Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kackaloribu canım regl olmak istediğim zaman soğan suyu içiyordum canım ama şişlik yapar mı bilmiyorum
Soğan suyunun tadı nasıl acaba. olamazsam akşam yapayım
süpersin canım. akşam hafif geçirince sabah mutlaka eksi geliyor gerçekten. tabi gün içinde dikkat etmekte çok önemli. tebrik ederim.
Çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. Artık vakalar inanılmaz yüksek.. her an tetikte bekliyoruz olduk mu diye.. umarım çok kolay atlatırsınız..
81.70 ile sabitim, bence iyi bir şey, 2 gündür 82.10 çıkıyordum. Bu hafta kıracağım bu direnci inşallah
Tebrikler canım..
Günaydın kızlarrrrrr
Bu sabah çok mutluyum
Haftaya eksiler ile başladım
Harikasın canım.
Günaydın canım ❤
Maydanoz suyu da icebilirsin
Akşama kadar olmazsam maydanoz, soğan ne varsa deneyeceğim artık.
Günaydın sevgili takımdaşlarım
Haftaya +100 gr ile başladım gece sahur yaptığım için böyle oldu diye düşünüyorum cumaya düzelir insaAllah
Canım oruçlusun normal, Allah kabul etsin.
Evet canim seviyorum.erken kalkmayı...spor yapıyordum 30 dk. Bugun üşendim tv çalışmadı telefondanda yapmak istemedi canim...odevini yapmamış ogrenci modundayin icin rahat değil
Tv neden çalışmadı acaba? inşallah bozulmamıştır. Akşama çok daha yaparsın sporunu da.

Aynen canım teşekkür ederim rakibeciğim

Mibox var...kumanda calismadi...herhalde pili falan bitti..eve gidince yapacagim ins...vicdanen o zaman rahatlicam

Aaa öyle mi onu bilmiyordum kaptanım
Artık 4 gibi bi tartılıp iletirsin bize
Mibox var...kumanda calismadi...herhalde pili falan bitti..eve gidince yapacagim ins...vicdanen o zaman rahatlicam
Anladım canım, olabilir. Benim kollarım ağrıyor nedense. Ctesi 20bin adım yapınca vücudum hala kendinde değil. Şaşırdı tabi, bu da kim neler oluyor dedi

Artık 4 gibi bi tartılıp iletirsin bize

Anladım canım, olabilir. Benim kollarım ağrıyor nedense. Ctesi 20bin adım yapınca vücudum hala kendinde değil. Şaşırdı tabi, bu da kim neler oluyor dedi
arada bi herkese şaşırtma lazim...iyi olmus...o saskinlikla iyi yag yakar

Sabah 12.30
2 dilim tbe ile tost zeytin yeşillik

ara 16.00 1 elma 8 badem

akşam 18.30
6 et köfte 5 ızgara yeşil biber bol salata 1 bardak ayran 1 dilim tbe
2 lt su
Spor 6311 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii

Afiyet olsun kizlar

Çok büyük geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…