Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar doktordan geldim...hormon hapi verdi adettimin gelmesi icin...ins kilo aldirmaz....

ooyyyyyyyyyyyyyyy
kaç tane var içinde kaç günlük o

ben bekarlığımda sadece bir ay kullandım düzene girsin diye ve abartmıyorum tam dokuz kilo aldım
inşallah sen almazsın
düzene girdimi diye sor
evet girdi
sadece üç ay
sonra aynı tas aynı hamam
nasılki d.k. hapına başladım
işte asıl düzen şimdi oldu bende.....

14 günlük cnm...d.k hapi zaten kullaniyorum iki senedir...ama bu hormonlar icin..kullanmazsam mi acaba..?

14 günlük cnm...d.k hapi zaten kullaniyorum iki senedir...ama bu hormonlar icin..kullanmazsam mi acaba..?

aayyy ne bileeemmm d.k. hapı oalrak ne kulanıyorsunki sen
ben yasmin kullanıyorum doğumdan beri ve acaip memnunum
adet düzeldi
akne sivilce kalmadı tenim güzelleşti
bebek olmadı

hayırlı günler 6.takımın çıtırları .....:119:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm naz aeben safinaz nasılsınız.
diger sayfaya giremedim ben ondan buraya bi bakayım dedim ve sizi gördüm

aeben ablacım nerden gircem ya.montıgnac yazınca 2 sayfa çıkıyo sadece biri bu grup digeride 80-90 kilo arasındakilerin grubu başka yok :26::26::26::26:

aebenim ablam montiye devam cozutmak yok . 2 gündür niyetli olduğum için menüler düzensiz oldu biraz . bugünki menüyü yarın sabah yazacağım .

Son düzenleme:
aebenim ablam montiye devam cozutmak yok . 2 gündür niyetli olduğum için menüler düzensiz oldu biraz . bugünki menüyü yarın sabah yazacağım .

borçmu tutuyorsun nazlım ??.ALLAH kabuletsin ...
benimde var 4 tane ramazandan günler kısayken tutayım diyorum .

gözdem görünmüyor gelmiyormu?

borçmu tutuyorsun nazlım ??.ALLAH kabuletsin ...
benimde var 4 tane ramazandan günler kısayken tutayım diyorum .

gözdem görünmüyor gelmiyormu?

yok ablam muharrem ayı başlangıcı diye tuttum oruşları . benimde borçlarım var tutmaya başlasam fena olmaz hani... gözdem geçen cuma geldi ablam . iyi cadı . artık iş dışında bilgisayar kullanma ma kararı almış . ama arada gelip bakacakmış takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…