Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaa offf valla kendimde ayni durumdayim üzülüyorum cokta hareket yapma istersen calisiyosunda
Ay yapmayınca da icim de huzursuzluk oluyor. Dünde yattım ya.
Canım geçmiş olsun migreni mi var
Evet canım. Yeni modam da adet migreni
İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 10.30
1 kase tarhana
Öğlen 2
2 d ekmek
Ev yapımı sucuk
Yeşillik turşu
Ara 5
1 kepçe kemik suyu 1 parça et
Akşam 7
3 dolma
Etli kabak yemeği
Cacık
Afiyet olsun canım
Koca kış misir yemedim. Yeğenim bende. Onun mısırından yedim canım.
Afiyet olsun canım
Tamam canim✌✌
Afiyetolsun canım. Kek olmasa manti belki çok göze batmazdı ama battı valla
Hayaller hayatlar canım maalesef 60 puan

Ben diyet detoks yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.
İnşallah sen de iyi hissedersin dünürüm. Yarın salı pazarımız var gerekenleri alırım bu iyi oldu. Şimdi bu detoksu kahvaltıdan sonra mi yapacağız? Ben öğleden sonra baslayabilirim. Sabah okul var. Kahvaltı yapmıyorum direkt detoksla başlasam olur mu?
Fantezine bayıldım. Gerçekten çılgınlık yapmak keyif veriyor hele bir de sevdiğim insanla olunca wuhuuuu

Yok valla o 2 3 kaşık zor geçti boğazımdan teşekkür ederim canım
Nasıl oldun tatlım geçti mi ağrılar?
Kaptanım, yapmaya çalışırım lakin 1tabe falan yanlış bir hareket yapıp da fıtıklarımı çoşturursam, çocuklar selsefil olurlar. Korkuma leslie dışı bir şey yapamıyorum zaten. Emziriyorum diye iğne de vurmuyorlar tutunca çare yok, beni mazur görün. Plank denerim ama diğerinin imkanı yok.

Plank yaparsan hepsini yaparsın.

Plank yaparsan hepsini yaparsın.
Belki de yapsam bel kaslarım güçlenecek fıtığım daha iyi olacak ama şuan iğne olamaduğım için cesaret edemiyorum. Bu sene 2 kez yaşadım, felaket günlerdi. Allah vücüt bütüblüğümüze güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…