Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canım o ne olursan ol yine gel salı görüşürüz o zaman insallah

İyi akşamlar kızlar bugün pikniğe gittik akşam da e okul işlerimi hallettim. Bir de grip olmuşum çok halsizim. Yarın da aşı olacam inş.menümü yazayım
Kah 11 peynirli salata
1 haş yumurta

Akşam 4
Izgara sucuk
Tavuk
Ayran yeşillik
Biraz yufka ekmek
Ara yarım çay b çerez

N Nidsalii

Adım en alttaki 5 888

Bugünün menüsü kahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta , yarım domates ,yarım slaata ,4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara türk kahvesi
Öğlen 14.00
Salata , pirasa yemegi
Ara 16.30
1 elma
Akşam 19.30
Salata ,1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 biber dolması
2.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84

Teşekkürler liste için canım. Çok iyi ilerliyorsunuz kızlar maşalla. Benim sonuç da çok iyi. Duruyor duruyor birden veriyorum ben iki haftaya yine güzel sonuç alırım inş.

pazar menusu

8.00 sirkeli balli su
10.00 1 dilim kasar peynirli yumurta maydonoz salatalik domates 2 dlm peynir 3 zeytin 1 dlm cavdar

11.00 yesilcay
15.00 yesil mercimek yemegi 5 ykve yogurt
18.00 8,9 tane fındik 2 kuru kayisi
21.00 1 fincan sutlu turk kahvesi

su 2,5 lt
spor.
30 dk eva bol hareketli
60 bolgesel (karın )
15 dk leslie(30dk video actim sesini kisıp bu sefer mezdeke yerine halay muzigi actim .. baktım halay oynamak istiyorum lesliyi kapadım )
15 dk halay

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River

Hayırlı geceler. Bugünün menüsü geç saate kaldı ama yarına bırakmayayım yazayım da yatayım
Kahvaltı 12
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
1 Haşlanmış yumurta
1 çatal kaymak
1 tk tahin pekmez
Domates, salatalık, maydanoz

Ara 16
Yarım ayva

Akşam 19
6 yk etli nohut yemeği
6 yk bulgur pilavı
Salata ayran

2 lt su

afiyet olsun arkadaşımm

Canım sen iki öğün beslenemezsin. İnsülin direnci nedeniyle uzun süre aç kaldığında şekerin yükselir. Benim sabahları açlık şekerim 150 çıkıyordu. Düzenli ve sağlıklı beslenerek bu durumu düzelttim. Bunları yaparken ilaç kullanmana gerek yok. Benim şeker ölçüm cihazım var. Ben alırken çok pahalı değildi. Yan malzemeleri sigorta veriyor. Ben ölçum yaptığım için, diyete başladıktan iki hafta sonra ilacı bıraktım. Senin de almanı tavsiye ederim. Metformin kullanmadım. Glukofen kullandım. Etkin maddesi metformin. Her ilaç herkese aynı etkiyi göstermiyor. Vitamin değerlerine de baktır. D vitamini ve B12 özellikle.
İnsülin direnci şeker hastalığı bile sayılmaz. Sadece kılondan dolayı böyle. Lütfen moralini topla. Çok iyi gidiyorsun. Bütün bunlar beyninin ürettiği bahaneler. Çünkü beyin alışkanlıkları bırakmak istemez.
Not. Şekeri eczanelerde ölçüyor. Sabah aç karnına baktirabilirsin.
Pandemi nedeniyle bakmıyor olabilirler.

allah yogunluk varr kolay gelsinnn
Teşekkürler liste için canım. Çok iyi ilerliyorsunuz kızlar maşalla. Benim sonuç da çok iyi. Duruyor duruyor birden veriyorum ben iki haftaya yine güzel sonuç alırım inş.
bence cok iyi ilerlemissin moraliniz yuksek olsun bazen duraklama olabilir

Benim başladığım kilo da başlamışsin...Maşallah iyi gidiyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…