Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Artık 4 gibi bi tartılıp iletirsin bize

Anladım canım, olabilir. Benim kollarım ağrıyor nedense. Ctesi 20bin adım yapınca vücudum hala kendinde değil. Şaşırdı tabi, bu da kim neler oluyor dedi
Tamm canım ben de 35 bin yapınca topuğun acımış bugün iyiyim ama

Kıslar birşey danışacağım size benim büyük kızım 5.5 yaşında onu anasınıfına gönderiyorum ama malum istanbul kıpkırmızı iyice vakalar arttı kızımı okula gönderip göndermemekte kararsız kaldım ne yapayım bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız kızım çok üzülüyor sınıfını öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor üzülüyorum ama korkum daha baskın

@Tostombalakanne de oruçlu, kaptanım 3 4 gibi tartılmasını söyledi sende öyle tartılabilirsin canım. ama işe gidiyorsan nasıl olacak dediğin gibi onu bilemedim..
Tamm canım ben de 35 bin yapınca topuğun acımış bugün iyiyim ama
bugün iyiysen yine çılgın adımlar mı atacaksın demek bu bu arada bu hafta bir spor yarışı belirleyemedik galiba. artık ben evde kendi kendime tepineyim bari ne bulursam 3 - 5 tane hareketle
Hafta sonu kaçamak yapmadım aksine dikkat ettim.

tam 3 günde - 450 grm

Zipzip- E Elif_Eylul Penguen
süpersin canım. demekki tartı normalmiş

Ben yollamazdim

Jj yapsana canım ben april han yapacağım çılgın adımları mi sonraya saklıyorum

Canım benim oğlumla senin kız aynı yaşıtmış. Benim de normalde bu sene anaokuluna gördermem gerekiyordu ama kayıt yaptırmadık hiç. Çünkü eşimin alerjik astımı var. Kayınvalidemle teması var vs. mümkün olduğunca az risk almaya çalıştık. Evet evde sıkılmaları vs çok oluyor ama bu mutasyonlu virüs çocuklara da geçiyor. sonuçta vücutta nelere sebep olduğunu ilerleyen yıllar daha net gösterecek. Eğer fırsatım var, hallederim dersen göndermemen benim tavsiyemdir.

Jj yapsana canım ben april han yapacağım çılgın adımları mi sonraya saklıyorum
Aslında niyetimde jj var. ama anlamsız bir şekilde ctesiden sonra bacaklarımdan daha daha fazla kollarım ağrımış. akşam biraz jj, biraz leslie, biraz eva yapayım diyorum. eva da Cordelia cığıma hitaben

Ben de de var alerjik astım griplerim çok ağır geçer maalesef en iyisi uzaktan eğitim mümkünse onu konuşayım öğretmeniyle değilse okuldan alırım bu mutasyonlu virüs 0 9 yaş grubunu baya etkiliyor diye görmüştüm ondan beridir korkum var sınıfta maskeli mesafeli arada paravanli oturuyorlar ama hiç hiç riske girmemek lazım dediginiz gibi

Cocuk hastaneleri virüsten tıklım tıklımmıs arkadaslar canlari sıkılsın evde bosverin daha sonra çok üzülürsünüz
Off çok fena ama okulları tekrar uzaktan eğitime geçirmediler diye ben de vardır bi bildikleri dedim ama dün pazar olmasına rağmen vakalar 42 bin di bitsin artık şu illet 10 yaş yaşlandım stresten

Cocuk hastaneleri virüsten tıklım tıklımmıs arkadaslar canlari sıkılsın evde bosverin daha sonra çok üzülürsünüz
Aynen öyle canım. Benim oğlan da da bebeklikten beri bronsiolit tekrarlıyor o yüzden de tedirginim. Göndermiyorum
Sende kendini riske atma o zaman canım. Hepiniz için en iyisi bu olacaktır. Ankarada ortaokul ve liseleri tekrar uzaktan eğitime geçirdiler haftason7

En yüksek istanbul ama hiç bir gelişme yok kendi ipimizi kendimiz keseceğim mecbur konuşayım öğretmenimizle ona gore bir yol çizeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…