Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam bayanlar
Bende diyetisyene gidiyorum
3 ana öğün
2 de ara öğün verdi
Kafam karıştı şimdi
Ara öğünleri çıkartayım mi bilemedim
Canim doktora gitmissin zaten onun listesinle ilerle ama tokum bitane ara ögunu cikarcam dersen çıkarta bilirsin

Selam bayanlar
3 ana öğün
2 de ara öğün verdi
Kafam karıştı şimdi
İlk hafta bu şekilde dene eger belirgin bir kilo vermezsen. Diger hafta ara ögün çıkarırsın ama sen hiç spor yürüyüş yapmıyorsun engel olabilir kilo vermene doktorun da dedigi gibi 45 dk yürüyüş

Adim sayar indirmişsin yavas yavas artirirsin adimlarini
Gunluk en az 10.000 adim oneriyorlar saglikli yasam icin
8000 den sonra narin kemiklerim sisko bedenimi tasiyamadigi icin isyan ediyor
Selam kizlar Parka geldim kuccugumle Buyukle ortanca grip oldu Tabi acaba korona mi diyw tedirgin olmuyor değilim hayırlısı bakalım
su ara var birsry ama koronami nedir belli değil eltimin buyuk oglu hasta köpek gibu geziyorlat disarda koronadit kesin diye atti odaya nezle gibi birsey testi negatif cikmis ama yinede almıyor ortak alana en güzeli simdi mutasyonlusu en cok çocukları etkiliyormus

Bizim evin karsisinda park var çocuk dolu simdi
Burada da sokak dolu bi biz icerdeyiz hep icerdeyiz heppp
Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Aman cikma evde yap sporunu buluttan nem kapiyorlar
Burası da güneşli ama rüzgarlı bende korktum hasta olur diye geldim eve
Yagmir yağacak az sonra
Kaptanım banada varmi ödül Hadi yap bı guellik su garibe
Dun yediklerin neydi kuzum :)
Bence diyetisyenin ne diyorsa uygula az çok kendini biliyor insan ben 5 ogunlr kilo veremem ama ilk basladigimda diyetisyenle 6 öğünde kilo vermiştim . Ki insülin direncini 6 öğün+ sporla kirdim ama en onemlisi spor ve gi düşük beslenmek. Uzun açlık sonrasi saldırıyorsan ara ogunlu devam etmelisin burda kirk kisi var kirkindan ayri ses cikar tipki kirk doktordan da ayri ayri oldugu gibi . Kendini takip et nerede kopma yaşıyorsun
Selam bayanlar
3 ana öğün
2 de ara öğün verdi
Kafam karıştı şimdi
Diyetisyenini dinle boşuna para vermedin sonucta kacamak yoksa 3-5 fark etmez alinan kalori sana göre ,uygula cok geliyorsa söylersin düşürür

Gunaydinnnnn

Yatakta gözünüzü acmadan esinizin busesiyle uyanip
Elinde kahvalti tepsisi, mis gibi kokan kizarmis ekmek ve kahveyle
Yaninda kirmizi bi gülle uyanan varmi

Ben uyanmadimda
14 yıllık evliliğimde bir defa gördüm canım . İlk ve son oldu. Ameliyat sonrasıydi 14 Şubat'ta yapmıştı yıllar önce doktor moral önemli demişti, göğsümde kötü huylu bulgular çıkmıştı. Yoksa onu da göremezdim.
İnşallah bizim kızların kocaları yapar

İlk hafta bu şekilde dene eger belirgin bir kilo vermezsen. Diger hafta ara ögün çıkarırsın ama sen hiç spor yürüyüş yapmıyorsun engel olabilir kilo vermene doktorun da dedigi gibi 45 dk yürüyüş
Haftada 3 gün yapabiliyorum
Oda bisiklet çalıştığım içinde adım sayım hiç olmuyor

Amme hizmeti nedir işte cevabı

Canim doktora gitmissin zaten onun listesinle ilerle ama tokum bitane ara ögunu cikarcam dersen çıkarta bilirsin
21:30 ara öğünü yapmiyordum
Aksam tok hissediyordum kendimi
yemedim diye kızdı şimdi yemeye çalışıyorum

21:30 ara öğünü yapmiyordum
Aksam tok hissediyordum kendimi
yemedim diye kızdı şimdi yemeye çalışıyorum
Sen dr. Ne diyosa yap canim senin kilona ve metabolizmana göre liste hazirliyo çünkü

Afiyet olsun canım
Aman aman boşver canım hastalık kolay geçmiyor benim kızlar 3 haftadır bi hastalar bi değiller düzelmediler daha ya ne biçim bir hastalık anlamadım gitti
Ahh çok zor valla canım. Allah yardımcınız olsun
Burası da güneşli ama rüzgarlı bende korktum hasta olur diye geldim eve
Iyi yapmışsın canım.
Geçmiş olsun canım. Muhteşem yürüdün. İnşallah devamı gelir.
Sen daha muhteşemdin. Inşallah canım ama.bugun tik yok bendr
Selam bayanlar
3 ana öğün
2 de ara öğün verdi
Kafam karıştı şimdi
Bence denemelisin canım.
Yaris bitti diye adim atasim yok 6 gündür guzel adim atmistim
Benimde canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…