Yurumedim. Ellerim şişmişti insin diye bekledim.Tebrikler tatlım.
Muhteşemmmmm.
Canım sen perşembe yürümedin mi?
Çoook az ama perşembeyi de ekleyeyim belki toplama katkısı olurTebrikler tatlım.
Muhteşemmmmm.
Canım sen perşembe yürümedin mi?
İlk 10 da olacaksın büyük ihtimal. Her adım önemli canım.
Onu günlük ilk 10 diye düşündüğümden paylaşmamıştım ama toplam ilk 10 olursa diye paylaştım.İlk 10 da olacaksın büyük ihtimal. Her adım önemli canım.
Toplam ilk 10 canım. İyi geceler.Onu günlük ilk 10 diye düşündüğümden paylaşmamıştım ama toplam ilk 10 olursa diye paylaştım.
Teşekkür ederim cnm benimGözümden kaçan oldu mu bilmiypırm kızlar hepinizi tebrik ediyorum
Kurumadan geldim galiba
Sileyim kurusun sabah rahat rahat yürüyelim.
yardımcı kaptaniçem severim seniMantiyi görmedim bugun cuma diye afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Evet öyle olmuşbende iyiyim canım işyerindeyim eve gitmeyi bekliyorum. diğer takımların yüzdelerine baktım da 3. olduk galiba bu hafta
Teşekkür ederim tatlım. Gözlerde baskı var biraz ama aksama göre daha iyiyim. Sen nasılsın?Canın sağolsun. Düşünmen çok güzel. Nasıl oldun canım,? İyi misin?
Ooo ne güzel uyarlama. Günaydın sabah enerjisiYürüdüm yürüdüm 6. Takımla yürüdüm
Odalar bana dardı bahçelerde yürüdüm
Yürüdüm yürüdüm 6. Takımla yürüdüm
Bahçeler bana dardı sokaklarda yürüdüm.
Gökyüzü bile dardı 6. Takımla yürüdüm...
Günaydınnnnnn canlar.
Pınar madem sitemize sponsor olmuş, şarkısını çalayım dedim.
Çok şükür ben iyiyim. Zayıflamak güzel. Spor yapmak güzel. Hayat güzel be canım, herşeye rağmen.Teşekkür ederim tatlım. Gözlerde baskı var biraz ama aksama göre daha iyiyim. Sen nasılsın?
Ooo ne güzel uyarlama. Günaydın sabah enerjisi
Katılıyorum sana canım.Çok şükür ben iyiyim. Zayıflamak güzel. Spor yapmak güzel. Hayat güzel be canım, herşeye rağmen.
Ben de başlıyorum.Katılıyorum sana canım.
Telefonu şarja da takamamışım uyuyakalinca. Eşimde farketmemiş. Biraz şarj olsun kalkıp evde yürüyeyim. Bugün hedefim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?