Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

80 çocuğum

26 yaşındayım kız ,klasik kayınvalide muhabbeti işte

babannemle beraber yaşıyolarmış köyde ilk zamanlar annemler

babannem demiş hastaneye göndermem ,giderseniz bir daha bu eve giremezsiniz diye

bizimkiler de gitmemiş 6 ay sonra da taşınmışlar zaten

84 lüsün yaniiiiiiiiiiiiiiiiii bendeeeeeeeeeeeeeeeee

hay senin o babaannenin ben ...... ellerinden öpeyim emi....

lan ya annene birşey olsa allah korusun ne demek eve giremezsiniz yaaaa yazık valla kadına yazık....

sende altı ay daha duraydın ya içerde bacım bu tembellikle kalırdın zate

sorma neler neler yaşamış annem bir bardak sütü bile vermiyomuş bana babannemde yalan söylüyolarmış gece babam midem ağrıyo süt içicem diye de öyle alıyolarmış sütü

ben de 84 lüyüüümmmmmmm
safişçim arkadaşım aradı canım yaa ondan yazamadım atanmış da sonunda onun müjdesini aldım..sonunda dedim ama bizden kaynaklı sebeplerden değildi zaten 2006 da lise matematik öğretmeni olarak mezun olduk ama 2008e kadar yani bizim 90üstü puanlarımız ölene kadar lise mat öğretmenşiğine kadro açmadılar..neyse şükür ki atanmış artık bir arkadaşım daha

sorma neler neler yaşamış annem bir bardak sütü bile vermiyomuş bana babannemde yalan söylüyolarmış gece babam midem ağrıyo süt içicem diye de öyle alıyolarmış sütü

aaaaa manyakmı o tövbe tövbeeee
neden peki annenimi istemiyordu?

eeeneeee sendemi bizlen aynı yaştasın

hadi melek evlendi kocayı aldı sıra çocukta iyi güzelde
peki ya sana ne demeliiiiiiiiiiiiiii
daha koca bulacan söz nişan nikah düğün
birde çocuğa sıra gelceeeekkkkk yatmasanaaa hareketlenseneee accıkkk yaaaa

arkadaşın adına da sevindim canımcım hayırlı olsun
Rabbim hakeden herkese yaşatsın bunu

safişşş bnim için olan şeleri göremedim resim çıkmadı

cnm ben 18 yasindayim..bir ay sonra 19 olucam

yarın evimin oldugu sitede baca temizliği varmış dogalgaz bacalarının. evde olunması ve baca temizleyicilerine yardım edilmesi rica olunu r diye bişey yazmışlar girişe bizim blokta hemen hemen herkes çalışan ne olacak bilmiyorum yani evde olmamıza ne gerek var anlamadım kızlar aranızda hiç bu durumu yaşamış olan varmı benim yarın işe gelmem gerek yaaa :96:

Son düzenleme:

Hiç başıma gelmedi valla güzelcim yaa bu konuda yarımcı olamıcam malesef
biz daha hiç yaptırmadık baca temizliği gerçi bu zaten ikinci kışımız bizim
sanırım pislik falan çıkacak diye evde olun diyorlar yada doğalgaz ya allah korsun belki beklenmedik bir durum olu diye önlem amaçlıdır....

bende sonradan pişman olmak istemiyorum bu yüzden öglene kadar dururum evde artık ne yapayım bugün olmadı site görevlisiyle bi konuşayım bakalım neden evde olunması gerekiyormuş bi ögreneyim

yaaa ooffffffffffffffffff
patlıyorum sıkıntıdan heeee
yazsanıza beee

deniiizzz sen hla maaşmı hesaplıyon kııı dağıtamadınmı daha paraları

bende sonradan pişman olmak istemiyorum bu yüzden öglene kadar dururum evde artık ne yapayım bugün olmadı site görevlisiyle bi konuşayım bakalım neden evde olunması gerekiyormuş bi ögreneyim

annen felan gitsin dursun evde işe gelmen gerekliyse ille ne olucak yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…