Canımsın tebrik ederim çok iyi gidiyorsunTeşekkür ederim kaptqnım
ÖrnekValla menü yazacagim zaman kirk defa düşünüp öyle yiyorum...uygun olmayan bisey yedigimi yazmaya utandığım icin yemiyorum...kendi kizimin dogum gunu pastasından yemedim ben...
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugün hava güzeldi küçük bir piknik yaptık siteye yakın malum yasak var
Menüm sabah
1 h. Yumurta
1 dilim süzme peynir
1 kş kaymak
2 zeytin
Domates salatalık
Maydanoz
Ara
2 kuru incir
Kiraz sapı cayı
Piknikte 16.00
1 dilim pizza
1 avuç kuruyemiş
3 kupa çay
2 lt su daha içerim
Eki Görüntüle 2816546
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Kolay gelsin canimKaptanım pek aktif değilim tadilat tamamıyla bitmedi az is kaldi oda önümüzdeki haftaya tamamlanacak. Bende bu esnada halıları yıkamaya yolladım yiknaacaklari yıkamaya başladım sonrasında ev boyanip düzenlenecek veee inşallah bahar temizliğimde bitmiş olucak bu esnada Bende rahat ederim..
Afiyet olsun canimSelam kızlar bugün hava güzeldi küçük bir piknik yaptık siteye yakın malum yasak var
Menüm sabah
1 h. Yumurta
1 dilim süzme peynir
1 kş kaymak
2 zeytin
Domates salatalık
Maydanoz
Ara
2 kuru incir
Kiraz sapı cayı
Piknikte 16.00
1 dilim pizza
1 avuç kuruyemiş
3 kupa çay
2 lt su daha içerim
Eki Görüntüle 2816546
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Katılıyorum canım. Kısır yedim bugün mesela, yarim çay bardağı bulgur ölçtüm. Bol yeşillik koydum,ona rağmen sorun olacak mi diye tedirgindim. Hesap verme hissi beni durduruyor.Valla menü yazacagim zaman kirk defa düşünüp öyle yiyorum...uygun olmayan bisey yedigimi yazmaya utandığım icin yemiyorum...kendi kizimin dogum gunu pastasından yemedim ben...
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugün hava güzeldi küçük bir piknik yaptık siteye yakın malum yasak var
Menüm sabah
1 h. Yumurta
1 dilim süzme peynir
1 kş kaymak
2 zeytin
Domates salatalık
Maydanoz
Ara
2 kuru incir
Kiraz sapı cayı
Piknikte 16.00
1 dilim pizza
1 avuç kuruyemiş
3 kupa çay
2 lt su daha içerim
Eki Görüntüle 2816546
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Teşekkür ederim zeynomCanımsın tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
Kesinlikle katiliyorum dediklerine canımArkadaslar size cuma günü zaten tarti sonrasi ödül veriliyo ne istiyosaniz abartmadan yiyin dendi hadi cumayi gectim cumartesi yaptiniz daha sonra diger günlere sıçradı buda pazartesi bize artı olarak dönüyor,şimdi biz neden burdayızı düsünelimmi azcık hedefimiz neydi mesela zayiflamakmi yoksa kilo almakmi,zayiflamaksa biraz dikkat etsek artik, artı gelcem ben yicem diyosanizda bugunden itibaren biraksin günlüklere gidebilirsiniz bu lafımin üstunedeZipzip- hicbirsey demicegini biliyorum isterseniz kötü algilayin yorum yapin
Herkese iyi geceler
Senin bu lafını kimse kötü anlamayacaktır canım. Samimiyetine herkes güveniyordur bence. Biz iki gram verelim diye takımı ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Her kelimende haklısın. Iyi gecelerArkadaslar size cuma günü zaten tarti sonrasi ödül veriliyo ne istiyosaniz abartmadan yiyin dendi hadi cumayi gectim cumartesi yaptiniz daha sonra diger günlere sıçradı buda pazartesi bize artı olarak dönüyor,şimdi biz neden burdayızı düsünelimmi azcık hedefimiz neydi mesela zayiflamakmi yoksa kilo almakmi,zayiflamaksa biraz dikkat etsek artik, artı gelcem ben yicem diyosanizda bugunden itibaren biraksin günlüklere gidebilirsiniz bu lafımin üstunedeZipzip- hicbirsey demicegini biliyorum isterseniz kötü algilayin yorum yapin
Herkese iyi geceler
Afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese cuma menümü yazsyım ilk önce
Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
4 zeytin
3 tane Beypazarı kurusu
2 dl çavdar ekmeği
Ara 3 hurma kahve
Akşam 19
50 Gr kadar tandır
3 kaşık pilav
Salata
1 dl kek
Su 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?