- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
elifçim safişçim içime dert oldu yaa canınız çekti diye inşallah akşama komşulardan falan yapan olurda getirirler aynı şehirde olsak bende toplanırdık akşama getirirdim size
elif hadi gözünaydın canım amma sıkıntı yapmıştır sana bu gecikme rahatlarsın inşallah
amoreee sen kaç yaşındasın canım daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım benim kardeşimde hormonlardan çekiyor kıllanmada oldu garibimde lazere gidiyor 2 yıldır
adet oldum nihayethaber edeyim dedim
benim komşum yok ki kimse getirmezbanane gönder banada çok istedi canım ağlarım ama
kuzucum keşke yakın olsaydık ,önce aşureleri yer sonra koşu bantlarına çıkardık
benim komşum yok ki kimse getirmezbanane gönder banada çok istedi canım ağlarım ama
hayırlısı elifim .
duyda inanma sen ve ben bi araya geleceğiz aşure yiyip koşu bandına çıkacagızhiç gerçekçi değil olsa olsa üstüne kahve içer saatlerce sohbet ederdik herhalde
bu 3. aşüre yılımız beraber elifim ....
şu koca kasenide unutmadım . tencerenin yarısını alırdı .
çok seviyorsun pişir bari cadı bi yerin şişecek .
3. aşure yılımız ve ben geldiğim kilonun üzerindeyim ne kadar utanç verici
nasıl pişircem :78: annem bile kendi kendine yapmamıştır daha hep annanem gelir yardıma
adet oldum nihayethaber edeyim dedim
elifçim safişçim içime dert oldu yaa canınız çekti diye inşallah akşama komşulardan falan yapan olurda getirirler aynı şehirde olsak bende toplanırdık akşama getirirdim size
elif hadi gözünaydın canım amma sıkıntı yapmıştır sana bu gecikme rahatlarsın inşallah
amoreee sen kaç yaşındasın canım daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım benim kardeşimde hormonlardan çekiyor kıllanmada oldu garibimde lazere gidiyor 2 yıldır
duyda inanma sen ve ben bi araya geleceğiz aşure yiyip koşu bandına çıkacagızhiç gerçekçi değil olsa olsa üstüne kahve içer saatlerce sohbet ederdik herhalde
woowwww haydn gözün aydın yarın doktor işi ayttı o halde
ay çok şükür yattı korkunç ya şu doktora gitmek
nette tarifleri var fıstıgım bakarsın ...kolay zor deyilki aşüre....
neyen kııssss neden o kadar korkuyorsun anlayamadım
jinekolojik muayeneden mi? :44:
safişçim 2 yıldır gidiyor ama 2 ayda 3 ayda bir falan lazer zaten tam çıkmadan görmediği için kılları arası uzun oluyor gitmelerinin
elif içim markası aşure çıkarmış puding paketleri gibi zerdeyle karıştırma ama üzerinde aşure yazıyor reklamlarda gördüm al eve giderken bi paket yap yeee yoksa sen yiyemedin diyeee ben buralarda perişan olacagım
safişçim 2 yıldır gidiyor ama 2 ayda 3 ayda bir falan lazer zaten tam çıkmadan görmediği için kılları arası uzun oluyor gitmelerinin
elif içim markası aşure çıkarmış puding paketleri gibi zerdeyle karıştırma ama üzerinde aşure yazıyor reklamlarda gördüm al eve giderken bi paket yap yeee yoksa sen yiyemedin diyeee ben buralarda perişan olacagım
ablacım hoşgeldin yapmak istedikten sonra dediğin gibi tarifler nette bir sürü ama bu üşengeçlikle kim totoyu kaldırıp yapacak
annem hep derdi iş olduğunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin diye
bende diyodum insan önce bir haber verir ,bakalım gelcem mi gelmicem mi ,zorla getirmişsiniz
2 günde doğmuşum ancak aheste ahesteanneme baya sancı çektirerek :78:
o zamandan belliymiş tembelliğim :78:
oooyyyyy yazık annneneeee
ben 10 saat dayanamadım sancıya anan iki gün beklemiş
tembeelll tembeeelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?