Kırdın mı 64 ü sanki öyle gibiOlur yarışalım o zaman
Bu hafta tehlikeli geliyorum biraz ama dikkat et
@SATURN71 ablacığım bizide al listene
Belki de rehavete kapılman için yapıyorumdurİnşallah canım. Ben gaza getirmek için konuşuyorum. Hemen teslim oluyorsun. Bana "senn beni nasıl yeneceksin ezer geçerim" demen lazım.
Amin canım inşallahZaten pek fazla bir kilon da yok canım ama sen yinede dikkat etmeye çalış inşallah buraya bir bebek k müjdesi verip dönersin
Biliyordum iyi geleceğini...Ben Yarım çay kaşığı koydum da fena oldum birazise yaradı ama cidden iyiyim şu an çok şükür
Afiyet olsun canım
Inşaallah buraya en kısa zamanda gelirsin canım görüşürüz kendine cok iyi bak ve saglikli beslen olur mu Allah a emanet ol
Bak sennnn. Sence öyle bir ihtimal var mı? İyimserliğin bana Polyannayi hatırlattı.Belki de rehavete kapılman için yapıyorumdur
Ohh iyi yapmışsın... lüzumsuz şeylerBende geçtiğimiz ay, 7 yıla yakın bir arkadaşlığa ambargo koydum. Esimin cocukluk arkadaşlarıydı karı-koca, evlendikten sonra sürekli gelip giderdik. Benim yalnızlık hissimi azaltiyordu, hep ben alttan alan taraftım. Esim yanlış giden şeyleri söylese dahi, boşver deyip göz yummasini sağlamaya calistim. Cunku baska kim vardi ki
Normalde böyle değilimdir. Hatta benim bir hatam olmamasına ve resmen aptal yerine konumlama rağmen mide bulantısı hissi yaşadım bir süre. Ben bunu yapamam, ne olursa olsun görüşmeliyiz dedim. Ama vakit geçtikçe kendime ve eşime ne haksızlıklar etmişim dedim.
Ankara da maalesef gidip gelmeli tek arkadaşlığımdı. Onun dışında arkadaşlarım var ama hep telefon üzerindendi. Şimdi iyiki de tavır koydum diyorum. Yoksa hala aptal yerine konacaktık.
Kaplumbağa ile tavşanın hikayesini bilir misin yeğenBak sennnn. Sence öyle bir ihtimal var mı? İyimserliğin bana Polyannayi hatırlattı.
Kaplumbağa ile tavşanın hikayesini bilir misin yeğen. (Ramiz dayı sesiyle okunacak)
Ablaaa bakiyorumda sulaniyosun herkese onun adı pelikan bikere
Amin insaAllah ablacığım hepimizin öyle geçsinBiliyordum iyi geleceğini...ablasının tompalakı saglikla geçsin günün tatlım...
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 11:00
Sucuklu yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim Köy ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 16:00
İki tane fırında patates
Yanında az peynir
Ara öğün
Hibuskus çayı
Akşam 19:30
Köfteli patlıcan
Yoğurt + salata
Yatmadan önce 21:30
10 adet kuru üzüm
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : yok
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 11:00
Sucuklu yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim Köy ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 16:00
İki tane fırında patates
Yanında az peynir
Ara öğün
Hibuskus çayı
Akşam 19:30
Köfteli patlıcan
Yoğurt + salata
Yatmadan önce 21:30
10 adet kuru üzüm
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : yok
Ben ne hikayeler biliyorum yeğennnnn.( İstenilen sesle okunabilir)Kaplumbağa ile tavşanın hikayesini bilir misin yeğen. (Ramiz dayı sesiyle okunacak)
Ben ne hikayeler biliyorum yeğennnnn.( İstenilen sesle okunabilir)
Eğleniyoruz ne yapım canım ya. Kafamda huni.ayyy bunlar kafayi yedi
Halaya selamlarEğleniyoruz ne yapım canım ya. Kafamda huni.
Sporda yok. Haladayiz. Can sıkıntısı.
A.selam dedi, sonra kafa mı buluyorsun dedi.Halaya selamlar
Temizlik yapmaktan spora halim kalmadı canm yoksa istedim ama isler bitmediAfiyet olsun canım
Hafta sonu calisiyor musun spor ekleyemez misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?