harikasınnGünaydın kızlar mutlu haftalar
Haftaya - - 300 ile başlıyorum
Aaaa geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.Günaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Gece küçük kızımda ateslendi huzursuz du galiba 3 çocuğum dada var şuan
Bugün filyaskon ekibi gelir bakalım ne diyecekler
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınızGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Çok geçmiş olsunGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Günaydın canım insaAllah çarçabuk atlatırsınız Rabbim şifa versin hepinizeGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Günaydın canım ❤Günaydın.. .güzel güneşli enerjik bir gun olsun
Günaydın canım cok guzel eksi ile baslamissin ❤Günaydın kızlar mutlu haftalar
Günaydın canım ❤Herkese günaydın. Mutlu haftalar olsun
Bana mutlu gelmedi. Tam 3 gün geciken adet ve regl agrim var. Sabah tartım +350 gr gösterdi. Regl ödemi ama biliyorum. Cumaya kadar fazlasıyla hallederim.
Bu arada ne içsem acaba ya adet icin
Gunaydin canım ❤gunaaaydınnn herkeseee
Günaydın canım ❤Günaydın 6. Takımmmmmm.
Günaydın canım cook gecmis olsun Allah sifa versin insallah cok hafif atlatırsınızGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kızlarrrrrr
Bu sabah çok mutluyum
Haftaya eksiler ile başladım
Günaydın canım ❤Günaydın sevgili takımdaşlarım
Haftaya +100 gr ile başladım gece sahur yaptığım için böyle oldu diye düşünüyorum cumaya düzelir insaAllah
Ne güzel bi haber bu...harika bi giris yaptin hafta yaGünaydın kızlar mutlu haftalar
Evet canim seviyorum.erken kalkmayı...spor yapıyordum 30 dk. Bugun üşendim tv çalışmadı telefondanda yapmak istemedi canim...odevini yapmamış ogrenci modundayin icin rahat değilGünaydın canım. Baya erkencisin
Günaydın canım. harikasin
Cok.gecmis olsun...inş hafif atlatırsınız.Günaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Sabit gelmen guzel cumaya eksiler gelecek81.70 ile sabitim, bence iyi bir şey, 2 gündür 82.10 çıkıyordum. Bu hafta kıracağım bu direnci inşallah
günaydın canımmm allahım şifa versin insa tez zamanda atlatınn sen kendini nasil hissediyosunGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?