemiş. Biraz şarj olsun kalkıp evde yürüyeyim. Bugün hedefim çok.
Gecmis olsun canım
rakibem pasta bana eksi getirmis napsak ki pasta diyeti yapalım bu hafta birlikte kaptanlarda bizi vursun temiz is

Cordelia ve Eva beni affedinnnn

gonderdigin ilk videoyu yaptim az once ince bacaklar icin olan.. abowww cok iyiydi nabzım 118 gordum bi ara .. ritim cok iyi cok iyi hareketler var icinde
Sabah sabah niyr yordun kendini benim daha 2000 adim
Günaydın kızlar

Gunaydıııııııın canım kaptanim Bütün takıma dertsiz, tasasız güzel bir gün diliyorum.

Gunaydinnnn güzeller güzeli takimimmm

Hepimiz icin mutlu, enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
Günaydınnnnn
Günayyyydınnnnn
Ben ben dun markete ciktim genelde online aliyorum sanirsin dünya turuna ciktim o kadar ozgur nese dolu kirlarda ziplar gibi
Hayırlı sabahlar 6. Takım
Günaydın

Sen yurt dışında mı yaşıyordun canım neredesin? Kızın anaokuluna mı gidiyor oğlumla aynı gün doğumlulardı iyiyim ben de şükür bir sıkıntı yok
evet kuzum Belcikadayım burda flemekce (hollandaca) konusuluyor o dili ogreniyruz .. cocuklar 2.5 yasinda okula basliyor buraya gelince hemen yazdirdık .. oda sinifta bir kac tane turk var ama cok sukur alısti..senin ogluşun nasil 6 yaslarina girdiler
Teşekkür ederim kızlar ama iki çocuk olunca kalkmak mecburuyetide oluyor
evet evet malaesef işlerini halledince hemen uzan dinlen canim

Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Hayırlı olsun canim....rabbim mucizelerle dolu...cok sevindim...

Ben anca evin işine koşarım bir tane 3 yaşında çocuğum var evi taşımaya verecek kadar dağıtır evde büyük
eşyada çok olunca temizlik bitmiyor
Kullanmadiklarini kolileyip kaldir minimal tarzi benimse hele çocuklu evde cok esya iskence zaten çok cok oyuncak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…