Soğan suyunun tadı nasıl acaba. olamazsam akşam yapayımkackaloribu canım regl olmak istediğim zaman soğan suyu içiyordum canım ama şişlik yapar mı bilmiyorum
süpersin canım. akşam hafif geçirince sabah mutlaka eksi geliyor gerçekten. tabi gün içinde dikkat etmekte çok önemli. tebrik ederim.Kızlar bu arada dün sabah öğlen normal diyet besledim akşam yemek yapmaya üşendim haşlanmış karqbuğday vardı içerisine 1 elma rendeledim yoğurt koydum 1çay kaşığı da tarçın öyle yedim o yüzden eksi geldi bence
Çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. Artık vakalar inanılmaz yüksek.. her an tetikte bekliyoruz olduk mu diye.. umarım çok kolay atlatırsınız..Günaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Gece küçük kızımda ateslendi huzursuz du galiba 3 çocuğum dada var şuan
Bugün filyaskon ekibi gelir bakalım ne diyecekler
Tebrikler canım..81.70 ile sabitim, bence iyi bir şey, 2 gündür 82.10 çıkıyordum. Bu hafta kıracağım bu direnci inşallah
Harikasın canım.Günaydın kızlarrrrrr
Bu sabah çok mutluyum
Haftaya eksiler ile başladım
Akşama kadar olmazsam maydanoz, soğan ne varsa deneyeceğim artık.Günaydın canım ❤
Maydanoz suyu da icebilirsin
Canım oruçlusun normal, Allah kabul etsin.Günaydın sevgili takımdaşlarım
Haftaya +100 gr ile başladım gece sahur yaptığım için böyle oldu diye düşünüyorum cumaya düzelir insaAllah
Tv neden çalışmadı acaba? inşallah bozulmamıştır. Akşama çok daha yaparsın sporunu da.Evet canim seviyorum.erken kalkmayı...spor yapıyordum 30 dk. Bugun üşendim tv çalışmadı telefondanda yapmak istemedi canim...odevini yapmamış ogrenci modundayin icin rahat değil
Aaa öyle mi onu bilmiyordum kaptanımGünaydın canım ❤
Ramazanda 3 -4 gibi tartiliyoruz canim erken tartilmissin kesin eksidesindir
Aynen canım teşekkür ederim rakibeciğimSoğan suyunun tadı nasıl acaba. olamazsam akşam yapayım
süpersin canım. akşam hafif geçirince sabah mutlaka eksi geliyor gerçekten. tabi gün içinde dikkat etmekte çok önemli. tebrik ederim.
Çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. Artık vakalar inanılmaz yüksek.. her an tetikte bekliyoruz olduk mu diye.. umarım çok kolay atlatırsınız..
Tebrikler canım..
Harikasın canım.
Akşama kadar olmazsam maydanoz, soğan ne varsa deneyeceğim artık.
Canım oruçlusun normal, Allah kabul etsin.
Tv neden çalışmadı acaba? inşallah bozulmamıştır. Akşama çok daha yaparsın sporunu da.
Mibox var...kumanda calismadi...herhalde pili falan bitti..eve gidince yapacagim ins...vicdanen o zaman rahatlicamSoğan suyunun tadı nasıl acaba. olamazsam akşam yapayım
süpersin canım. akşam hafif geçirince sabah mutlaka
Tv neden çalışmadı acaba? inşallah bozulmamıştır. Akşama çok daha yaparsın sporunu da.
Artık 4 gibi bi tartılıp iletirsin bizeAaa öyle mi onu bilmiyordum kaptanım
Anladım canım, olabilir. Benim kollarım ağrıyor nedense. Ctesi 20bin adım yapınca vücudum hala kendinde değil. Şaşırdı tabi, bu da kim neler oluyor dediMibox var...kumanda calismadi...herhalde pili falan bitti..eve gidince yapacagim ins...vicdanen o zaman rahatlicam
Artık 4 gibi bi tartılıp iletirsin bize
Anladım canım, olabilir. Benim kollarım ağrıyor nedense. Ctesi 20bin adım yapınca vücudum hala kendinde değil. Şaşırdı tabi, bu da kim neler oluyor dedi
Sabah 12.30
2 dilim tbe ile tost zeytin yeşillik
ara 16.00 1 elma 8 badem
akşam 18.30
6 et köfte 5 ızgara yeşil biber bol salata 1 bardak ayran 1 dilim tbe
2 lt su
Spor 6311 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Menu
Sabah
1 tam bugday sandvich ekmeğine 2 dilim kasarla tost
Domates
Ara
Sütlü kahve
3 kare bitter
Aksam
5 kofte
Salata
1 bardak ayran
Su:3 lt spor: 45dk Leslie (boosted+ happy walk)
Adimlarda asagida
Eki Görüntüle 2817331
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Tutku44
İyi akşamlar kızlar bugün pikniğe gittik akşam da e okul işlerimi hallettim. Bir de grip olmuşum çok halsizim. Yarın da aşı olacam inş.menümü yazayım
Kah 11 peynirli salata
1 haş yumurta
Akşam 4
Izgara sucuk
Tavuk
Ayran yeşillik
Biraz yufka ekmek
Ara yarım çay b çerez Eki Görüntüle 2817362
@Nidsalii
Adım en alttaki 5 888
Bugünün menüsü kahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta , yarım domates ,yarım slaata ,4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara türk kahvesi
Öğlen 14.00
Salata , pirasa yemegi
Ara 16.30
1 elma
Akşam 19.30
Salata ,1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 biber dolması
2.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
pazar menusu
8.00 sirkeli balli su
10.00 1 dilim kasar peynirli yumurta maydonoz salatalik domates 2 dlm peynir 3 zeytin 1 dlm cavdar
11.00 yesilcay
15.00 yesil mercimek yemegi 5 ykve yogurt
18.00 8,9 tane fındik 2 kuru kayisi
21.00 1 fincan sutlu turk kahvesi
Eki Görüntüle 2817373
su 2,5 lt
spor.
30 dk eva bol hareketli
60 bolgesel (karın )
15 dk leslie(30dk video actim sesini kisıp bu sefer mezdeke yerine halay muzigi actim .. baktım halay oynamak istiyorum lesliyi kapadım)
15 dk halay
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii North River
Afiyet olsun kizlarHayırlı geceler. Bugünün menüsü geç saate kaldı ama yarına bırakmayayım yazayım da yatayım
Kahvaltı 12
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
1 Haşlanmış yumurta
1 çatal kaymak
1 tk tahin pekmez
Domates, salatalık, maydanoz
Ara 16
Yarım ayva
Akşam 19
6 yk etli nohut yemeği
6 yk bulgur pilavı
Salata ayran
2 lt su
Günaydın canım ❤Gunaydin
iNŞALLAHHHHarada bi herkese şaşırtma lazim...iyi olmus...o saskinlikla iyi yag yakar
Günaydın canımmGunaydin
Gunaydin canım artin cok degil cumaya eksiler gelecekGünaydın +100 ile başladım haftaya
Çok büyük geçmiş olsun canım rabbim şifa versinGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Gece küçük kızımda ateslendi huzursuz du galiba 3 çocuğum dada var şuan
Bugün filyaskon ekibi gelir bakalım ne diyecekler
bencede dün biraz çok yedim salataları ondan sanırım yoksa cumartesi daha az çıkmıştım tartıdaGunaydin canım artin cok degil cumaya eksiler gelecek
burada da serin, rüzgarlı ve bozuk bir hava var.Hava gene kapali burda sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?