Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
Sabah 12:00
Menemen
2 dilim tb ekmegi
Pwynir zeytin
Sekersiz cay
Kaymak Bir tatli k recel
Aksam18:00
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Fırında balık
Ara
Yesilcay
3 kuru kayısı
2 lt su
Spor Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210403-221241_Pedometer Step Counter.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 17
Afiyet olsun canım snitzel kızartma degildir dime
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kizlar

Adimlarinizi sabah en gec 9 a kadar atin yarin hesap yapacagiz
Bakalim kazanacak miyiz
Iyi geceler canım. 18bin yaptım 20bin olcak mi bakalım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım tekrardan:)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 40 bin deme heee

Afiyet olsun canım. Kimle rakipsin.

Dün menü yazamadım temizlik yaptım öğleden sonra öğretmen geldi akşam üzeri de düğün vardı yakın olmasa gitmezdim Allah'tan kalabalık değildi akşama pert olmuşum uyuyup kalmışım koltukta
Bugünde büyük oğlumun ehliyet sınavı vardı kazandı şükür yarında kızımın MSÜ sınavı var kızım çok heyecanlı sakinleştirmek için kırk takla attım uyudu şimdi
Aşırı heyecanlı bi kız sınav stresi yapıyor hocalar Allah yardımcınız olsun demiş kafasında ne yaşıyorsa anneeee hocalar böyle dedi çok heyecanlandım deyip taktı bunu hayır ya kendini deneyecek sadece ona asker ol Subay ol diyen yok ki anlamıyorum

İyi akşamlar
Sabah yumurtalı menemen 3 zeytin 2 dilim peynir 1 büyük dilim çavdar ekmeği
Akşam 1 kase 2 kepçe mercimek çorbası içine küçük bir patates koymuştum. 1 tabaj ıspanak yemeği içinde pirinç vardı ama az sarımsaklı yogurt 1 dilim çavdar ekmeği.
3 litre su adımı yatmadan atarım biraz evde yürüycem yada 15 dk leslie yaparım çayımı içince
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Afiyet olsun canım

Allah gönlüne göre versin inşallah canım çocuklarının. Kolay gelsin
Afiyet olsun canım

Çok doğru söylüyorsun canım asla yanlış algılamıyorum haklisin burada herkes birbirine mukayyet olmalı bir sorumluluk var hepimizin üstünde biz bu yola tek baş edemediğimiz için birlikte çıktık amacımız kilo vermekse buna uygun yemekler yeyip içeceğiz herkes bunun bilincinde olunca sıkıntı olacağını düşünmüyorum ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim kaptanlarim iyi ki varsınız

Afiyet olsun kıslar
Oglunun gözü aydın kazasız belasız sürüşleri olsun insaAllah. Kızına da Allah zihin açıklığı versin canım sınavı su misali kolayca akıp geçsin insaAllah
Afiyet olsun canım

Hayırlı geceler

Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 11:00
Meyveli gevrek + süt

Ara öğün
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 14:30
Bir avuç beyaz leblebi

Ara öğün
Elma armut

Akşam 19:30
Ispanak yemeği + yoğurt
Tam buğday ekmeği bir dilim

Yatmadan önce 21:30
Bir avuç kuruyemiş
Yeşil çay

Su : 4 lt
Spor : yok

Ben diyete adapte olamadım sanirim takimin motivasyonunu bozmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…