Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Kaptanım pek aktif değilim tadilat tamamıyla bitmedi az is kaldi oda önümüzdeki haftaya tamamlanacak. Bende bu esnada halıları yıkamaya yolladım yiknaacaklari yıkamaya başladım sonrasında ev boyanip düzenlenecek veee inşallah bahar temizliğimde bitmiş olucak bu esnada Bende rahat ederim..

Selam kızlar bugün hava güzeldi küçük bir piknik yaptık siteye yakın malum yasak var
Menüm sabah
1 h. Yumurta
1 dilim süzme peynir
1 kş kaymak
2 zeytin
Domates salatalık
Maydanoz

Ara
2 kuru incir
Kiraz sapı cayı

Piknikte 16.00
1 dilim pizza
1 avuç kuruyemiş
3 kupa çay

2 lt su daha içerim

Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii

Kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim

Arkadaslar size cuma günü zaten tarti sonrasi ödül veriliyo ne istiyosaniz abartmadan yiyin dendi hadi cumayi gectim cumartesi yaptiniz daha sonra diger günlere sıçradı buda pazartesi bize artı olarak dönüyor,şimdi biz neden burdayızı düsünelimmi azcık hedefimiz neydi mesela zayiflamakmi yoksa kilo almakmi,zayiflamaksa biraz dikkat etsek artik, artı gelcem ben yicem diyosanizda bugunden itibaren biraksin günlüklere gidebilirsiniz bu lafımin üstunede Zipzip- hicbirsey demicegini biliyorum isterseniz kötü algilayin yorum yapin
Herkese iyi geceler

Valla menü yazacagim zaman kirk defa düşünüp öyle yiyorum...uygun olmayan bisey yedigimi yazmaya utandığım icin yemiyorum...kendi kizimin dogum gunu pastasından yemedim ben...
Katılıyorum canım. Kısır yedim bugün mesela, yarim çay bardağı bulgur ölçtüm. Bol yeşillik koydum,ona rağmen sorun olacak mi diye tedirgindim. Hesap verme hissi beni durduruyor.
Afiyet olsun canım

Kesinlikle katiliyorum dediklerine canım

Iyi geceler

Senin bu lafını kimse kötü anlamayacaktır canım. Samimiyetine herkes güveniyordur bence. Biz iki gram verelim diye takımı ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Her kelimende haklısın. Iyi geceler

İyi akşamlar herkese cuma menümü yazsyım ilk önce
Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
4 zeytin
3 tane Beypazarı kurusu
2 dl çavdar ekmeği
Ara 3 hurma kahve
Akşam 19
50 Gr kadar tandır
3 kaşık pilav
Salata
1 dl kek
Su 1.5 lt

Afiyet olsun canım

Cumartesi menüsü
Sabah 10
3 tane Beypazarı kurusu
1 yumurta
2 kb kadar beyaz peynir
3 zeytin
Domates yarım
Arada 2 galeta çavdarlı 3 hurma kahve
Akşam 19
3 parça şinitsel
Salata
Tortellini 4 kaşık kadar mantar soslu
3 hurma
Su 2 ye tamamlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…