- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çokmu bence az yiyosun cumaya merak ediyorumSagol canim, yiyecektim ama cok sandim. bende yazarken cekindim cok mu yedim diye hatta.
Çokmu bence az yiyosun cumaya merak ediyorum
Yemek yanina 1dilim ekmek yogurt salata
Geçmedimi canın agrinYok valla o 2 3 kaşık zor geçti boğazımdan teşekkür ederim canım
Etkisini gösterir biran önce inşallah cnmAyyy kafayi yicem ön dişlerime vurdu gercekten ictim hap ama bakalim
Ayyy valla ilaci hemen al cidden sonra etki etmiyoArtık saat geç olduyiyemem ki. Belki kahve içerim. baş agrim çok fazla. Hareketleri yapayım da ilaç alır yatarım belki. Cumaya -500 den fazla gelsin insallaahh
Ayyy valla ilaci hemen al cidden sonra etki etmiyo
Yaaaa offf valla kendimde ayni durumdayim üzülüyorum cokta hareket yapma istersen calisiyosundaIsyerinde bi tane içtim canım ama yok kesmedi. Beynim patlayacak sankim
Canım geçmiş olsun migreni mi varIsyerinde bi tane içtim canım ama yok kesmedi. Beynim patlayacak sankim
Geçti canım şükür ama halsizim işte hastalandım bildigin.Geçmedimi canın agrin
Bugün takıma nazar degdiYaaaa offf valla kendimde ayni durumdayim üzülüyorum cokta hareket yapma istersen calisiyosunda
Afiyet olsun canim yemek aralığın degisik olmus sankiİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 10.30
1 kase tarhana
Öğlen 2
2 d ekmek
Ev yapımı sucuk
Yeşillik turşu
Ara 5
1 kepçe kemik suyu 1 parça et
Akşam 7
3 dolma
Etli kabak yemeği
Cacık
Canım çocuklar napiyo bu arada küçükte kucak ister sen sıcak havlu utule karnına tut sürekli bide varsa peteğin önüne otur sırtını daya ısın kesin gaz sancısı canım ya geçmiş olsunGeçti canım şükür ama halsizim işte hastalandım bildigin.teşekkür ederim Allah razı olsun
Koca kış misir yemedim. Yeğenim bende. Onun mısırından yedim canım.Afiyet olsun canım mısır şaşırttı beni görmedim sanki sende böyle şeyler.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Olurrr
Tamam yarışma varsa hemen kalkarim@Tostombalakanne hadi gel katıl bize
Yarışma olsa keskeeee
Yarisalimmmkendime güvenmiyorum ama azim veriyor insana
Bugün hastaneye gittim hiç kah hazırlayacak halim yoktu.geldikten sonra da biraz dinleneyim dedim bu defa yemek geç saate kaldı. Akşam 5 te pişen etin suyundan 1 kepçe aldm çok acıkmıştmAfiyet olsun canim yemek aralığın degisik olmus sanki
Tamam canimBugün hastaneye gittim hiç kah hazırlayacak halim yoktu.geldikten sonra da biraz dinleneyim dedim bu defa yemek geç saate kaldı. Akşam 5 te pişen etin suyundan 1 kepçe aldm çok acıkmıştm
Tamam canım ben varım yarın başlıyorumPlank 3 sn 3 puan
1 adet leg raise 3 puan
Eki Görüntüle 2818081 Eki Görüntüle 2818082
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903
Elhan
birbeste
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?