Ya canım neden kötü algılayayım ki kendi adıma söyleyeyim mutlu oluyorum tabiki yemek istemem zaten takıma katılma amacım da sorumluluk almam1tane tabak düşün büyük 2kasik et misal 2kofte, yada herneyse neyiyosan yaninada bol salata zaten 1aksam yemeğinde yeterli diye düsünuyorum ayranla falan,sadece sanada demiyorum canim genelde oyle bugun menuler ama ben yorum yapinca kötü algilaniyorum busfer de yorum yapasim gelmiyo
Zaten kontrol altinda gidiyosun emegine ve parana yazik olmasinYa canım neden kötü algılayayım ki kendi adıma söyleyeyim mutlu oluyorum tabiki yemek istemem zaten takıma katılma amacım da sorumluluk almam
Ama 3 aydır neredeyse ağzıma beyaz ekmek sürmedim
Bu hafta fazlasıyla telafi edeceğim
Teşekkür ederim canimGuzel hediye abla kacamakli menulerde kullanayim teşekkür ederim
Dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslarin olsun canim
Selam canim kek yedin mi peki
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSelam kızkar annemdeyim pek giremedim. Biraz abarttım sanırsam menüyü
Sabah
1 tavada yumurta,, 1 yemek kaşığı kuru yaban mersini,, 5 zeytin,, yeşillik
Öğle
1 dilim ekmek,,, 6 zeytin
Akşam
1 porsiyon kıyma kebap,, 2 şiş et,,, bol salata,,, yarım pide ekmek(3 aydır yemiyorum)
Şimdi yeşilçayını yaptım içiyorum
Harikasın canım. Eşime , yeğenime börek yapıyoruz. Börek bitsin devam edecegim.25 bin oldum kıslar hadi da nerayasunuz bi görelim sizi bugün patlatalım rekorları
Börek mi kolay gelsin canımHarikasın canım. Eşime , yeğenime börek yapıyoruz. Börek bitsin devam edecegim.
Cennet misalibende oyle burdaki evlerin bahceleri tam seyirlikEki Görüntüle 2816493 Eki Görüntüle 2816494
bu kucuk golde balik tutmak isteyenler icin numaralar var oralara oturuyosun huzur doluu
Künefe şakaydı canım. Ben künefe sevmem ki.Manti ve 25g çikolata pazarlığınin üstüne kunefe mi okumustum ben yok kucugu uyuturken uyumusum ruyaydi galiba
Afiyet olsun canımHayirli akşamlar kızlar...
2 Nisan Cuma menüsü
Kahvaltı
peynir
zeytin
Yesillik
1 yemek k. Tahin pekmez
2 dilim tam buğday. Ekmeği
ara
2 top dondurma
1 adet gong
Ara
Sade Türk kahvesi
Kuru meyve
Akşam
karnıyarık
4 y.k. bulgur pilavı
1 bardak ev limonatasi
Su 2.5 litre
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 bardak kakaolu süt
2.Ara
4 hurma
çay
aksam 19.00
mangal eti
Salata
Sade soda
Ara
Yarim avuc kabak çekirdeği
Su 2 litre
spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımHayirli akşamlar kızlar...
2 Nisan Cuma menüsü
Kahvaltı
peynir
zeytin
Yesillik
1 yemek k. Tahin pekmez
ara
2 top dondurma
1 adet gong
Ara
Sade Türk kahvesi
Kuru meyve
Akşam
karnıyarık
4 y.k. bulgur pilavı
1 bardak ev limonatasi
Su 2.5 litre
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Ara
1 bardak kakaolu süt
2.Ara
4 hurma
çay
aksam 19.00
mangal eti
Salata
Sade soda
Ara
Su 2 litre
spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Kız dur. Olcam ben biliyorum2günmü gecti heyooooo
Pide demeseydin iyiydi.Selam kızkar annemdeyim pek giremedim. Biraz abarttım sanırsam menüyü
Sabah
1 tavada yumurta,, 1 yemek kaşığı kuru yaban mersini,, 5 zeytin,, yeşillik
Öğle
1 dilim ekmek,,, 6 zeytin
Akşam
1 porsiyon kıyma kebap,, 2 şiş et,,, bol salata,,, yarım pide ekmek(3 aydır yemiyorum)
Şimdi yeşilçayını yaptım içiyorum
Kolay gelsin canım.Harikasın canım. Eşime , yeğenime börek yapıyoruz. Börek bitsin devam edecegim.
Bende sevmem valla.Künefe şakaydı canım. Ben künefe sevmem ki.
Afiyetolsun canimmHayirli akşamlar kızlar...
2 Nisan Cuma menüsü
Kahvaltı
peynir
zeytin
Yesillik
1 yemek k. Tahin pekmez
ara
2 top dondurma
1 adet gong
Ara
Sade Türk kahvesi
Kuru meyve
Akşam
karnıyarık
4 y.k. bulgur pilavı
1 bardak ev limonatasi
Su 2.5 litre
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Ara
1 bardak kakaolu süt
2.Ara
4 hurma
çay
aksam 19.00
mangal eti
Salata
Sade soda
Ara
Su 2 litre
spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Sana destek cikip, yorum yapammi1tane tabak düşün büyük 2kasik et misal 2kofte, yada herneyse neyiyosan yaninada bol salata zaten 1aksam yemeğinde yeterli diye düsünuyorum ayranla falan,sadece sanada demiyorum canim genelde oyle bugun menuler ama ben yorum yapinca kötü algilaniyorum busfer de yorum yapasim gelmiyo
Valla yorum yaptim sadece bir kisi benim yorumuma döndu odaSana destek cikip, yorum yapammi
Menuleri okuyunca zor tuttum kendimi
yorum yapsan ne guzel olurSana destek cikip, yorum yapammi
Siz yorumlamazsınız biz nasıl zayıflayacaz biz burda birbirimize yardımcı olmak için bir takımız ben çok şey ögrendim burda çok yalnıştan döndüm.Sana destek cikip, yorum yapammi
Valla yorum yaptim sadece bir kisi benim yorumuma döndu odaKmsl Hnd okadar gerisi tınlamadi bile bu bundan boyle oldu bile demedi nediyimki aslinda günlükler var orda rahatca yiyebilirler bizdende giden olduya
Kesinikle katiliyorumSiz yorumlamazsınız biz nasıl zayıflayacaz biz burda birbirimize yardımcı olmak için bir takımız ben çok şey ögrendim burda çok yalnıştan döndüm.
Ay olur mi hiç. Çok doğru yorumlar yapiyosun canım. Amaç zayiflamaksa tabiki menülere dikkat edeceğiz, yorumları önemseyip, çeki düzen vereceğiz. Iyiki varsın canım, teşekkür ederiz bizlerle ilgilendiğin için.Valla yorum yaptim sadece bir kisi benim yorumuma döndu odaKmsl Hnd okadar gerisi tınlamadi bile bu bundan boyle oldu bile demedi nediyimki aslinda günlükler var orda rahatca yiyebilirler bizdende giden olduya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?